Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Simonette, "moderat, dar des" la marmacie, intelegem. 23 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

La noi, cristian e deja luat de varul lui Rares, care e mai mare cu 11 luni , in dec. face 1 an.....oricum mihai era arvunit de la inceputul inceputului, deci, nu-i pb ...dar suna frumu, si rares-cristian.

am observat ca in odiseea noastra sunt nume frumoase si combinatii interesante...

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

krelia da vad, numai ca pe al meu o sa il cheme cristian si pe al tau mihai

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai

initial am vrut sa ii punem rares gabriel, ca dpn e in jurul datei de 11 noiembrie, deci aproape de sf mihail si gavril, dar dupa aia sotul a venit cu ideea ca el vrea sa il cheme cristian ca pe viitorul lui nas, si asa a ramas

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, 27+mami de Rares Cristian

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Lorelix, masuratorile alea se fac la ecograf? Ca eu is in ceata de tot. Mie nici cat masoara colul nu mi-a zis dr., a bagat dejtiu' si a zis ca e inchis si atata . Vreau si eu sa merg la un dr sa imi faca toate masuratorile alea....

Ramona,
28+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

am vazut ca s-a tot vb de facut , si ca s-a spus ca majoritatea o facem dar nu recunoastem cu toatele...ei bine eu recunosc i am guilty....nu des...adica, 1 data pe saptamana...nu ca inainte...ca nu pot de burtica, dar oricum e bine si asa...mai greu o sa fie de acum inainte ca doctorul a zis ca in al treilea semestru sa rarim astfel de actiuni...dar ne-om descurca noi cumva

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

sa nu te supi' ca te intreb...da' tu faci curatenie si papa aproape zilnic?....
imi imaginez ca un copil mic, de varsta lui andrei, poate face ravagii, dar....sa devii sclavul curateniei....nu stiu ce sa zic....nu as putea compara cu modul meu...dar, totusi...trebuie sa te protejezi cumva....ca doar nu vrem "surprize", Doamne fereste...

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

KRELIA asta si incerc sa fac sa le mai las da nu ma lasa ele pe mine.apai sa ii las las ot el vine saracul 9 seara si sa il mai pun sa fgaca si curat?am cam, terminat cu toate iar acum nu mai e decat mancare sa fac.d

27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Uitati aici inca un articol despre alaptare. Stiu ca unele dintre voi spuneau ca se freaca cu prosop aspru sa-si pregateasca mameloanele (sper ca nu ma insel). Articolul asta spune ca nu e bine sa facem asta. Eu oricum am de gand sa intreb si la curs, pe 24 aug.

How should I prepare for breastfeeding?
Learn as much as you can about breastfeeding even before your baby's born. Talk to other nursing moms, read books to familiarize yourself, call your local La Leche League International chapter, and consider taking a breastfeeding class (offered by most hospitals) some time in your last trimester. The more you know about how to get started and the benefits of nursing, the more likely you are to succeed at it.

Whether you think about it or not, your pregnant body is preparing itself for breastfeeding. That's one reason your breasts get so much bigger during pregnancy — your milk ducts and milk-producing cells are developing, and more blood goes to your breasts than before. (Learn more about how your breasts produce milk.) But breast size has nothing to do with your ability to nurse successfully: For example, it's not true that smaller-breasted women make less breast milk.

Do I need to toughen my nipples?
"No," says Kathleen Huggins, author of The Nursing Mother's Companion. The hormonal changes pregnancy brings to your breasts are sufficient preparation for most women. Don't rub or scrub your nipples — this will only hurt you and make breastfeeding difficult. Teaching your baby the right way to latch on to your breast from the beginning is the most effective way to prevent soreness.

What products should I buy?
These products aren't required, by any means, but they can make breastfeeding more comfortable and convenient:

Nursing bras: These bras are comfortable and provide the extra support your larger-than-usual breasts need. They come with flaps that you can easily undo at feeding time.

It's best to wait until the last couple of weeks of pregnancy to shop for nursing bras, when your breasts will be closest to their postpartum size. That said, once your milk comes in your breasts will be bigger. They may even grow another size or two! So keep that in mind when buying nursing bras, and when shopping in person look for a salesperson who's knowledgeable about fitting.

(You can wait until after you give birth to make this purchase, but in the early days after delivery you probably won't have the time or energy to go bra shopping.)

Nursing tops and camisoles: These tops have convenient flaps that allow you to breastfeed easily and discreetly. Some of the camisoles are very supportive and can function as a bra and top in one.

Nursing pillows: Specially designed to support your baby while you're nursing, these can help you avoid straining your shoulders or neck during feeding sessions. They're more convenient — and better at keeping your baby in position — than regular pillows.

Breast pads: It's normal for your breasts to leak while you're nursing, and another baby's cry or the sight of an infant can bring on a gush of milk when you least expect it. Disposable breast pads (or reusable, washable ones) will keep you and your shirts nice and dry.

A breast pump: Even if you're not planning to pump regularly, a breast pump can be a useful tool — to help relieve engorgement, for example. Find out more about buying a breast pump.

Other breastfeeding accessories: Lanolin ointment (available in many drugstores) can help relieve sore nipples. And hot/cold gel packs, which fit inside your bra, can soothe swollen or sore breasts.

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Mie sotul a zis ca nu-mi mai da , ca ultima data cand am primit a doua zi au si inceput contractiile. Dar daca totul e bine in 24 cand merg la control.... fac eu cumva sa mai primesc o tura macar .

Ramona,
28+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

eh...daca eram prin zona, iti faceam o invitatie pe DN1...sa vezi cu ochii tai la ce se cacaie astia de atata timp.....la autostrada lu' peste prajit

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

salut burtici,
va salut si eu pe fuga de undeva de langa Ploiesti.
maine avem mare nunta, se insoara varul lui barbatu-meu,asa ca o sa fie nebuneala, a inceput deja din seara asta...
luni plecam inapoi spre casa, asa ca de marti sper sa fiu si eu mai prezenta.
va pup pe toate!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

krelia 27+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

am vazut ca s-a tot vb de facut , si ca s-a spus ca majoritatea o facem dar nu recunoastem cu toatele...ei bine eu recunosc i am guilty....nu des...adica, 1 data pe saptamana...nu ca inainte...ca nu pot de burtica, dar oricum e bine si asa...mai greu o sa fie de acum inainte ca doctorul a zis ca in al treilea semestru sa rarim astfel de actiuni...dar ne-om descurca noi cumva

Camera lui Rares
Poze

si eu sunt una din cele vinovate asta e ce sai faci

27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
http://www.baby2see.com/small_babies.html

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Katyuscha si eu ma pregateam sa te intreb ce te-a intrebat Krelia. Tu faci chestiile astea (curat, mancare) in fiecare zi? Iti da cineva premiu? Sotul tau lucreaza si in weekend? Daca nu, n-ati putea face impreuna in weekend? Noi asa facem si ce e mai greu face el oricum (asta cinstita sa fiu o facea si inainte sa fiu gravi - dat cu aspiratorul si mopul de ex). Tu faci cum vrei si cum stii, dar din cate ne povestesti aici nu e prea bine pt tine si bebe.

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput