Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(47)*
Raspunsuri - Pagina 18
pisigri spune:
Vreau si eu sa vad pozele Luanei in costumas de baieeee....
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
simina_kin spune:
Novus cand trebuie sa dam banii????....cum facem??...sau platim atunci???
26+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Gaza22 spune:
Ayla, Doamne ce papusa frumoasa si mare ai, nu-mi vine sa cred cand ma uit la poze, parca mai ieri era cel mai mic ghiocel si iti faceai griji si acum e o adevarata printesa!
Spune-mi te rog am observat ca pozele sunt ca intr-un fel de cort, pare interesant as vrea si eu mai multe detalii ca in sept mergem si noi la mare, de asemenea mai spune-mi daca ati facut baie in mare sau piscina si cum ii faci tu baita cand sunteti in deplasare. Ms mult si multi pupici pt cea mai frumoasa printesa si pt mamica ei.
Mami de Gazii mica si frumoasa
Avem doua lunite
anamariame spune:
Apa poate sa cauzeze diaree la bebe? Sau sa le inmoaie kk vreun pic?Intreb pentru ca ieri ma plangeam ca a inceput Eva sa se trezeasca noaptea, asa ca aseara pe la 12 cand a inceput sa se foiasca, i-am dat apa, si a baut cativa ml buni. Azi a facut ceva mai moale decat de obicei si ma intreb daca de la apa. Ca altceva nu papa inca, doar laptic. Acu mancam o piersica si i-am lipit si ei o bucatica de buze, asa dulce s-a strambat draguta, si a mestecat in gol, de parca cine stie cat avea-n gurita. Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Novus cand trebuie sa dam banii????....cum facem??...sau platim atunci??? ![]() 26+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
luni platesc avansul si o sa va dau contul meu sa-mi trimiteti banii
vreo 50 ron e ok
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Gaza22 Ayla, Doamne ce papusa frumoasa si mare ai, nu-mi vine sa cred cand ma uit la poze, parca mai ieri era cel mai mic ghiocel si iti faceai griji si acum e o adevarata printesa! Spune-mi te rog am observat ca pozele sunt ca intr-un fel de cort, pare interesant as vrea si eu mai multe detalii ca in sept mergem si noi la mare, de asemenea mai spune-mi daca ati facut baie in mare sau piscina si cum ii faci tu baita cand sunteti in deplasare. Ms mult si multi pupici pt cea mai frumoasa printesa si pt mamica ei. Mami de Gazii mica si frumoasa Avem doua lunite |
Multumim de aprecieri.

Este un cort mic, avem noi si ale modele si de obicei luam dupa noi cand stam mai multe zile, avem unul cu plasa pe care il foloseste Clau...in camera
sa-si ingramadeasca jucariile. Mi s-a parut cel mai bine protejata asa. Nu am bagat-o in mare si nici in piscina pt ca era apa rece. Doar cu apa de la Felix a luat contact pt prima data.Cand am fost plecati a facut dus la tati in brate, dar poti lua piscinuta din cea mai mica, e exact cat vanita, doar ca fiind gonflabila, o duci impaturata in bagaj. Noi nu am folosit.
Simina, la dus am ajuns in Bucuresti dimineata si a fost cosmar, chiar si pe centura, ce vedeti la stiri cu drumuri blocate e nimic fata de ce traiesti real. Drumul la intrare in Constanta si apoi spre Eforie a fost de nedescris, se circula ca melcul, in masina era cald, se bagau altii peste tine, deja copiii dimineata se trezisera. La intoarcere am plecat la 9, am renuntat la o jumatate de zi (ca trebuia sa eliberam camera la 12) doar sa scapam de toate astea. Chiar ne-am ratacit in Bucuresti, cred ca mai degraba la Simona ajungeam. Nu ne-am mai oprit decat in Sibiu la restaurant, in rest papa si schimbat si dormit la copii in masina. Ai mei dorm bine pe drum, asta e norocul, dar dupa ce isi fac somnul si sunt fresh sa te tii.
