Burtici fericite de septembrie-octombrie (149)
Raspunsuri - Pagina 17
crissbebe spune:
Gata am descoperit "capcaunul"
de la emotii sunt un pic cam
si gandesc mai greu...
33 +cu bebe 
kemsy spune:
Eu m-as duce la tv, intinsa..ca ma cam ciocaneste asta micu'
. Plus ca vad ca iar nu merge netul bine...maaaama ce ma enerveaza. Scriu in gol, si dupa 10 minute apare ce am scris
.
Noapte buna....Si pana intru eu maine, mai pe la pranz, sigur o sa-l pupam virtual pe Bruce si mamica lui
Gianina
33+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
katteryna spune:
Nu dureaza pana maine dimineata ca nu mai dormim nici una in noaptea asta! Bebe Bruce ma astepta pe mine sa intru pe forum si de acum sa vezi ce repede vine!
37+ cu floricica
RAISA MARIA
crocodana spune:
e mortala iulika!!!
fetelor nu poate sa fie asa de greu! zau....prind curaj cand vad cat e de tare si cum povesteste...si a papat pizza..oau super!
si mimika parea fercita si emotionata nu ingrijorata de nastere!
luto, aida, raluk sunteti de milioane!
o sa em emotii mari in noaptea asta cu gandul la iulika!
a scris azi MOana de Infacol anticolic drops...am citit ca fac minuni..substanta activa este asemanatoare cu cea din Sab Simplex (simeticone vs dimeticone parca) da mamicile spun ca Infacol chiar face minuni...din pacate se gaseste doar in Anglia 3 lire flaconul..in Romania e de vanzare la negru 35, 40 si 50 ce am gasit eu pe net!voi ati mai auzit pana acum de el?
37+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kemsy Eu m-as duce la tv, intinsa..ca ma cam ciocaneste asta micu' . Plus ca vad ca iar nu merge netul bine...maaaama ce ma enerveaza. Scriu in gol, si dupa 10 minute apare ce am scris .Noapte buna....Si pana intru eu maine, mai pe la pranz, sigur o sa-l pupam virtual pe Bruce si mamica lui Gianina 33+ cu Loris StefanLoris Fotografii |
Noapte buna! Stiu chestia aia cand nu apare ce scrii! Si apoi tine-te daca vrei sa modifici ceva, sa stergi ceva...
Si eu sper ca maine la pranz sa vedem deja poze cu Iulika si Bruce in brate

30+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui katteryna Nu dureaza pana maine dimineata ca nu mai dormim nici una in noaptea asta! Bebe Bruce ma astepta pe mine sa intru pe forum si de acum sa vezi ce repede vine! ![]() 37+ cu floricica RAISA MARIA![]() |
Oofff, Katteryna noi si noaptea trecuta ne-am dus cu greu, pe la ora 2, tot cu emotii ca naste fara noi
30+
crocodana spune:
raluk..super faza cu capcaunul..le-ai bagat in ceata pe fete pt cateva momente!
37+ fericita mamica de
jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Aida nu te stresa, in multe locuri citeam ca dupa ce se rupe apa e voie sa stai asa 24 de ore |
La naiba ca nu conteaza , conteaza sa fie amandoi sanatosi , restul se uita . Merci mult si asa sa fie

| citat din mesajul lui raluk16 Capcaunul vrea linkuri la poze cand sunt anuntate |

Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui crocodana e mortala iulika!!! fetelor nu poate sa fie asa de greu! zau....prind curaj cand vad cat e de tare si cum povesteste...si a papat pizza..oau super! si mimika parea fercita si emotionata nu ingrijorata de nastere! luto, aida, raluk sunteti de milioane! o sa em emotii mari in noaptea asta cu gandul la iulika! a scris azi MOana de Infacol anticolic drops...am citit ca fac minuni..substanta activa este asemanatoare cu cea din Sab Simplex (simeticone vs dimeticone parca) da mamicile spun ca Infacol chiar face minuni...din pacate se gaseste doar in Anglia 3 lire flaconul..in Romania e de vanzare la negru 35, 40 si 50 ce am gasit eu pe net!voi ati mai auzit pana acum de el? 37+ fericita mamica de jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
io-s aia bizara
Pe langa treaba cu prostiile din el, am inteles ca nu functioneaza la toata lumea, deci eu am impresia ca e mai mult o chestie psihologica a mamei, mama e mai linistita ca ii da ceva si atunci si bebe e linistit.
Apoi mai e chestia ca peste tot citesc ca cel mai sigur mijloc de a calma colicii copilului e sa il pui pe burta, dar pe tine, piele la piele. Caldura si pozitia si contactul il fac sa-i treaca.
Unii doctori spun ca sunt normali si nu tin de sistemul digestiv. Altii zic ca tin. Daca tin, atunci probabil se pot regla din alimentatia mamei.
Sper ca n-am enervat pe nimeni
30+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui crocodana raluk..super faza cu capcaunul..le-ai bagat in ceata pe fete pt cateva momente! 37+ fericita mamica de jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
Asta pentru ca la Roxxy ii era frica de Iulika cu biciul ei

30+