Burtici fericite de septembrie-octombrie (149)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

da raluk...am citit si eu si mi se pare atat de natural sa l pui pe burtica ta la caldura..dar daca nu e suficent?!
nu e suficient , vrajeala. Daca trece asa inseamna ca nu erau colici ... asta e ca aia ca optimismul ajuta nu stiu cat % in vindecare ... si am inchis gura la toti psihologii si dr ca e vrajeala de 2 bani si sa nu vina la mine cu dinastea ca nu tine. Pe demonstrate.
so ... sa speram mai degraba ca nu vor avea colici , ca mai repede se poate asta decat cealalta (Emma nu a avut colici)

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

va spun si eu noapte buna!
maine merg la medic...tre sa petrec ceva timp in baie cu una cu alta..asa ca ma retrag...
cea mai mare provocare va fi pedichiura..sa vad ce pozitii mai gasesec..
am emotii mari sa vedem ce zice..saptamana trecuta a spus ca nu se grabeste bebe...acu e acu!

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bey, inima mea de baba nebuna nu suporta emotii atat de puternice..cand intru pe forum incep sa am contractii..

Iulika, esti dementiala! Mi te imaginez printre contractii, cabluri de la echipamentele de monitorizare si pizza cu telefonul in mana scriind mesaje..totul asezonat cu miros de gratar evident
Sa nu mai zic ca am o pofta sa nasc..asa natural, cu contractii si tot tacamul..

Ma bucur ca v-au placut hainutzele, sunt dragalase si micutze tare..abia astept sa chinui unguroaica imbracand-o...

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput

Citat:

am emotii mari sa vedem ce zice..saptamana trecuta a spus ca nu se grabeste bebe...acu e acu!
serios , ai grija de pozitii sa nu te intinzi prea tare ca ti se poate rupe apa si nu de alta , dar sa nu ajungi la sosire inainte de iulika

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

serios , ai grija de pozitii sa nu te intinzi prea tare ca ti se poate rupe apa si nu de alta , dar sa nu ajungi la sosire inainte de iulika

Aida ... 34+
Poze cu noi

foarte tare!! ma stradui zau! acu am lasat-o pe ea in fata, na..nu-i frumos sa dau inapoi!

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ufff,bine ca am ajuns inaintea lui Bruce
Am fost toata dupa-masa plecata,am venit am pus copilul la somn si direct sa vad ce face Iulika noastra
Mi-am repetat analiza de urina, dr. zice ca am o infectie,dar ca e normala mai ales in ultimele sapt de sarcina,sa beau f multe lichide si cat mai mult pepene rosu

De Maria si Monica nu mai stiti nimic?

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 37+, cu -Razvan

_

The Big Day - 25 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor mie imi place ca de unde toate eram optimiste si zglobii, acum ca sta Iulika de dimineatra acolo...nu se mai buluceste nimeni sa nasca.
Asteptam vestile de maine ale Crocadanei ca sa o luam si noi asa mai incet, batraneste ......SI IN ORDINEA LISTEI.... ce e cu abrambureala asta in odisee ?

Deci Adela si Croco au voie sa-si frece mainile.....restul fetelor relax

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura

Mergi la inceput

pe mine m-a terorizat mama cu intinsul ca ei de la asta i s-a rupt apa si de aia nu spal geamuri ca le spala ea cand vine ... asta serios

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola,
m-am intors de la gratare, m-am tot gandit cum o evolua iulika, pe urma am mancat ca sa o razbun ca azi nu a avut parte de gratar...
am picioare de elefant si-s obosita de mor...

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Fetelor, dar cu alex25 ce-o fi ? Sunt cateva zile de cand n-a dat nici un semn.
kateryna ... deci pana duminica tre sa fiti cumintele. Asa sa fie ! Dupa duminica, stau cu ochii pe tel, parca asa ziceai ca ma numar printre variante, nu ?

Cu Maria nu se incumeta nimeni sa mai ia legatura ? M-am uitata iarasi pe pozele ei. Doamne, ce-o fi in sufletul ei... Multa putere, trebuie sa fie bine cu ei !

Geani 35+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
Poze

Mergi la inceput