Burtici fericite de septembrie-octombrie (149)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Aida, special pt tine:
Iulik la spital
hmmmm , pai pe obelixa am vazut-o ca techila si-a facut temele si a dat linkul , dar poze cu hainute de unguroaica nu am vazut si o burtica de crissbebe parca

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Iulika si Monica - hai ca au venit niste ... agitate si de la Iasi sa va sustina. Imi place ca sunteti curajoase si imi dati si mie curaj cand va fi sa fie - veti fi model pentru mine.
Despre MariaI mai stie cineva ceva? Sper sa fie bine bebelusul si ea asemenea, Doamne ajuta!

Doamne ajuta!
29+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

le ce va uitati de ati disparut asa ? Se da nasterea iulikai in direct?
unde?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

aham, nu intelesesem la ce poze te referi
cu hainutzele parca a dat Raluca link...iar Criss nu stie inca regula

36+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Voiam sa va zic si despre coplata in sistemul medical: cica a fost introdusa ca sa nu mai abuzeze tot felul de pacienti inchipuiti de servicii medicale asa, cu imensa nesimtire cum se intampla in scupma noastra Romanika. Preturile nu sunt mari, insa suficiente sa descurajeze diversi rromi si oameni ai strazii sa stea practic pe bani publici in spitale si sa aglomereze cabinetele medicilor fara probleme reale. Din punctul asta de vedere eu sunt de acord cu coplata... ca altfel oricum ca si bani, nu se acopera cine stie ce costuri cu preturile puse.

Doamne ajuta!
29+ Maria
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Aida, special pt tine:
Iulik la spital
hmmmm , pai pe obelixa am vazut-o ca techila si-a facut temele si a dat linkul , dar poze cu hainute de unguroaica nu am vazut si o burtica de crissbebe parca

Aida ... 34+
Poze cu noi

Cautand hainutele de unguroaica pe care nu le-a vazut aida adica ASTEA
am vazut ca a aparut si Grasunica. Ma bucur ca bebe e bine.
Titi, felicitari si tie pt rezultatele bune.
Devylla felicitari pt fetita. In curand o vei avea numai pt tine acasa.
Noroc cu tine aida. Asa mi-am adus aminte si de fetele noastre.

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Fetele am revenit... am fost sa pap ceva cu sotul .
Sunt prin preajma

Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:

unde?

eu sunt pe aici..mai vad un episod din Heroes..mai bag o rosie, o ceapa, o branzica...

Dana 32s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:

unde?

Aida ... 34+
Poze cu noi

Sa nu care cumva sa scoti biciul ca Iulika, pt ca eu am fost sa caut pozele pe care nu le-ai vazut.

Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Aida ai si tu dreptate stiu ca difera de la persoana la persoana. La mine cand am nascut-o pe Ramona a mai durat 1 ora si jumatate dupa ce s-a rupt apa

Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput