Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Simina, nu esti singura. Si aici nu ma refer numai la mine, care am facut de toate in sarcina asta - da' de toate - dar sunt convinsa ca multa lume e asa... numai ca nu toti zic...

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Simmina masajul meu s-a futat, ca au inceput sa curga clientii si n-a mai fost timp

...e clar, azi fac treaba razand...imi imaginez ca trebuia sa fie "mutat" da suna asa bine!!!!!

Spor la treaba!!!

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly
Sunt mai bine nu mai am asa dureri.

Vroiam sa va intreb daca si voi simtiti intepaturi in vagin cateodata?
Oare ce mai sunt si astea?

va pup

24+ Matei Constantin
roxyaly

eu le-am tradus acum cateva zile cu durere/zvacnituri.....mi-a trecut cu nos-pa......cica ligamentele sunt cauza

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Simina nici eu nu sunt "usa de biserica" ,dar unele restrictii mi le-am impus..recunosc..

miany
27+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Simina - am vazut ce ai scris in cap trecut

25+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

....nu era pt tine!

26+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

feteliii aseara am reusit am stins luminiile si am sarit pe sot , incest nincest nu a avut ce face

25+ Remus Andrei
www.inimacopiilor.ro

...oohhoooo pai merge o jumatate de bericica(jum din 0.33) pt asa eveniment!!!!!!!!!

26+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

cine.......Doamne iarta-ma....poate fi usa de biserica, ideea este a nu abuzam, orice abuz e nasol chiar si pt un om fara "adaos" dar apai pt noi cu "adaosul" in burtica

25+ Remus Andrei
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare fetelor!
Ma inscriu si eu in clubul celor care nu s-au odihnit. Am avut o noapte groaznica. In primul rand, aseara inainte de culcare v-am citit, si scriati de Cola si Pepsi. In urmatoarea secunda aveam sticla de Pepsi langa mine. Poate ca de la asta a plecat. M-am dus in pat..nu puteam dormi. M-au luat niste arsuri si greata de imi venea sa ma urc pe pereti. Am baut un pahar de lapte si am luat un Rennie. Mie noaptea a inceput sa imi fie din ce in ce mai greu. Ma mananca tare pielea de pe burta...in perioada cat am dormit am visat ca eram plina de vergeturi...dar erau asa adanci si sangerau si pielea ma manca...

Simina, eu beau o cafeluta cu lapte dimineata. Asta ma ajuta si sa merg la toaleta. Mai beau cate o gura de bere...de fapt al meu bebe cand vede bere incepe sa ceara. De fumat, nu fumez de fel. Nici eu nici sotul.

------------------------
28+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Hai ca am terminat de citit(traiasca wireless-ul din bucatarie)
Neata inca o data fetele!!
pentru vorbarete Miany, Monis, Roxyali,AndreCluj
Monis ma bucur ca mai am o "colega"

pentru sustinatoarea noastraLidia, sa dea Domnu sa gasesti "cauza" si sa ai 2 linute pana ne transferam noi la scutece!!! (ps: asa mi-au urat mie mamicile mele, si asa a fost)

Betty sanatate puiului!!!!
Stefy am vazut ca ai muncit azinoapte nu gluma.Vezi ca esti datoare cu un mesaj...astept

26+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

In leg cu somnul eu am o problema...pe langa cele "normale" care au inceput sa se simta , eu MOR DE CALD...cred ca o sa ajung pana la DPN cu aerul cond dat drumu noaptea.....saracu sotul meu se inveleste iar eu dorm cu o fisfirica de camasuta

26+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput