Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(47)*
Raspunsuri - Pagina 19
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Am vorbit cu Shasa, totul e ok, ea a sters pozele din motive de securitate ![]() ![]() Va transmite salutari !!!! Apropos eu cum imi parolex pozele de pe picasa? Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Ei, na, ce motive de securitate? Iti faci albumul privat si-l vedem doar noi, cand ne logam cu userul comun.
Daca vreti intru eu si le fac pe toate private si gata.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Ayla21 spune:
Shasa, chiar il are privat.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Ayla21 spune:
Novus, ti-am setat privat, desi tu ai poze in flick.
Deci, deschizi albumul, dai la Editati / Proprietatile albumului, si setati ultima optiune "Pentru vizualizare este necesara conectarea", apoi Salveaza modificarile.
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ayla21
Ei, na, ce motive de securitate? Iti faci albumul privat si-l vedem doar noi, cand ne logam cu userul comun. Daca vreti intru eu si le fac pe toate private si gata. Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
Am parolat eu toate albumele

26+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Gaza22 spune:
Ayla ff frumos cortuletul si practic poti sa-mi spui te rog de unde l-ai luat?
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem doua lunite
Ayla21 spune:
Gaza, eu l-am luat din librarie. Cauta pe google dupa cort Jane sa vezi modele. Exista si ceva cu protectie UV dar e mai scump. E avantajos ca se strange ca si cosurile alea de pus jucariile, are doar niste sarme care il tin si le aduni prin rotire si se impatura.
novus spune:
citat din mesajul lui Ayla21
Ei, na, ce motive de securitate? Iti faci albumul privat si-l vedem doar noi, cand ne logam cu userul comun. Daca vreti intru eu si le fac pe toate private si gata. Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! Aprinde o lumanare in memoria Almei! |
da as vrea sa-l faci si pe al meu te rog

acum am citit pana la capat, era facut deja
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
anca_nicolae spune:
Simina_kin, Herastrau
suntem Oliska, eu, pisik06, parca si Aris26, si poate saby si parca si alte fete. Vii?
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Simina_kin, Herastrau suntem Oliska, eu, pisik06, parca si Aris26, si poate saby si parca si alte fete. Vii? Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni |
Pai Anca hai sa-ti zic eu
Tu, eu, Simina, Gaza, Ela. Pisik nu mai vine, nici Saby si nici Aris

Deci nu e chiar marea intalneala, e mijlocie
Olga, mamica lui David iepurasul

novus spune:
citat din mesajul lui olishka
Pai Anca hai sa-ti zic eu Tu, eu, Simina, Gaza, Ela. Pisik nu mai vine, nici Saby si nici Aris ![]() Deci nu e chiar marea intalneala, e mijlocie Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
As veni eu
Mami lui
Alexandra (03.03.09)