Burtici fericite de septembrie-octombrie (149)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

da raluk...am citit si eu si mi se pare atat de natural sa l pui pe burtica ta la caldura..dar daca nu e suficent?!
nu e suficient , vrajeala. Daca trece asa inseamna ca nu erau colici ... asta e ca aia ca optimismul ajuta nu stiu cat % in vindecare ... si am inchis gura la toti psihologii si dr ca e vrajeala de 2 bani si sa nu vina la mine cu dinastea ca nu tine. Pe demonstrate.
so ... sa speram mai degraba ca nu vor avea colici , ca mai repede se poate asta decat cealalta (Emma nu a avut colici)

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

zice cine imi spunea aseara ca important e sa gandim pozitiv pentru Maria, sa avem grija ce ganduri avem

Oricum, zice ca asta nu e psihologica, e ca si cum l-ai pune pe burtica pe o butelie din aia calda. Caldura si pozitia il ajuta sa scoata gazele. Nu e cu abureli

Dar cum zici, ideal ar fi sa n-aiba colici. Oricum, din vorbele mamelor din jurul meu, doar cei hraniti la san au colici. Si apar numai la cateva saptamani, nu? Nu tre sa ma stresez acuma, la inceput .

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Lutoniana eu nu stiu de ce nu te apuci de facut prezenta iar cu lista....pe mine ma treci mai pe la sfarsit asa

37+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Deci Adela si Croco au voie sa-si frece mainile.....restul fetelor relax
ce tare esti , hai mai bine sa le punem o muzica orientala sa se relaxeze

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Scriu sau schimbati capitol??

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

pe mine m-a terorizat mama cu intinsul ca ei de la asta i s-a rupt apa si de aia nu spal geamuri ca le spala ea cand vine ... asta serios

Aida ... 34+
Poze cu noi

Sa stii ca si eu am impresia ca e o chestie foarte sensibila. Nu e ceva de genu "au, ma doare cand fac asta, nu mai fac", nu ai o a doua sansa... si doctorita azi mi-a zis sa am grija, ca intru in luna a 4-a si asta e cea mai periculoasa, ca e cea mai probabila la nasteri premature... a zis sa ma odihnesc si sa beau lichide multe (si deshidratarea provoaca contractii).

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Geani esti singura mea varianta de altfel! Era si Selenica dar daca n-am nascut in aceeasi zi cu Iulika apai cu Selenica ne apucam amandoua de manute si impingem

37+ cu floricica RAISA MARIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Scriu sau schimbati capitol??

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Scrie, te rugam!!!! Schimbam apoi!

of, ce emotii am!

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

zice cine imi spunea aseara ca important e sa gandim pozitiv pentru Maria, sa avem grija ce ganduri avem
sorry defect de om trecut prin viata grea ... orice e posibil ...

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui gegea

Fetelor, dar cu alex25 ce-o fi ? Sunt cateva zile de cand n-a dat nici un semn.
kateryna ... deci pana duminica tre sa fiti cumintele. Asa sa fie ! Dupa duminica, stau cu ochii pe tel, parca asa ziceai ca ma numar printre variante, nu ?

Cu Maria nu se incumeta nimeni sa mai ia legatura ? M-am uitata iarasi pe pozele ei. Doamne, ce-o fi in sufletul ei... Multa putere, trebuie sa fie bine cu ei !

Geani 35+ si Daria (03.04.05)
Varsta Dariei
Poze

alex e la mare.
pe maria nu am sunat-oca nu vreau sa o deranjez, banuiesc ca are multe pe cap....poate imi fac maine curaj....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 12 zile

Mergi la inceput

lasa ca fac eu capitol , tu scrie linistita

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput