Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 22
RamonaCopot spune:
Asa ma gandeam si eu LAvinia....ca dupa poate nu o sa mai avem noi chef si o sa se roage ei de noi.
O prietena de-a mea l-a tinut pe sot fara
toata perioada sarcinii ca a zis ca ea nu a avut pofta deloc si atunci i-a zis la sot ca dr i-a interzis...iar dupa sarcina mult dupa alea 40 de zile i-a revenit pofta, desi ea a facut cezariana...tot zicea ca o doare si nu-i mai place. Dar eu cred ca dupa atata pauza... i se si vindecase locul
, daca intelegeti expresia ![]()
Ramona,
28+ 
noi 3
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Na ca avem si picanterii pe aici ![]() 26+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
mai trebuie sa condimentam si forumul, ca asa e si in viata...mai pui si niste sare, si niste piper...sa aiba gust...nu???
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi,
27+mami de
Rares CristianCamera lui Rares
Poze
Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laviniablaga
aha...si deci e strictete mare eu stiam ca la noi 40 de zile nu ai voie sa scoti copilul din casa...pana la botez si ca nici noi mamicile nu ar trebui sa iesim...despre frichi frichi insa nu stiam nimic...ca ar fi interzis...insa cu siguranta ca dupa nastere nu o sa imi arda mie de astfel de activitati...mai ales daca o sa am si ghinionul sa ma rup, Doamne fereste, sau sa mi se practice vreo epidurala...A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares CristianCamera lui Rares Poze |
ma rog fiecare o stie pe lui de ex la noi in ziua cand femeia a venit de spital vine parintele si iti face molitfa si cat de repede se boteaza copilul eu de ex pe Andrei lam botezat exact dupa o sapt de cand am ajuns acasa adika aavea 2 sapt de viata.iar dupa 40 zile inca o data mai primesti o molitfa dar copilul dupa ce e botezat il poti scoate afara si tu poti iesi ca ai primit molitfa.
eu cand am venit de la spital pana a venit popa sa imi faca molitfa nu am iesit din camera unde eram doar la toaleta atat ca se zice ca femeia dupa nastere e murdara si pe unde merge spurca lokul.si popa cand vine sfinteste fiecare lok pe unde ai fost tu.inclusiv copilul ca suge de la tine si il iei in brate.
27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Am banuit ca sunteti baptisti ca stiu ca sunt foarte multe familii de baptisti care au plecat in Canada prin Biserica. Una dintre ele e si familia fratelui meu, cu care eu nu vb...de fapt ei nu vb cu mine..de crestini buni ce is .Sper sa nu te fi deranjat intrebarea mea Kathy .Ramona, 28+ ![]() noi 3 |
nu ma deranjat delok intrebarea ta

inca o data zic ca nu suntem baptisti e cu totul alta religie.iar noi nu am venit prin biserica in canada nu am avut de aface cu asta.noi am venit pe pielea noastra aici sotul aemigrat din Israel iar eu din Romania.si inca o data nu suntem baptisti intreaba de cineva care stie de rusi lipoveni si vei afla mai multe daca vrei

27+si lumina ochilor mei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui Katyuscha21 ma rog fiecare o stie pe lui de ex la noi in ziua cand femeia a venit de spital vine parintele si iti face molitfa si cat de repede se boteaza copilul eu de ex pe Andrei lam botezat exact dupa o sapt de cand am ajuns acasa adika aavea 2 sapt de viata.iar dupa 40 zile inca o data mai primesti o molitfa dar copilul dupa ce e botezat il poti scoate afara si tu poti iesi ca ai primit molitfa. eu cand am venit de la spital pana a venit popa sa imi faca molitfa nu am iesit din camera unde eram doar la toaleta atat ca se zice ca femeia dupa nastere e murdara si pe unde merge spurca lokul.si popa cand vine sfinteste fiecare lok pe unde ai fost tu.inclusiv copilul ca suge de la tine si il iei in brate. |
Si aveti si acolo preot sa vina acasa sa faca molifta si sfestania?
Ramona,
28+ 
noi 3
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Asa ma gandeam si eu LAvinia....ca dupa poate nu o sa mai avem noi chef si o sa se roage ei de noi. O prietena de-a mea l-a tinut pe sot fara toata perioada sarcinii ca a zis ca ea nu a avut pofta deloc si atunci i-a zis la sot ca dr i-a interzis...iar dupa sarcina mult dupa alea 40 de zile i-a revenit pofta, desi ea a facut cezariana...tot zicea ca o doare si nu-i mai place. Dar eu cred ca dupa atata pauza... i se si vindecase locul Ramona, 28+ ![]() noi 3 |
si asta e adevarat ca se vindeca lokul
27+si lumina ochilor mei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

RamonaCopot spune:
Am intalnit in Germania,tatal unui dr la care am stat era de religia asta, un om super de treaba. Cand mai aveam un pic de timp liber mai povesteam cu el si imi mai zicea din astea de religie. Nu cred ca e foarte diferita de religia noastra...numai ca noi nu o mai respectam. De exemplu preotii fac nunti in zi de post doar pentru bani si cate si mai cate. Daca ei fac asa...iti dai seama ce de lume mai are incerdere in cuvantarile lor
.
Ramona,
28+ 
noi 3
laviniablaga spune:
treburile astea cu biserica si obiceiurile pe mine ma depasesc
noroc cu soacra-mea experta in domeniu, care o sa aiba grija sa ma puna la curent
cu traditiile
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi,
27+mami de
Rares Cristian
Camera lui Rares
Poze
Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Si aveti si acolo preot sa vina acasa sa faca molifta si sfestania? Ramona, 28+ ![]() noi 3 |
bine noi nu avem biserica noastra aici anoastra e in Oregon (America) dar noi mergem la biserica ruseasca nu se slujeste in Romaneste aici in rusa iar la noi in slavona.da daca ii zici la preot sa vina vine pt ca daca nu vrea e pacatul lui.tu ca crestin tiai facut datoria de al chema.
eu de sange sunt romanca dar ca sa nu avem in casa mai multe religii am ales una si aceea a fost cea a sotului.
eu mai am inca 4 frati iar unul din ei sa convertit in evreu mine in lipovanca.

27+si lumina ochilor mei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

simina_kin spune:
FAC CAP NOU
26+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!