Burtici fericite de septembrie-octombrie (149)
Raspunsuri - Pagina 16
Dana15 spune:
Lucia, Aida multumim de vesti!!
offf..merge incet treaba..
Dana 32s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
katteryna spune:
Iulikuta mami sunt alaturi de tine!!!!!

HAI IULIKA

Mereu am avut un feeling ca eu si Iulika o sa nastem in aceeasi perioada sper sa nu ma apuce nimic deocamdata!
37+ cu floricica
RAISA MARIA
Roxxy80 spune:
Pai capcaunul care da cu bata are acum dilatatie de 4 si asteapta sa iasa fecioru mai repede. Ghici cine e? ![]()
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 35+
AMR 3-4 SAPTAMANI
katteryna spune:
Nu m-am dezmeticit bine!
Felicitari Maria pentru bebe grasunel!Sa fie sanatos!
Monicuta pe 19?gata?
Mi s-a zbarlit pielea pe mine!!!
Mi-a fost dor de voi!!!!
Dar s-o gasesc pe Iulika in toiul nasterii nu ma asteptam!
37+ cu floricica
RAISA MARIA
raluk16 spune:
crissbebe uita-te la fetele de pe pagina precedenta, si vezi al carei nume straluceste mai tare ![]()
Aida nu te stresa, in multe locuri citeam ca dupa ce se rupe apa e voie sa stai asa 24 de ore, in altele citeam si de 48 de ore. Daca sunt numai fisurate, chiar mai mult poti sta, ca te tot hidrateaza sa inlocuiasca pierderile. Bebe nu respira apa, oxigenul ii vine prin cordonul ombilical.
Acuma desigur, ca intervin alte chestii, cat rezista mama si sa nu intre bebe in suferinta fetala. Dar din moment ce o monitorizeaza, eu am incredere ca va fi bine. Ea e tare curajoasa, oricum, deja de 24 de ore... Chiar ma gandeam ca tot zic eu ca nu vreau epidurala... ei bine dupa 24 de ore de dureri cred ca as da orice pentru o epidurala...
mai ales ca as stii ca mai incolo, la dilatatii mai mari, degeaba as cere-o de durere, ca nu mi-o mai face nimeni ![]()
30+ 
laura78nico spune:
Aida, Lucia mutumim de vesti
hai Iulika , doamne ce fata tare!

Fetele va las ca maine dimineata ma duc la doctor la control si ma voi trezi pe la 6, dar tin pumnii in continuare!
la toate si somn usor!
Laura
29+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
crissbebe spune:
Fetelor urmaresc cu sufletul la gura si cu emotii mari vestile de la voi despre Iulika.... Iulika 

fi tare !!!
33 +cu bebe 
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Pai capcaunul care da cu bata are acum dilatatie de 4 si asteapta sa iasa fecioru mai repede. Ghici cine e? Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 35+ AMR 3-4 SAPTAMANI |
Nuuu, acela e zmeul care bate cu biciul fetele care nu intra sa ne spuna ce mai fac.
Capcaunul vrea linkuri la poze cand sunt anuntate
30+
raluk16 spune:
Problema e ca eu citeam ca epidurala prelungeste mult nasterea... deci dupa epidurala vom mai avea de asteptat. Prevad ca maine dimineata doar...
30+