Burtici fericite de septembrie-octombrie (149)
Raspunsuri - Pagina 20
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
so ... sa speram mai degraba ca nu vor avea colici , ca mai repede se poate asta decat cealalta (Emma nu a avut colici) Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
zice cine imi spunea aseara ca important e sa gandim pozitiv pentru Maria, sa avem grija ce ganduri avem

Oricum, zice ca asta nu e psihologica, e ca si cum l-ai pune pe burtica pe o butelie din aia calda. Caldura si pozitia il ajuta sa scoata gazele. Nu e cu abureli
Dar cum zici, ideal ar fi sa n-aiba colici. Oricum, din vorbele mamelor din jurul meu, doar cei hraniti la san au colici. Si apar numai la cateva saptamani, nu? Nu tre sa ma stresez acuma, la inceput
30+
katteryna spune:
Lutoniana eu nu stiu de ce nu te apuci de facut prezenta iar cu lista....pe mine ma treci mai pe la sfarsit asa![]()
37+ cu floricica
RAISA MARIA
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Deci Adela si Croco au voie sa-si frece mainile.....restul fetelor relax ![]() ![]() ![]() |

, hai mai bine sa le punem o muzica orientala
sa se relaxeze Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monica_dicut spune:
Scriu sau schimbati capitol??
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
35+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac pe mine m-a terorizat mama cu intinsul ca ei de la asta i s-a rupt apa si de aia nu spal geamuri ca le spala ea cand vine ... asta serios ![]() Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Sa stii ca si eu am impresia ca e o chestie foarte sensibila. Nu e ceva de genu "au, ma doare cand fac asta, nu mai fac", nu ai o a doua sansa... si doctorita azi mi-a zis sa am grija, ca intru in luna a 4-a si asta e cea mai periculoasa, ca e cea mai probabila la nasteri premature... a zis sa ma odihnesc si sa beau lichide multe (si deshidratarea provoaca contractii).
30+
katteryna spune:
Geani esti singura mea varianta de altfel!
Era si Selenica dar daca n-am nascut in aceeasi zi cu Iulika apai cu Selenica ne apucam amandoua de manute si impingem![]()
37+ cu floricica
RAISA MARIA
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Scriu sau schimbati capitol?? ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 35+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Scrie, te rugam!!!! Schimbam apoi!

of, ce emotii am!
30+
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui raluk16 zice cine imi spunea aseara ca important e sa gandim pozitiv pentru Maria, sa avem grija ce ganduri avem ![]() |

defect de om trecut prin viata grea ... orice e posibil ...Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
| citat din mesajul lui gegea Fetelor, dar cu alex25 ce-o fi ? Sunt cateva zile de cand n-a dat nici un semn. kateryna ... deci pana duminica tre sa fiti cumintele. Asa sa fie ! Dupa duminica, stau cu ochii pe tel, parca asa ziceai ca ma numar printre variante, nu ? Cu Maria nu se incumeta nimeni sa mai ia legatura ? M-am uitata iarasi pe pozele ei. Doamne, ce-o fi in sufletul ei... Multa putere, trebuie sa fie bine cu ei ! Geani 35+ si Daria (03.04.05)Varsta Dariei Poze |
alex e la mare
.pe maria nu am sunat-oca nu vreau sa o deranjez, banuiesc ca are multe pe cap....poate imi fac maine curaj....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
AMR maxim 12 zile
aidaciolac spune:
lasa ca fac eu capitol , tu scrie linistita 
Aida ... 34+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()