Pisigri, am pus cateva poze pe picasa, contul comun, la albumul meu. Alte poze sunt aici.
La munte nu am cum sa vin, deja de azi Alex a fost la munca, asta a fost concediul. Maine mergem la bunici mei in Banat ca se tine sarbatoarea de Sfanta Maria si ne-am mai programat week-endul de 4 sept cand e ziua lui Alex la Felix, daca e totul ok. In rest doar week-enduri mai avem de distractie, ca de asta nici in Turcia nu am avut cum pleca, decat in august cand e foarte cald. Daca si-ar putea lua concediu in iunie sau septembrie ar fi super. Oricum nu se compara cu Turcia, mi-e asa de dor. Poate la anul mergem, undeva cat mai aproape de aeroport. Unde mergeam noi era la 3 ore de mers cu autobuzul, si dupa atata drum eram rupti.
Aici a fost bine, fata de ce te astepti in Romania, am fost chiar surprinsi ca a fost exemplar de curat. Am fost la Europa, hotelul lui Copos, are 4 stele dar le merita pe deplin. Foarte curat, foarte serviabili, politicosi toti angajatii, micul dejun foarte bogat, nu puteai manca din toate. Au plaja lor privata, nu intra oricine, nu stau cu cearceaful sub sezlonguri, dar din pacate vanzatorii ambulanti nu puteau fi opriti, si ne strigau in urechi tot felul de rime. Cred ca si asta o dispera pe Luana care e crescuta in mediu linistit, ca la piscina era chiar foarte incantata.
Am avut program normal de somn (ca babalacii, chiar radeam cu Alex ca altii merg la discoteca si noi mergem la somn
Claudiu s-a imprietenit cu o fetita frumoasa, de 2 anisori, apoi Alex s-a imprietenit cu tatal ei si jucau impreuna table. Ca din vorba in vorba, cu mamica ei (avea inca o fetita de 5 ani) sa aflu ca fetita aceasta era prematura, nascuta la 6 luni. Am zis eu ca asa am o atractie spre prematuri, poate trasaturile lor ma atrag si mi se par frumoase. A recuperat total si acum era la nivelul unui copil de 2 anisori.
Daca imi mai amintesc ce mai vroiam sa va spun, revin cand am timp.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
novus spune:
Vazut poze cu ghiocei adorabili !!!
Luana e superrrrr in costum de baie !!!
si noi avem
din 2 piese (daca mai o fi bun
) trebuie sa o pun in vana in el, ca la Gyula o sa o bag poate in apa dar in pampers de apa ![]()
![]()
Ayla, si voi mergeati la Botanik ?
ca erau de mers vreo 3 ore de la aeroport
Fetelor, de ce nu mai are Shasa poze pe Picasa ???????
cine le-a sters ????
oare o fi patit ceva ??? ca nici pe aici nu mai intra 

o sa o sun !!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
anamariame spune:
Novus, acum chiar vroiam sa intreb si eu de Shasa, am vazut ca nu mai are nicio poza, sa ne spui si noua daca vorbesti cu ea.Nu stie nimeni daca e vreo legatura intre consistenta kk si apa?Fata mea doarme dusa, ca pe-aici ploua, asa ca ma bag si eu la un somn scurt.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Novus, acum chiar vroiam sa intreb si eu de Shasa, am vazut ca nu mai are nicio poza, sa ne spui si noua daca vorbesti cu ea. Nu stie nimeni daca e vreo legatura intre consistenta kk si apa? Fata mea doarme dusa, ca pe-aici ploua, asa ca ma bag si eu la un somn scurt. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Eu nu cred sa fie vreo legatura. Luana bea apa zilnic, si bea si sucuri si nu s-a modificat ceva ingrijorator.
Da, Novus, la Botanik mergeam.
Sper sa existe ceva asemanator si mai aproape, ca ne innebunea drumul cu autobuzul.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
novus spune:
Am vorbit cu Shasa, totul e ok, ea a sters pozele din motive de securitate
Va transmite salutari !!!!
Apropos eu cum imi parolex pozele de pe picasa?
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari