Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (169)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy.p ici de la noi

Babytza mai mai ce bobocei scumpi

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavida spune:

giulianna, claudinna, am reusit sa scurtez linkul, multumesc de indicatii.

Claudinna, am fost la medic sa vedem ce are Eliza de nu mananca si se pare ca ii ies si incisivii laterali de sus. Nu are rosu in gat nici afte. Mi-a dat dr si niste picaturi ( Beres) care cica intaresc imunitatea si fac si pofta de mancare. Speram sa se indrepte lucrurile. Azi-dimineata i-am dat fructe din borcanel si surprinzator, a lins borcanul! Eu i-am mai dat doar de cateva ori din borcanel, obligata fiind de diverse situatii (eram pe drum, sau la iarba-verde) si atunci nu i-a placut mancarea. Acum daca am vazut ca papa, o sa-i mai cumpar, numai sa manance.

nikolici, chiar pe coasta de vest vom zbura, trebuie sa ma inarmez cu tone de rabdare. Nici noi nu ne-am fi incumetat sa mergem pana acolo cu bb asa mic dar na, se insoara fratele meu si vrem f mult sa fim alaturi de el, iar cu ocazia asta o cunosc ei pe Eliza si noi pe viitoarea cumnata, plus ca plateste el biletele de avion... Vom trece noi cumva si peste greutatile zborului.

Ratusca mea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">lav1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">lavi2
mamica de Eliza Maria(24.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lavida bine ca nu are Eliza nimic.Sa stii ca nici Andrei nu papa ca inainte de cand ii ies maselutele.Aveti un drum lung de facut cand plecati si cat stati pe acolo?Va uram de pe acum drum bun si distractie placuta.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lavida nici Crina nu mai papa cum trebuie de la dinti...asta de vreo 1 luna de zile...mai ales acum cand e racita

inainte manca cam asa:

lapte dimineata si seara cate 210ml cu cereale, apoi fructe 200g, mancare 200-250g si 2 iaurturi la ora 18.00...acesta era meniul ei...acum laptele de dimineata si seara e undeva la 200ml fara cereale, exclus fructe si mancare gatita, numai iaurt si fulgi de porumb

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Poze
Crina

Mergi la inceput

angelynna82, dyanira, mersi de sustinere.
Ma bucur si eu ca e sanatoasa, desi mi-as dori sa fie un pic mai grasuta... DAr doctorita imi spune tot timpul sa nu-mi fac griji, atata timp cat e vesela si activa. Eliza e f energica, nu are stare intr-un loc, tot timpul vrea sa mearga (sustinuta de manute), sa exploreze, sa-si bage degetelele peste tot etc. PAi ce show a facut cand am fost la ambasada pt viza, mama-mama! Toata lumea se uita la noi si era o liniste acolo! Pana la urma a venit o angajata de acolo si ne-a bagat in fata la interviu
Plecam peste o saptamana si stam 3 saptamani, urmeaza sa aflu data exacta maine, dupa ce cumpara fratele meu biletele de avion.

Ratusca mea: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">lav1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">lavi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

babytza, laura, lumi la multi pentru maine ca am inteles ca va mai numiti si maria
babytza sunt tare scumpi picii pe jos
laura la multi ani Alexiei ..imediat faceti si voi anisorul
angeam crinul sa-i treaca repede raceala

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi

"You can learn many things from children. How much patience you have, for instance"

"Ca sa intelegi dragostea parintilor tai, trebuie sa cresti tu insuti un copil"

Mergi la inceput

Si Eliza a mancat bine si nu-mi facea mofturi la nimic pana la 9 luni jumate cand au inceput sa-i iasa primii dintisori. Acum daca papa 100 de g sunt fericita si pt alea trebuie sa inventez tot felul de modalitati sa o pacalesc sa deschida gura. In rest, titi la greu, si ziua si noaptea, ca se trezeste des.

Ea manca dimineata fructe cu branza de vaci/ iaurt, la amiaza piureuri de legume cu piept de pui/ ficatel/ galbenus de ou/ peste iar seara de obicei cereale. Ca si cantitate, ajunsese sa pape in jur de 150 pana in 200 de g la fiecare masa de solide, in functie de pofta ei. N-am stiut niciodata exact cat lapte bea, nu m-am mai chinuit sa o cantaresc inainte si dupa supt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Elly frumoasa rau Bianca,iar tu esti o mamica sexy!A,si sotul tau seamana cu Razvan Lucescu.O familie frumoasa
Angelynna sanatate Crinului si sa-i iasa repede dintisorii!
Andy.p
Andy.g multumesc.Azi cred ca,intr-adevar va lua ceva timp ca m-a supt toata noaptea.M-am inarmat cu rabdare Distractie placuta!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_16 spune:

Babytza, tare scumpi David si Sofia, cum se joaca ei pe jos...
Cand vad bebei care merg de-a busilea... ca Bianca nu are nicio treaba cu mersul de-a busilea, nu stie cu ce se mananca...

Mamica de Bianca Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Am gasit ceva tare interesant,despre cum sa ajutam copilul sa se exprime Vorbirea:un joc in 2!-METODA HANEN si nu e neaparat pt copiii care vorbesc mai greu.

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput