Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Simina, Monis, fac parte din grupul vostru,nu m-am ascuns dupa deget,dar nici sa trambitez nu am vrut,sa nu deranjez alte gravidute...

Lumi 26+ cu Alexa Annabelle Denise

http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Oooo,Simina "caldurile " sunt la ordinea zilei...eu,de felul meu,sunt o friguroasa si acu nu ma recunosc...

miany
27+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Helo burtici dulcici

hai ca avem si noi putin timp sa mai citim
Betty78 imi pare rau de problema baietelului tau. O sa ma interesez si eu, de vreun remediu naturist... stiu ca sunt multi care se rezolva asa. Multa sanatate.

Katy ce frumos scrii tu acolo, chiar daca ne zici de problemele tale. Am vazut ca esti mai mica decat mine.... dar ai un suflet mare cred eu.... chiar daca ai atatea probleme pe cap, stii ca se zice ca astea ne intaresc Ai grija de tine, si incearca pe cat poti sa te odihnesti

Lumi_Richard m-am tavalit putin pe jos cand am vazut inversunarea ta fata de compotamnetul medical de la noi...... Nu vezi, pe toata lumea deranjeaza, da totusi nu se schimba nimic. Si sa vedem si cu coplata acum ce va mai fi: o sa mai platim o taxa in plus fata de spaga, probabil

cea mai fericita cu 27+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

nu stiu fetelor daca toata perioada va fi asa......neplacuta, la starea de graviditate ma refer.
Eu am zile cand ma simt mai bine, si chiar e frumos.....
am zile cand ma cert cu soatza si plang, si apoi a 2a zi, chiar dc consider ca are partea lui de vina, imi vine sa ma impac tare, ca nu imi place sa stam suparati....... de la hormoni, de la Doamne Doamne minte , ca sa nu ne mai pierdem vremea si nervii si cu din astea.....?!
Plec cateodata la plimbare, dar simt ca am un pietroi, pietricel in burta, dar mai treb sa facem si mikscare, nu??? Iar cand ma intorc de la plimbare, parca ma simt mai bine dupa putina miscare, si sunt bucuroasa ca am aj cu bine.....
Treb sa trecem noi si peste asta. Si poate ca per urm va fi mai bune, nu neaparat mai proasta !!!!

cea mai fericita cu 27+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Gata?!! V-ati linistit? Acuma cand bag si eu un pepsi sa ma revigorez si sa va citesc... tura de dimineata, undi ati disparut??

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

feteliii aseara am reusit am stins luminiile si am sarit pe sot , incest nincest nu a avut ce face

25+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Bv Raluci, la mai mare !!!
Macar unii soti sa se mai bucure

cea mai fericita cu 27+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Lidia - ai PM din nou - cica numai e bun primul nr de telefon

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Monis draga,eu am avut program administrativ..si acu mi-e o foame de lup...ma duc sa pap ceva ,dar va urmaresc...

miany
27+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Monis sunt prezenta.!!!!!!!!!!!

Andre trage chiulu?hmmmmm ........

Acum ma gandeam ca pe data de 26 merg la control si mi se pare ca mai e asa mult pana atunci......offfffffff sa vada mami piciul ce mai face.

La Brasov iar s-a innorat cred ca vine ploaia.

24+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput

Mda, si eu am... 'administrat' niste mancare de la cantina de pe aici... m-am mai linistit... plec la doctor pe dupa masa sa-mi citesca ultimele analize pe care inca nu le-am vazut... parca incepe sa-mi intre morcovelu'. Of, ca am ajuns cu vizitele astea la doctor ca in sesiunea de examine... atata ma mai stresez si eu. Pentru linistirea constiintei, mi-am cumparat acum 2 zile polen sa iau dimineata ca sa lupte impotriva... viciilor...

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput