Burtici fericite de septembrie-octombrie (149)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Poze! Chiar! Ma bag si eu la vazut poze noi! Ce bine e sa ai net!
Noi nu am facut nimic deosebit zilele astea! Doar am asteptat sa termine tati "aranjatul cuibului" Parca Lutoniana zicea ca-si doreste sa-l apuce pe tatic!
Asa...si acum fac educatie cu fiica-mea din burtica sa stea cuminte acolo ca e tati plecat de acasa si de duminica putem sa-i dam startul! Pana atunci, cumintele

37+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

.......de Infacol anticolic drops...am citit ca fac minuni..substanta activa este asemanatoare cu cea din Sab Simplex (simeticone vs dimeticone parca) da mamicile spun ca Infacol chiar face minuni...din pacate se gaseste doar in Anglia 3 lire flaconul..in Romania e de vanzare la negru 35, 40 si 50 ce am gasit eu pe net!voi ati mai auzit pana acum de el?

Aici am auzit si eu, da...bine ca aici am ramas gravida (in Ro eram total paralela cu tot ce tine de gravide )....si stiu de la mamicile din UK ca Infacol-ul se poate da din prima zi de viata si are efect peste 5 zile.....si elimina colicii.
Se gaseste in orice farmacie.

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Dar stiam ca daca sta mult dara apa nu mai aluneca bine bebe ... si trebuie sa il traga ...

ei, asta da! Cica cea mai usoara nastere e daca o data cu apa iese si bebe! Nu sa ti se rupa apa dinainte, si in nici un caz sa-ti sparga ei balonul...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Capcauni,zmei...mai fetelor voi v-ati facut de cap?

33 +cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Mai limbi ascutite, se duce si al 2-lea capitol pe ziua de azi...
Prind si eu o nastere in direct sau iar ma emotionez retroactiv ?

Hai iulika !!!

Ce "privilegiu" pe fata asta... sa aiba atata galerie. Si ea atat de senina si calma. Bine, pariez ca in mare, e si gratie sistemului si ingrijirii de care are parte.

Hai bebitza Bruce, uite cata lume te asteapta !

Geani 35+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Mereu am avut un feeling ca eu si Iulika o sa nastem in aceeasi perioada sper sa nu ma apuce nimic deocamdata!
dupa cum vezi nu e deloc tarziu , pana dimineata poti sa strigi partie si sa ajungi prima la linia de sosire
so ... scoatem agitate si pt tine?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Mereu am avut un feeling ca eu si Iulika o sa nastem in aceeasi perioada sper sa nu ma apuce nimic deocamdata!
dupa cum vezi nu e deloc tarziu , pana dimineata poti sa strigi partie si sa ajungi prima la linia de sosire
so ... scoatem agitate si pt tine?

mare figura esti Aidoooo

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura

Mergi la inceput

Nuuuuu ca ne bate tati!Il asteptam sa se intoarca sa o vada el primu pe fetita! Altfel ne luam bataie ca asta e urmatorul pas dupa "aranjatul cuibului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

da raluk...am citit si eu si mi se pare atat de natural sa l pui pe burtica ta la caldura..dar daca nu e suficent?!
si da am vazut ca are zaharina...
cred ca o sa incerc totusi sa fac rost de el...just in case....vorba ta...mi s-ar rupe inima sa o vad plangand si nimic sa nu aiba efect..asa ca pana la urma as prefera sa-l am in casa..

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Asa Geani zi-le tu ca sunt limbi ascutite!
Care ziceati ca va uitati la Heroes?? Astia nu mai dau sezonul 2?

Mergi la inceput