Burtici fericite de septembrie-octombrie (149)
Raspunsuri - Pagina 10
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kemsy Fetele, pe mail a venit un mesaj de la webshots, cica ne-a eliminat 3 fotografii cu caracter ofensiv ![]() ![]() |
...cred ca au gasit pozele mele nud
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura
anco spune:
asa mai fetelor, bine ca m-ati lamurit si pe mine.
ce mananci luto? ca si eu am emotii ![]()
![]()
![]()
anco
34+
???? si 
poze
selen80 spune:
si ca sa nu uitam de magazi9nul vostru preferat, si ca sa ne mai treaca emotiile: pt fetele somnoroase ![]()
36+ cu
Ebru PRIMA POZA!
AMR 4 SAPTAMANI! 
nunta
selen80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
...cred ca au gasit pozele mele nud Cea mai fericita 35 + cu ![]() AMR 3 zile pana nu voi mai fi singura |
aveai asa ceva si nu stiam si eu??!!
36+ cu
Ebru PRIMA POZA!AMR 4 SAPTAMANI!

nunta
aidaciolac spune:
asta ce e? ![]()
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui selen80 si ca sa nu uitam de magazi9nul vostru preferat, si ca sa ne mai treaca emotiile: pt fetele somnoroase 36+ cu Ebru PRIMA POZA!AMR 4 SAPTAMANI! ![]() nunta |
bun, deci eu ma simt ca sunt somnoroasa. Dar chiar daca nu m-am epilat recent, vad ca trebuie sa mai astept putin sa arat ca in poza... papuci de dormit 

la pretul asta...
30+
mkunigunda spune:

Hai Iulika!!![majoreta]

_
32+ cu dragostea noastra
Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
lutoniana spune:
vai Selenico de'aia nu am putut dormi eu azi la pranz ca nu aveam sosetele 

anco salata:
4 cartofi fierti, ceapa, rosii, ardei gras rosu, cascaval ras 

si beau apa minerala 

Cea mai fericita
35 + cu 
selen80 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac asta ce e? Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
ce, nu se intelege din descriere?! Cu betelie elastica care poate fi indoita si label mic.
36+ cu
Ebru PRIMA POZA!AMR 4 SAPTAMANI!

nunta
lutoniana spune:
Monica s-o fi dus la control oare ? nu mai zice nimic .....cred ca-i tremura gladiolele saracuta ....
Ea cui trimite sms daca e ceva ?
Cea mai fericita
35 + cu