Burtici fericite de septembrie-octombrie (149)
Raspunsuri - Pagina 11
aidaciolac spune:
eu sunt foarte suparata pe voi si imi iau jucariile si plec
ati pus poze? si unde sunt linkurile?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac eu sunt foarte suparata pe voi si imi iau jucariile si plec ati pus poze? si unde sunt linkurile?![]() ![]() |
Eu nu am pus nimic mami ...nu da.
Si nu mai fi asa fioroasa ca sperii fetele vechi care au mai revenit pe la noi si nu te cunosc inca.....
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura
selen80 spune:
daca vorbesti de poza IUlikai, a dat Techila si link intr-un mesaj de-al ei, dar probabil l-ai ratat
...vezi ca e in contul Techilei, cauta un mesaj de-al ei si intra din semnatura 
36+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI! 
nunta
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura78nico Luto multumim ca nu mai pot de nerabdare...daca s-a rupt si apa e aproape ![]() |
Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Cat e maximul acela Aida ?
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui selen80
ce, nu se intelege din descriere?! Cu betelie elastica care poate fi indoita si label mic. |

Aida ... 34+
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monikus spune:
Haideti nu fiti rele cu magazinul nostru ca ASTA e chiar tare.![]()
Monica
29+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
selen80 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui aidaciolac
![]() Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aida, glumeam, nici eu nu mi-am dat seama, iar descrierea m-a bagat mai rau in ceatza.."cu label mic"???

36+ cu
Ebru PRIMA POZA!AMR 4 SAPTAMANI!

nunta