Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

si noi, tot din acelasi considerent i-am spus mihai...ni s-a parut a merge mai bine.....

Citat:
citat din mesajul lui laviniablagainitial am vrut sa ii punem rares gabriel, ca dpn e in jurul datei de 11 noiembrie, deci aproape de sf mihail si gavril, dar dupa aia sotul a venit cu ideea ca el vrea sa il cheme cristian ca pe viitorul lui nas, si asa a ramas

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

krelia,
nu te mai alarma..

si nu cred ca-i micutz bb-ul tau.

sunt atatea listutze cu gramaje ca nici nu stiu pe care s-o iau in seama.
stai linistita..si totul va fi bine.

lorelix 26+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

KAthy...am tot vrut sa te intreb, ce religie aveti? Baptisti cumva? Sa stii ca si la ortodoxi...si la toate religiile de fapt e regula aia de 40 zile, dar mai mult stiu ca e o chestie medicala ce o recomanda dr...ca asta e timpul de vindecare al organismului femeii.

Ramona,
28+
noi 3

nu e tot ortodoxa dar e pe rit vechi e religia de acum 300 de ani.sotul se trage din familie de rusilipoveni daca ai auzit de ei lipoveni sau staroveri si se tine religia ft bine e ft strict.

27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Buna gagicute!

Lidia, daca Stef zice ca functioneaza cu urarile de la ...fostele colege!, eu propun sa iti uram toate de aici sa treci peste toate grijile, gandurile etc si sa ne dai o data vestea cea buna cu 2 liniute!! Iti dai seama ca vei fi superinformata deja de cum sa ingrijesti pe puiul de om!
Chiar azi coleguta mea care a pierdut sarcina la 3 luni, anul trecut, imi zice ca e calare pe sot ca e perioada :)
Vrem vesti bune de la analize si nu numai!

24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Eeeeiiiii vezi ca m-ai botezat

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

iar cat despre medici ca zic despre recuperarea femeii e din cauza ca se poate ramane gravida in orice moment.iti dau un ex o vecina de a mea din Rom barbasu' nu amai asteptat sa se termine 40 de zile si a ramas gravida si a facut 2 copii intrun an unu in ianuarie si unul in decembrie.ca doctorii nu au de unde sti cat ia cor^pul unei femei sa se recopere dupa nastere altele mai repede altele mai greu.dar nicidecum in 40 de zile.

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

nu e tot ortodoxa dar e pe rit vechi e religia de acum 300 de ani.sotul se trage din familie de rusilipoveni daca ai auzit de ei lipoveni sau staroveri si se tine religia ft bine e ft strict.

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

aha...si deci e strictete mare eu stiam ca la noi 40 de zile nu ai voie sa scoti copilul din casa...pana la botez si ca nici noi mamicile nu ar trebui sa iesim...despre frichi frichi insa nu stiam nimic...ca ar fi interzis...insa cu siguranta ca dupa nastere nu o sa imi arda mie de astfel de activitati...mai ales daca o sa am si ghinionul sa ma rup, Doamne fereste, sau sa mi se practice vreo epidurala...

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am banuit ca sunteti baptisti ca stiu ca sunt foarte multe familii de baptisti care au plecat in Canada prin Biserica. Una dintre ele e si familia fratelui meu, cu care eu nu vb...de fapt ei nu vb cu mine..de crestini buni ce is .
Sper sa nu te fi deranjat intrebarea mea Kathy .

Ramona,
28+
noi 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Simina, vaz ca iar absentezi, ca mai toata lumea de fapt... , iar ca ma bag la lista s-o bag si pe Cosmynik si devenim 111

monis 28
acum si cu poze

am scutire...am facut baie , m-am cremuit si m-am impiedicat
Na ca avem si picanterii pe aici

Felicitari pentru bebe grasunel !!! Sa o tineti tot asa pana la 40 sapt

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Burtix,

raportez si eu un bebe de 27 de saptamani, implinite azi, cu capsor in partea dreapta jos , placenta gr. 2/3, IR a.u. stg. de valoare ridicata........, 1024 gr. (+,- 150 gr) si 127 bpm......deci, se pare ok.
Pe 26 mergem la dr. noastra, sa speram ca si ea o sa ne dea vesti bune...si eventual sa ne spuna daca Ir ala este crescut....

fete

ps. 2 pozuci noi la semnatura

krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai

Felicitari si voua

26+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Despre faptul ca imediat dupa nastere suntem foarte fertile stiam... si ne-am gandit ca imediat ce se va putea sa imi pun sterilet, pentru ca nu vreau sa iau pastile antibebe daca voi alapta

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput