Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (169)
Raspunsuri - Pagina 13
elly_16 spune:
Multumesc frumos, Bitza
.
Am niste kg in plus, pe care in loc sa le dau jos, constat ca se inmultesc pe zi ce trece si n-am luat nicio masura. Dar dupa ce o s-o intarc pe Bianca, o sa trec la actiune.
Mamica de
Bianca Maria
andy_galro spune:
Am intrat sa va
pe toate si pe toti boboceii....cam intr-o ora plecam in concediu ...sper sa avem vreme frumoasa si sa ne simtitim bine.
Voi sa fiti cuminti si sa auzim numai de bine!!!! O sa-mi fie dor de voi!

de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"
"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"
Paula-Laura spune:
LA MULTI ANI Razvanel !
sa cresti mare si frumos!
Claudinna petercere frumoasa maine!
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
bitza2008 spune:
Buna seara!
Andy.g drum bun sa aveti si vreme buna!!

Elly offf,si eu mai am ceva kg care se incapataneaza sa stea lipite de mine!Dar,scapam noi de ele!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
bitza2008 spune:
Am reusit si am vazut filmul cu David si Sofia

preety spune:
Uram si noi cu intarziere
ptr micuta Carla la 1 anisor de Anca81!!! si astazi ptr micutul Razvan Florin de Claudinna!!! 
Totodata
pentru sarbatoritii zilei de 14 si anticipat ptr sarbatoritii Sf Marii de maine !!! Luminita, cuscra, imbratisam cu mult drag!!!
Babytza, Laura 
Am vazut si noi filmuletul cu David si Sofia 
Ref Sorina am trecut de noaptea nr 14 in patutul ei, dar pare din ce in ce mai greu ptr ca se trezeste din ce in ce mai des si ma cauta... nu stiu daca solutia este sa doarma cu altcineva sau sa dispar brusc din camera... mi-e ca se trezeste si plange cine stie cat... Plus ca eu pic de somn...
In rest
toata bobocimea 
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!, pentru Bogdan! si pentru Sebi!!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
CD27 spune:
Multumesc pentru incurajari fetelor
ma simt un pic mai bine dupa ce v-am citit ca eram varza cu nervii mai ales ca am avut si eu o programare la impachetari cu argila si sotzul a intarziat acasa asa ca nu m-am dus
si ce ma visam eu sirena
am luat si eu cam ce era asa mai important dintre medicamente sper sa nu avem nevoie mai ales ca mergem la bulgari si nu stiu cum o sa ne intelegem cu ei p-acolo![]()
si mai facui o boacana, nu mergem cu masina noastra si avem procura legalizata ca sa o folosim numai ca astazi dupa-amiaza nu am mai gasit nicaieri sa o si traduc![]()
sper sa ne lase sa trecem
ma gandesc sa gasesc maine un traducator autorizat si fac numai traducere fara legalizare
sa vedem
Mami de Mikul Robert Constantin

babytza spune:
Woooow ce de Marioare maine ![]()
lavida ce distractie o sa fie pe voi in America ![]()
Bitza foarte tare cartea cu limbajul. E super subiectul, o sa il citesc mai amanuntit maine 
andy g distractie maxima in vacanta !!!!!!!!!!
sa ne auzim cu bine si te asteptam cu muuuulte poze 
pretty pupam printesa sa doarma singurica in patutul ei 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
baby_boy spune:
Cd , pe noi nu ne-a intrebat nimeni de nimic..nici la vama..nici in Bulgaria..asa ca... concediu placut

Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
bitza2008 spune:
CD noi am fost cu procura in lb romana,fara traducere,fara legalizare nici macar nu ne-a cerut-o nimeni.