Copilasi de Iulie - August 2004 * (27) - LMA !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ema spune:

salutare
in primul rand la multi ani fericiti tuturor copilasilor sarbatoriti,sa cresteti mari si sanatosi.
Recunosc ca dupa o lunga perioada m-am uitat pe poze...si sa nu recunosc piticlontii...au crescut si s-au facut si mai frumosi decat ai stiam eu...nu pot sa nu remarc ce fetite frumoase sunt in club...stiind dat fiind faptul ca am o adanca slabiciune ptr. fetite...iar baietii s-au maturizat relativ...numa al meu a ramas cu mutra de plod mic.
gabizu,m-a bucur nespus ptr. apropierea mutarii...sa fiti fericiti in noua casuta(diminutivul e relativavand in vedere marimea)daca cumva esti in vreo dieta...renunta si pastreaza-ti fortele si muschii ptr. curatenia intr-asa casuta.Iti spune o cunoscatoare...acu sterg dusumeaua...dupa 10 minute iar sunt talpi pe ea.
oliv...sincer te invidiam ptr. concert...dupa cele citite cu privire la spectacol..m-am repliat si mi-am zis ..n-am pierdut mare lucru.
abia astept sa te pun la curent cu noua mea viziune despre un dormitor...bineinteles ca am clocit mult timp opera...insa mi se pare...fabuloso...daca imi mai fac vreodata vreun dormitor...asa o sa arate.
ioana...fata ta e foarte talentata...nu ca nu o stiai..insa chiar mi-a placut...dezinvoltura...la asa o varsta e mare lucru.
Andreea,tu nu ai viziuni cu privire la nurori ca mine....eu nu m-a gandesc cum v-a fi cand v-or creste flacaii.....ci la ce nurori mi-or aduce...maica si cind vad in jur ca donsoare se produc in zilele astea...tare mi-e teama ca visul meu de a merge la shoping cu nurorile...se spulbera incet incet.
roberta...uite de asta nu prea m-a uit la poze...nu de alta mai vad asa decolteuri ...si iar m-a buseste dorinta de implanturi...si iar se chinuie mario sa-mi stavileasca avantul...cica lui ai place si bustul cu platfus asa....ca al meu.
eu am o mare problema existentiala...vreau si nu vreau sa m-a tund...am ditamai floaca pin la jumatea spatelui si e absolut cumplit sa-l aranjez...pe de o parte de patru ani al meu m-a trimite la tuns...pe de alta parte...dupa 4 ani imi vine greu sa bag drastic foarfecul....cre ca cer sondaj de opinie pe la voi.
ce catel fain are Daria....m-am topit...eu am iepuras...are aspect de vaca olandeza...alb cu negru si cu ochi albastri...un bombonic...insa are vila pe terasa...in interior numai ocazional...ca io-s cu par si miros....si urme pe laminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Hehehe, baga poze, Ema, sa vedem trupa de flacai, anumalul de terasa si pe tine cu plete

Leeloo, deci dai de beut, Ma bucur enorm ca-ti vezi visul implinit

Roller, hahaha, si eu asta astept, 31 decambrie
WE frumos impreuna cu feciorii

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

daria,tu n-ai de ce sa te amuzi la ora asta credsorry da poze nu posed...numa vreo doua ratacite..dar nu-s puse pe nicaieri ca sa dau vreun link...iar treaba asta cere timp...si n-am acum acum.Si ptr. un sondaj de opinie...normal tre sa pun o poza veche cu paru scurt si una cu claia de acu...da astept pe urma pareri sincere...adevarul la sange...mama si sotu sunt ptr. paru scurt iar soacra mea mi-a zis ca tunsa sa nu m-a duc la ea...asa ca stau in echilibru in cap si nu stiu daca tund peruca sau nu.
Carmen....tu de care poza spui...de ferrari-ul meu tantos sau de moaca mea expirata...ca tot schimb pozele de la avatar..si nu stiu ce complimentai acu cateva zile...una peste alta faine pozele din vacanta...noi am fost in franta la atlantic...super fain si frumos da n-am poze decat la oceanu gol.

Mergi la inceput

so...i-a sa vedem ce sfat imi dati...am pus o poza cu floaca mare...ca sa nu esiste dubii...floaca mea e tunsa in scari...asa in cat la spate e lung rau.si am mai lasat liber un album vechi unde aveam paru scurt...eu sunt in asa mari dubii ca daca-mi spun trei din voi sa-l tund imi i-au o mare dunga la tuns.e lung,cret,incalcit...mai toata vara am stat cu cozi codite si alte de astea...dapoi e munca sa-l tot codesc...si apoi l-am lasat lung sa-l tin legat?Pe de alta parte...cind am timp si-l aranjez...imi place...da iar e munca sa intind asa claie.Intre..adica mai scurt...nu vreau ca e si mai mare chin l-a aranjat...macar lung sta naibii in jos...mediu se scoala in toate directiile...scurt scurt e cal mai usor...da scurt l-am avut toata viata...so....mare dilema am.....numa voi puteti descalci itele mele incurcate din capu meu putred.a,am pus si poze cu arsenalu...nu-s cine stie ce...ce s-a gasit prin rabla mea de aparat...da...ca de obicei...am uitat sa scriu linku:
http://family.webshots.com/album/574370970MEOSOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Well, am venit acasa si m-am bagat in calculator:)
Si am vazut poze restante. Pe Matei si Robi nu i-am recunoscut, noroc de etichete Pe Hannah Montana o astept sa participe la festivaluri de copii Nic si Philip sunt deliciosi Iar Lucaciu seamana din ce in ce mai mult cu Maria
Dana, io zic sa te tunzi. Avantajul e ca parul creste. Eu am sa fac in primavara miscarea asta, vreau neaparat o schimbare de fatzada. M-am saturat de mecla mea. Si tre' sa-mi conving coafeza, care nu are spirit de aventura delok.

