Burtici fericite de septembrie-octombrie (149)
Raspunsuri - Pagina 13
monikus spune:
Fetele, nu are nimeni vesti de la Monica despre ea si Maria?
Iulika cred ca naste deci nu avem de ce s-o deranjam momentan.
Monica
29+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
Roxxy80 spune:
Am eu mesaj de la Monica: ''IN PRINCIPIU A RAMAS PE 19 SA VINA BEBE''.
I-am trimis mesaj prin care o intreb daca ramane internata pana atunci. Astept raspuns de la ea si va tin la curent. Sa ne rugam la Dzeu sa fie bine si ea si bebe si sa vina sanatosi acasa. Eu simt ca totul va fi f bine si ca pe 19 vom primi poze cu frumosul Dragos.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 35+
AMR 3-4 SAPTAMANI
ionika spune:
Cum sa ratam nasterea lui Bruce? Pentru niciun film din lume!
Maria, ma rog ca bb sa fie puternic si sanatos, ca de grasut, Slava Domnului, este.
Monica, sunt alaturi de tine si cred cu toata taria ca e mai bine sa fii in spital.Stiu din proprie experienta ca ai sentimente contradictorii, ca ai vrea sa stai acasa, dar crede-ma ca te vei simti mai linistita psihic cand stii ca esti monitorizata si tu si bb. Ai incredere!
Ioana, mamica de
Andrei (5 ani) si
Alexia 32+
aidaciolac spune:
monikus merci fatooo
frumoase hainute are unguroaica
, ralucapaun 
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxxy80 Am eu mesaj de la Monica: ''IN PRINCIPIU A RAMAS PE 19 SA VINA BEBE''. I-am trimis mesaj prin care o intreb daca ramane internata pana atunci. Astept raspuns de la ea si va tin la curent. Sa ne rugam la Dzeu sa fie bine si ea si bebe si sa vina sanatosi acasa. Eu simt ca totul va fi f bine si ca pe 19 vom primi poze cu frumosul Dragos. Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 35+ AMR 3-4 SAPTAMANI |
Roxxy multumim frumos de vesti.Ne bazam pe tine.

Aida

Vai ce as mai fi vrut sa avem vesti si despre bebelul Mariei.

Monica
29+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
raluk16 spune:
Roxxy multumim mult de vesti! Sunt curioasa ce a facut-o pe doctorita sa hotarasca asta acuma seara, ca nici Moni nu se astepta pana peste 2 parca, nu? Ceva analize foarte proaste?
Moni

Doamne ajuta sa treaca usor zilele astea pana in 19 si sa fiti sanatosi amandoi! Si abia astept sa-ti tii fericita in brate puiul drag si sanatos! 
30+ 
raluk16 spune:
Am si uitat sa intreb: oare sotul ei era acasa?
Ca sa nu mai spun ca m-am gandit la ea deja cu dor, ca joia era seara noastra preferata la tv ![]()
Doamne, mai are mai putin de o saptamana pana isi va tine copilul in brate!!! 
30+ 
kemsy spune:
Maria: bun venit la puiut si multa sanatate la amandoi 
Iulika: 

nu mai ai mult si il vezi pe Bruce 

Eu am niste arsuri de la un ceai nenorocit din comert 

Gianina
33+ cu
Loris Stefan
Loris
Fotografii
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui monikus Iulika cred ca naste deci nu avem de ce s-o deranjam momentan. ![]() |
Cat despre monicutz si eu am un feeling ca vor fi bine .Chiar nu am nici o frica

Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monikus spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Roxxy multumim mult de vesti! Sunt curioasa ce a facut-o pe doctorita sa hotarasca asta acuma seara, ca nici Moni nu se astepta pana peste 2 parca, nu? Ceva analize foarte proaste? Moni ![]() Doamne ajuta sa treaca usor zilele astea pana in 19 si sa fiti sanatosi amandoi! Si abia astept sa-ti tii fericita in brate puiul drag si sanatos! ![]() 30+ ![]() |
Eu parca imi aduc aminte ca doctorita ei vroia cezariana si cat mai repede ca sa nu se strice analizele rau ca data trecuta. Vroia sa fie prudenta. Monica spera ca bebe sa mai stea in burtica.
Eu zic ca e mai bine sa fie in spital. Asa va fi supravegheata bine si bebele se va naste sanatos tun ca sa o bucure pe mami.

Monica
29+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE