Copilasi de Iulie - August 2004 * (27) - LMA !
Raspunsuri - Pagina 15
philip spune:
salutare
super mariuca de la iasi si matei s-a facut atat de mare. nu mai zic de zapacita de daria, esti un copil la suflet. super.
rob, lui matei au inceput sa-i cada dintisorii sau mi s-a nazarit mie?
cristal, sanatate gagicilor
eu si sotul am fost miercuri seara la concert cu depeche mode, a fost tare fain desi sonorizarea nu tocam buna. am dansat insa tot concertul, ieri am fost tehuie de cap.
am poze mai jos, ieri Nicholas a facut 3 luni.
pup mare la gasca
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
maaria spune:
Buna seara!
Intru tiptil, ca doar sunt cu musca pe caciula, la cate absente s-au adunat la rubrica mea.
Va multumesc pentru urari si ca nu ne-ati uitat. V-am adus si poze numai sa nu ma certati. La mine perioadele agitate nu se mai termina de vreo cateva luni dar speranta moare ultima, nu?
Am sarbatorit ieri junioru' ocazie cu care am rememorat momente de acum 5 ani. a crescut, e un nazdravan si nu face nota discordanta cu niciun copil din gasca.
Am fost si-n concediu saptamana trecuta, cu peripetii mai mari sau mai mici. A invatat cateva cuvinte in greceste si s-a hotarat ca se muta in grecia, ca deja stie toata greaca. Si asta nu-i nimic pe langa faptul ca mergand pe Acropole si vazand ruinele tot ii cauta pe venetienii care le-au distrus. I-am zis c-au murit demult si mi-a cerut sa mergem la cimitirul venetienilor.. Cand i-am zis ca mergem sa vedem cum se schimba garzile, era nerabdator sa ajungem sa vada cum se dezbraca...
Si multe altele, dar subiectul preferat era legat de incendii (ca le-am prins acolo). De ce a luat foc? Cine a dat foc si alte asemenea...
Va las pozele, nu am avut timp sa le comentez, va descurcati voi
http://community.webshots.com/user/Luca_s
Maria
g_ioana spune:
AndreeaP mi-au placut teribil pozele cu fratiorii pe canapea si tinandu-se de mana....mei ce ti-e si cu tineretul din ziua de azi,numa' pe la concerte merge,ntz,ntz,ntz
szivarvany spune:
Am vazut pozele cu Luca csi cu Luca&Luca si am vazut si tortul si un sarbatorit incantat Si vacanta E super tare Luca cu mutatul la greci si e frumos-frumos
S daca a zis Ioana de poze noi, am mers si eu sa vad. Ai doi baieti tare frumosi Vor frange multe inimi !
Andreea, ma bucur ca ai ajuns la asa distractie, DM e trupa mea de suflet
Ce tare e HannahMontana Superba !
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roberta04 spune:
'Neatza!
E vineri!!!!!
Am vazut niste picioruse mici si superbe de bebelus de trei luni, Andreea, sa iti traiasca baieteii minunati!
L-am vazut si pe sarbatoritul Luca numai pe vecinica Mariuca nu am putut sa o vad, cica trebuie instalat ceva...
Edit ca am uitat: ANDREEA, nu ti s-a nazarit, lui Matei ii lipsesc cativa dinti dar nu pentru ca i-au cazut ci pentru ca i s-au rupt. Este marea mea problema, dintii i-au crescut normal, apoi au devenit de un alb cretos si au inceput sa se macine. Am fost la medic dar nu a avut ce sa-i faca, asteptam sa i se schimbe...
Va pup, o zi frumoasa!
cristalina spune:
Neata!
Una are diaree si vome si alta dureri de cap (mai mult inchipuite la Maria am io o vaga banuiala, date de grija pe care i-o aratam Oanei)! M-am scos
Maine plecam asa ca le-a dat drumul pe plaja cu John...o fi bine, o fi rau...?!
Am vizionat poze de baieti frumosi si fete talentate!
Ioana, super tare Mariuca
Andreea, ce talpitze de-ti vine sa le rontzai!
Am admirat pozele din Grecia si pe cele de la petrecerea frumoasa a lui Luca..:)
O zi minunata sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Ooo, Cristalina, sanatate multa la voi
Kim, gata pregatirile ?
Restu` pe unde umblati ? Ca tot e vineri, tralalalalaaa
Eu declar ca am dormit tun, cu picioarele Giuliei in moaca, cu mana atarnand pe caine, care nu se misca nici taiat de langa noi, de geloasa ce e si pen`ca crede ca mereu mancam. Mnoah bine, noi mereu mancam cocotate pe pat, dar nu doar asta facem
Iar la 5 dimineata m-am trezit lovita de inspiratie pt tortul lui Giulia Si am facut un draq
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
kim222 spune:
Daria noi ne serbam pe 5..pt ca am calculat gresit am crezut ca 30 este luni:(..asta este..
Vazut pe Giulik de ziua ei, pe Matei la fel ..pe Montana de la Iesi..superbi toti!
de mult vreau sa va intreb..de unde luati oua care sa nu fie stampilate cu nr 3?..nu pomeniti de tarani,nu cunosc pe nimeni..
roller025 spune:
Neatza!
Nu am cheffff aaaazi, nu aaam cheef de nimiiiic... Doar e vineri.
Nu se mai termina anul asta????
Cristalule, sanatate si forta!
Olivia, nu prea sunt, mai ales in supermarketuri. Poate in magazinashe mai mici... Eu am renuntat sa mai caut, iau de care gasesc. Uneori mai primesc de la soacra-mea, din curte.
Daria, cum e tortu'????
Noi plecam maine la Tg Jiu. Mie un dor de Victooor...
Poate apuc deseara sa vaz poze. Cand ajung de la job Paul e calare pe mine si nu mai apuc sa ajung la calculator...
Mai am 3 ore si plec acasa...
leeloo2004 spune:
Buna fetele! Trec doar pe fuga sa va salut, sunt prinsa la birou pina peste cap! Noi suntem ok, lucrarile la casa merg inainte, cred ca undeva pe la inceputul lui octombrie chiar vom termina... ramine de vazut...
Va pup pe toate, urez LA MULTI ANI sarbatoritilor pe care i-am ratat si ma rog de scuze, sper ca saptamina viitoare sa am mai mult timp sa respir...weekend placut!
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.