Si ca sa fiu in trend am descarcat pozele de pe telefon si le-am pus pe web. Le gasiti incepand de aici, mai mult Paul, ca deh, el a fost mai mult prin preajma si de calitate ... telefonica

http://family.webshots.com/photo/2666288230091498352bmZppJ

O seara usoara!

Pi ies: vazut pozele. Io zic sa te tunzi. Desi esti romantica cu pletele in vant mie personal imi placi mai mult tunsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ema, si eu votez pt tuns, ai pe webshots un album mai vechi in care erai tunsa scurt, f misto. a, si ricardo a crescuuut, noi ii tot vedem bebelusi dar e baiat mare. nu mai zic ce s-a maturizat serban. mi-a placut tortul.
l-am vazut si pe paul, e un dulce si-mi place mult poza in care doarme, nu-i asa ca-s scumpi foc cand dorm :))?

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare.
Ema, desi ai un super par cu bucle, te intinereste freza scurta. Si oricum va creste
Moama ce baieti mari ai

Roller,

WE frumos tuturor !

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bonjureanu la duamne mi`s sucarita ca pleaca madonna d`aia cre` ca m`o luat si cu somn;))
madam spiil, poza cu par lung o vazusem la avatar; votez pro par lung doar ca l`as mai lua nitel pe ici si colo:D inclusiv din lungime nu mult ci doar cit trebe (da` daca te duci la un meserias in domeniu el stie exact ce sa`ti faca). la asa par chinu` tau nu mai conteaza;)) bre, baba rabda la frumusete;)) mai da`mi cite un buz cind intri pe net
vazut poze cu cupii frumosi si talentati, gorodica clar ie de festival; vazut si doamnele secsoase
am cautat da` n`am gasit prin albumele lu` leloo poze mai noi cu casa, oricum felicitari
mai vroiam sa zic ceva da` nu mai stiu ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Ema io recunosc ca mi-o fost dor de tine,de sfaturile tale in privinta esteticului...acu io votez pentru tuns da' nu scurt scurt ci mai pan' la umeri...parerea mea parul lung iti da un aer de vesnica tinerete...iar parul scurt te aranjeaza,ca sa citez pe cinevate face sa arati ca o doamna...btw si eu am avut ieri intentia s ma tund,dar m-am cam nervozat la stomato asa ca am zis ca nu merge sa ma tund plina de nerfi
Dana l-am vazut pe Paulica cel ochios si dintzaros...mama ce distractie va fi la voi peste vreo juma de anca are o fatza de mare smecheros..
Meii io intentionez s-o dau pe mandra la ceva cursuri de cantari din toamna,da' tacsu vrea musai la sport...asa ca prevad ca va fi o noua madona,sarind coarda pe scena
Acu am si eu o intrebare cum se inteleg cupii vostri cu ceilalti copii din parc???....la noi nu exista zi in care sa nu se certe cu vreun partener de joaca..singura chestie care-mi reuseste este sa-si ceara scuze si sa nu plece suparati unul pe celalat...in rest nu stiu ce sa mai fac...inainte de a iesi afara ii tin morala respectiva,vezi sa te joci frumos,sa nu te certi,bla,bla,bla....dar pana la urma tot incapatanarea castiga
hai sa avem un week-end placut...la mine-s ultimele zile de vacanta..de luni incep serviciul

Mergi la inceput

multam doamnelor,intre timp...adica acu juma de ora am venit de la coafor...tunsa.deci am plecat chitita sa-l tund si cat pe ce sa nu vrea coafeza mea...deci pina la rimul foarfec m-o zapacit...:esti sigura,nu plingi pe urma?No in final a iesit bine...zic eu...mario se tavaleste pe jos de fericire...el nu suporta paru lung,in general,nu al meu in special.serban o zis...frumos...desi el e in extaz dupa par lung...iar ricardo...s-o pus pe plins...ca nu-s mama lui cea frumoasa si el nu mai are cu ce sa se joace si sa mai faca carlionti cu degetelele.deci...in final sunt tot eu...si v-a multumesc tare mult ptr. pareri.merg sa-l spal si daca vrea serban sa-mi faca vreo poza...va arat si voua ...pupici la toate si we fain in continuare.

Mergi la inceput