Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (77)
Raspunsuri - Pagina 20
Ramonika spune:
am uitat sa zic ca bebe e bine, misca de zor, insa m-au cam suparat salele zilele astea. unde ne-am cazat la Tusnad aveau patul cam tare si 4 nopti am dormit asa pe el
de-abia ultima noapte (cand nu mai puteam de durere de sale) m-am gandit si eu sa bag o patura pliata in 4 pe sub cearceaf, ca sa fac patul mai moale
asa ca am avut ceva de suportat. acum e mai bine.
monis si krelia - felicitari 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
krelia spune:
vezi ca io-s cu drobu' rau
....si tare ma mai tratez sa fiu si eu mai opti'...
da' cand aud de efecte adverse.....
oricum, valorile pe care mi le-a dat mie ar fi:
IR ombilical 0,81 , s/d 5,23
IR dr. 0,39
IR st. 0,55
din ce ai scris tu, pare ca numai s/d-ul ala ar fi mare......
..oare astea sa fie cauzele pt care e mai slabanog decat un bb de varsta lui?
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorelix KRELIA, uite ceva util: : "Mai intai sa iti zic ce inseamna. IR= indice de rezistenta a arterelor uterine/ombilicale. Daca indicele de rezistenta este marit, cauzat de hipertensiunea gestationala, consecintele sunt : preeclampsie, nastere prematura, slaba oxigenare, respectiv alimentare a bebelasului, copil cu greutate micutza la nastere. Iata valorile IR uterine si ombilicale asa cum le am eu salvate, insa trebuie sa stii un lucru. Ele se masoara si au relevanta incepand cu S20. Valori normale IR artere uterine: Sapt 20: 0.36-0.71 (media 0.53) Sapt 28: 0.35-0.63 (media 0.49) Sapt 34: 0.31-0.59 (media 0.45) Valori normale artera ombilicala: Sapt 20: 0.61-0.85 (IR), 2.39-5.35 (S/D) Sapt 28: 0.56-0.82 (IR), 2.19-4.95 (S/D) Sapt 34: 0.47-0.81 (IR), 1.65-4.65 (S/D)" ![]() lorelix 26+ sa fie SANATOS![http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#] |
krelia
27+ si printesu' mic, Rares-Mihai
cosmynik spune:
Monis, ma intrebai de ce n-am mai intrat...Eu nu va scriu des, va citesc mai din umbra, dar sa stii k imi petrec cea mai mare parte a timpului citindu-va pentru ca acum sunt in vacanta si toata ziua nu am ce face decat sa intru pe forum. Nu vreau sa ocup spatiul cu postari inutile de aceea nu va scriu des...insa forumul face parte din viata mea inca de la inceputul sarcinii si nu cred ca a trecut zi sa nu intru...Am aflat si ca o sa am o fetita saptamana trecuta la eco de morfologie fetala...
Cosmina, 22+
Katyuscha21 spune:
KRELIA nu ma supar
sincera sa fiu curatenie deci fac cam la 2 zile dar mancare in fiecare zi imi place mancare proaspata deci e vina mea iar cat despre Andrei ce e in dormitorul lui zici ca sa rasturnat un camion plin cu jukarii si in fiecare zi stau in genunchi si strang dupa el cateodata ma mai ajuta si el cateodata il cert si il pun pe el sa le stranga pe toate da ce sa ii face copil.cati baieti are mama?![]()

27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Mie sotul a zis ca nu-mi mai da , ca ultima data cand am primit a doua zi au si inceput contractiile. Dar daca totul e bine in 24 cand merg la control.... fac eu cumva sa mai primesc o tura macar Ramona, 28+ ![]() noi 3 |
la fel si eu patesc cateodata dar nu mai stiu de mult cum e ca nu imi mai vine cheful nu stiu dar nu mai vine.dar lasa ca il mai tin si la respect ca tare e bine cand se poate si tarei rau cand nu.dar lasa ca dupa ce nasc vin alea 40 de zile nu stiu la voi cum e dar in religia mea nu se da voie 40 zile sa te da la femeie delok si ca mai e ca si poti ramane gravida in timpul asta candil nascusem pe Andrei 40 zile se uita la mine ca la paine calda numai ca nu putea manca din ea
27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

