Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 9
miany75 spune:
ca tot suntem la capitolul "complaints" sa stiti ca nici la mine nu e totul roz...azi-noapte am dormit destul de prost...m-am trezit de doua ori sa ies la baie, nu mi s-a mai intamplat asta de pe la inceputul sarcinii....aaaa...si m-am trezit cu senzatie de amorteala in piciorul stang (dorm pe stanga),probabil se asezase pe "nervii " mei bebicul..
miany
27+ DAVID ANDREI
miany75 spune:
Buna,Monis chiar ma intrebam pe unde bantui...ca noi de cand ne savuram coffee
miany
27+ DAVID ANDREI
Lidia74 spune:
MONI iti multumesc din suflet pt ajutor. Te-ai implicat ca si acum ar fi problema ta. Multumesc pt PM.
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia74 MONI iti multumesc din suflet pt ajutor. Te-ai implicat ca si acum ar fi problema ta. Multumesc pt PM. Lidia |
Lidia, cu placere, pentru putin. Sa ne tii la curent cu ce afli la telefon.
monis 28
acum si cu poze
Lumi_Richard spune:
Miany,intru si eu in detalii... indigestie,greturi,dureri de stomac...m-am intors de pe o parte pe alta pret de vreo ora, am reusit sa adorm...pisulica de 4 ori,ca in fiecare noapte, inca un CUTREMUR pe la 3:30, dupa care ba imi era prea cald, ba prea frig....dupa ce m-am "linistit", a trebuit sa ma trezesc!
Lumi 26+ cu Alexa Annabelle Denise
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard
laviniablaga spune:
Fetele, va las...e timpul pentru o plimbarica...pe mai tarziu! poopici
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian
Camera lui Rares
Poze
RamonaCopot spune:
Salut fetele si de la mine,
m-am trezit si eu de dimi...am lenevit in pat, am facut o baie cu apa calduta si am incercat sa mai defrisez cate ceva cu lama asa pe pipaite si acuma iara leneveala.
parca azi mi-e lene sa si vorbesc, d-apoi sa mai si tastez...asa ca ma multumesc sa va citesc.
O zi placuta fara nici un fel de durere la toate burticutele!
Ramona,
28+
noi 3
simina_kin spune:
Buna ziua burtici!!
Azi am o groaza de treaba , in special la bucatarie, dar o sa intru (cat se fierb toate cele)
Am intrat acum repede ca am ajuns la un mesaj care m-a facut sa rad de ma doare burta:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Nu mai stiu cine vorbea de proastele obiceiuri ale personalului medical de la noi....Mai fetelor, daca o "matracuca" de aia indrazneste sa-mi spuna ca mi-a placut "maciuca" sau cum naiba vorbesc ele, pai matur cu ea pe jos! Si chem si televiziunea, ca tot e la moda! Lumi 26+ cu Alexa Annabelle Denise http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Lumi_Richard |
Lumi ai fost fenomenala
26+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Lidia74 spune:
SHTEPHY multumesc pt gandurile bune. Sa dea DD sa fie asa.
LUMIRICHARD te pupic.
MIANY ai PM.
CAMY spor la treaba. Ai grija de voi.
ANDRECLUJ ai PM.
simina_kin spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata, burtici. Miany, o cafea accept cu draga inima, da' se poate una de aia adevarata? Scurta, tare, dulce? Pasarea malai viseaza 23 + Chiara Ada |
Mai fetele da chiar ma faceti sa ma simt cea mai denaturata
Voi nici macar cafea nu beti?????.Mie chiar doc mi-a zis sa beau o cafea/zi (nu ajung eu la o cafea ca nu-i moartea mea, da e musai la prima ora +...)
Cred ca la tot ce s-a discutat pana acum (mancare , bauturi,vicii), voi ati spus "mi-e pofta da ma abtin" si eu am zis "consum zilnic"....clar sunt oaia neagra!!
26+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!