Burtici fericite de septembrie-octombrie (149)
Raspunsuri - Pagina 14
monikus spune:
Ca bine zici Raluk. Ma duc la CSI pe axn. Cred ca in curand oricum o sa adorm. Nu sunt cucuvea ca voi nah
.
Va doresc o seara placuta si o noapte linistita.
Maine o sa ne auzim mai tarziu ca plec in vizita la un bebel inca de dimineata si apoi voi avea musafiri deci.... Dar trebuie sa vad si eu ce a facut Iulik si Monica deci sigur trec si pe la voi. 
Edit: Kemsy imi pare tare rau pt arsurile tale. Incearca un pahar cu lapte. Pe mine ma lasa arsurile de la asa ceva, cu greturile e mai nasol
ca acolo nu stiu nici un remediu.
Monica
29+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
anadomnica spune:
Dana15- te-am ales pe tine ca sa te anunt cand va fi sa nasc
Asa ca mi-am notat numarul in telefon, sper sa nu fie nevoie sa te sun sau sa-ti dau mesaj mai devreme de octombrie. Oricum, m-am speriat putin vazand ce a patit Maria care are DPN cu 1-2 zile inainte de mine, deci mi-am zis sa fiu pregatita.
Altfel am prins curaj cand am vazut Iulika cat de curajoasa e; sunt sigura ca nici Monica nu e mai prejos - le doresc ambelor bebici sanatosi si papaciosi, Doamne ajuta!
Doamne ajuta!
29+
Maria 
Mami si tati te iubesc si te asteapta!
Creste bebe!!!
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Eu parca imi aduc aminte ca doctorita ei vroia cezariana si cat mai repede ca sa nu se strice analizele rau ca data trecuta. Vroia sa fie prudenta. Monica spera ca bebe sa mai stea in burtica. Eu zic ca e mai bine sa fie in spital. Asa va fi supravegheata bine si bebele se va naste sanatos tun ca sa o bucure pe mami. ![]() Monica 29+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE |
Da da, si eu stiam la fel. Doar ca eu credeam ca termenul doctoritei de "mai repede" e peste doua saptamani.
30+
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Noapte buna, Monikus ![]() 30+ ![]() |
Sar'na

Monica
29+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
daciana.ilie spune:
salutare fetilii cucuietilii
Maria, sa-ti traiasca feciorul si sa fie sanatos! sa treceti cu bine peste tratamentul care urmeaza!
Iulika, ce faci mama? toata ziua am stat cu sufletul la gura ... acusica se fac 24 de ore
; tin pumnii sa nu te mai chinui mult si sa iasa bebe Bruce repede, sanatos si papacios! 
Monica, vei vedea ca totul va fi ok; asteptam vesti de la tine!
multumesc fetelor pt sfaturile legate de nastere / medici/ cezariene
;
sunt si eu prin zona dar nu rezist suspansului atat de bine asa ca sunt pitita 
daci
34+ cu Darius Alexandru
Dana15 spune:
Ok, Ana.voi fi bucuroasa sa anunt venirea pe lume a micutei tale!
salvez si eu numarul tau!
noapte buna, Monikus!
Deci in 19 se va naste puiutul Monicai
..Doamne ajuta! si eu am asa, un feeling, ca totul va fi bine si fata noastra isi va tine mandra flacaul in brate! te imbratisam Monica!
IULIKA

Dana 32s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
ramsan spune:

iulika 
nu mai este mult si il vei tine pe Bruce in brate (sau poate este deja acolo...), sa il iubesti cum nu ai mai iubit pe nimeni! 
Monica_dicut curaj ca totul va fi bine, stie dr. ce si cum si daca e sa stai sa faci niste investigatii este spre binele tau si al copilului.
Monikus as mai sta la taclale
dar uite ca printre picaturi reusesc sa mai arunc un ochi pe aici: ma pregatesc si eu cum pot pentru venirea lui Tudorel, iar Rares ma solicita mereu in activitatile lui si incerc pe cat posibil sa fac fata. Vei vedea cum va fi cand va veni bb2 pentru tine, ca nu este deloc usor dar este fantastic de placut.
MOana asa niste reduceri mai spun si eu la Okaidi. Ce documentata esti in ale cumparaturilor
multumim ca ne impartasesti din experienta ta 
Cine mai stie noutati despre iuliapapusa sau despre andraiulia ?
Va doresc noapte buna tuturor... mai bag un ochi sa vad ce face Bruce!
Ramona
Tudor Gruia 32+ 
AMR 8 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
aidaciolac spune:
pssst iulika on line 
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
adela2006 spune:
fetele va las ca am copil acasa
trebuie sa-i fac baie sa-i dau sa mance si nani
ne vedem maine
monica 
sper sa fie totul bine 
iulika 

va pupaceste adela
de
alexia maria( 13.01.2007 )
37+ cu
calin andrei