laviniablaga spune:
Treburile astea cu curatenia si mancarea sunt aiurea...la mine e greu si sa dau cu aspiratorul pentru ca ma doare spatele. Iubitelul nu ma ajuta la curatenie in primul rand pentru ca nu e acasa ziua, si in al doilea rand pentru ca atunci cand are ceva timp liber face prin curte ce e de facut, asa ca responsabilitatea cade pe mine...cu ce ma ajuta insa este cu spalatul vaselor, si mancarea.... il apuca harnicia uneori si gateste el, ceea ce e placut...se si pricepe...si nu il laud, insa si pe el nevoia la invatat. v-am mai spus ca are 2 copii din casnicia anterioara, si atunci a fost nevoit sa gateasca fiindca fosta lui sotie trebuia sa aiba grija de bebei...Bineinteles ca asta nu se intampla zilnic, dar cel putin o data pe saptamana ma rasfata cu cate o cina gatita de el...
Ramane sa ma descurc eu cu curatenia, dar in ultima vreme mi-am facut un program si la sfarsit de saptamana dau cu aspiratorul, sterg cu mopul parchetul si gresia, praful, etc...si incerc sa pastrez pe cat se poate totul curat...numai baia si bucataria imi dau de lucru zilnic, insa...ce sa fac...nu toate pot fi roz![]()
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi,
27+mami de
Rares Cristian
Camera lui Rares
Poze
Ramonika spune:
krelia - unde e DN 1 asta? intre Buc. si Ploiesti?
noi am plecat azi de la Tusnad (in jud. Harghita) si am trecut prin Brasov (doar 10 min. in trecere), apoi prin Predeal, Busteni (unde era mare aglomeratie din cauza la 3 cocostarci de politisti), apoi Sinaia, apoi spre Ploiesti.
am tras o spaima intre BV si Predeal.
pe celalalt sens de mers era coloana de masini si s-a trezit un destept cu o masina mare de teren sa depaseasca mai multe masini, iar din sens invers veneam noi.mai si venea, venea si nu mai trecea pe banda lui, mai erau cred ca vreo 10-15 metri si tot spre noi venea. pot sa va zic ca am facut pe mine, m-am speriat toata, al meu a franat (noi intr-un Seat Ibiza, nu avem masina mare), iar ala s-a bagat pana la urma pe sensul lui dupa un microbuz. bine, n-a fost chiar aproape de noi, insa mi-a stat inima in loc cateva secunde, ca de pe sensul nostru am vazut ca era coloana de masini dincolo, insa nu-mi dadeam seama daca ala are loc sa intre pe sensul lui sau nu. 
am o ciuda pe astia care se dau mari in trafic cu masinile lor mari si isi bat joc de ceilalti.
nasoala senzatie am avut. apoi am stat cu grija ca mi se cam intarea burtica si am avut emotii pana am simtit din nou ca misca asta mica...
asta e, daca m-am hazardat sa plec la drum mai ai si neplaceri. insa oricum asta va fi ultima iesire. de-acum stau cuminte.
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui Laura Garner Katyuscha si eu ma pregateam sa te intreb ce te-a intrebat Krelia. Tu faci chestiile astea (curat, mancare) in fiecare zi? Iti da cineva premiu? Sotul tau lucreaza si in weekend? Daca nu, n-ati putea face impreuna in weekend? Noi asa facem si ce e mai greu face el oricum (asta cinstita sa fiu o facea si inainte sa fiu gravi - dat cu aspiratorul si mopul de ex). Tu faci cum vrei si cum stii, dar din cate ne povestesti aici nu e prea bine pt tine si bebe. Laura 27+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
din pacate da lukreaza si in w-end
si de aceea trebuie sa le fac singura
27+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei

Burtica

Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

laviniablaga spune:
lorelix si laura garner multumim pentru informatii
lorelix sa stii ca am citit si ce ai scris in urma, si chiar nu inteleg cum de nu am vazut atunci postarea
laura e o noua perspectiva asupra a modului cum trebuie sa ne pregatim pentru alaptare...multam` fain![]()

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi,
27+mami de
Rares Cristian
Camera lui Rares
Poze
RamonaCopot spune:
KAthy...am tot vrut sa te intreb, ce religie aveti? Baptisti cumva? Sa stii ca si la ortodoxi...si la toate religiile de fapt e regula aia de 40 zile, dar mai mult stiu ca e o chestie medicala ce o recomanda dr...ca asta e timpul de vindecare al organismului femeii.
Ramona,
28+ 
noi 3

, ca ultima data cand am primit a doua zi au si inceput contractiile. Dar daca totul e bine in 24 cand merg la control.... fac eu cumva sa mai primesc o tura macar