Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(47)*
Raspunsuri - Pagina 17
anamariame spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui novusAnamariame, mersi inca o data si te rog sa-mi trimiti si tu adrsa voastra pt ca si Alexandra are ceva pt Eva (cati cm are?) Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Chiar nu stiu. Dar ajung acasa si o masor, de asta nici nu am raspuns la PM, nu am apucat. Dar pe cuvant ca nu e necesar sa te stresezi cu nimic, nu trebuie sa te simti datoare deloc. ![]() Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
chiar imi face placere , nu e de obligatie !!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
pisigri spune:
Ayla, bine ati revenit! Vreau si eu sa te intreb ceva: ati bagat-o pe Luana in apa? In mare sau in piscina? Daca da, nu e problema cu apa rece? Stii cumva daca in apa sarata (ca la Sarata Monteoru de ex) au voie asa mici?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
simina_kin spune:
Novussuperba locatia....da eu nu stiu unde este exact ...moieciu de sus sau de jos????
As mai avea o intrebare...pot sa iau catelusul cu mine???? Daca am voie acolo pot afla , da sa nu deranjeze pe cineva (nu ca ar sta el prea mult printre noi, ca deobicei al tin in camera..doar cel scot dim si seara)
Vad ca in parc nu au mai ramas pretendente decat OLY si ELA ...mai se tine intalnirea
???? Sau o amanam????
Ayla bine ai venit acasa!!!Parca era vb ca treci prin Buc
.Vii la munte????
26+ cu
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Ilinca_M. spune:
Novus, io de pe margine shed si-ti admir talentul organizatoric! Pe bune, ai toata admiratia mea, eu n-am asemenea abilitati deloc...Sa nu ne lasi balta nici la anu', musai sa punem de-o intalnire si atunci, abia astept sa cunosc mamici & bebelici! Si de la intalnirea de anul asta sa ne delectati si pe noi cu muuulte poze, sa ne treaca amarul celor care nu am putut ajunge.
Floric, ma bucur ca tziparu' e bine; de altfel si in poze se vede ca e un flacau sanatos.
Ayla, ce scumpa e Luana in costumasul ei cochet de baie...nici nu stiam ca exista costume de baie pentru bebei!
Olishka, ce lapte fermecat trebuie sa ai tu de creste David ca Fat-Frumos! Cred s-ar putea fabrica medicamente/suplimente alimentare din asa laptisor! Macar tie nu-ti pot baga strambe medicii!
Maimai ce intalnire de manechine va fi iar in Herastrau...io analizand asa ochiometric as zice ca toate aveti peste 1.70...Aris, Saby, Olishka, Leeloo...dreptu-i?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
saby spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, io de pe margine shed si-ti admir talentul organizatoric! Pe bune, ai toata admiratia mea, eu n-am asemenea abilitati deloc...Sa nu ne lasi balta nici la anu', musai sa punem de-o intalnire si atunci, abia astept sa cunosc mamici & bebelici! Si de la intalnirea de anul asta sa ne delectati si pe noi cu muuulte poze, sa ne treaca amarul celor care nu am putut ajunge. Floric, ma bucur ca tziparu' e bine; de altfel si in poze se vede ca e un flacau sanatos. Ayla, ce scumpa e Luana in costumasul ei cochet de baie...nici nu stiam ca exista costume de baie pentru bebei! Olishka, ce lapte fermecat trebuie sa ai tu de creste David ca Fat-Frumos! Cred s-ar putea fabrica medicamente/suplimente alimentare din asa laptisor! Macar tie nu-ti pot baga strambe medicii! Maimai ce intalnire de manechine va fi iar in Herastrau...io analizand asa ochiometric as zice ca toate aveti peste 1.70...Aris, Saby, Olishka, Leeloo...dreptu-i? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
Ilinca draga, cu mine nu prea ai nimerit-o eu nu am decat 1.65, dar multumim pt dragutele aprecieri
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
novus spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Novus, io de pe margine shed si-ti admir talentul organizatoric! Pe bune, ai toata admiratia mea, eu n-am asemenea abilitati deloc...Sa nu ne lasi balta nici la anu', musai sa punem de-o intalnire si atunci, abia astept sa cunosc mamici & bebelici! Si de la intalnirea de anul asta sa ne delectati si pe noi cu muuulte poze, sa ne treaca amarul celor care nu am putut ajunge. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M |
recunosc ca-mi si place sa ma ocup cu de-astea eu te admir (daca tot e sa ne laudam reciproc
) pt talentul la scris
si povestesti de parca sunt si eu acolo !! si cateodata zici ca-mi citesti gandurile nu te-ai razgandit si tu ?? hai ca o sa fie superrrrr !!
pana duminica mai ai timp, mai sunt vreo 4 camere disponibile !!

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Novussuperba locatia....da eu nu stiu unde este exact ...moieciu de sus sau de jos???? As mai avea o intrebare...pot sa iau catelusul cu mine???? Daca am voie acolo pot afla , da sa nu deranjeze pe cineva (nu ca ar sta el prea mult printre noi, ca deobicei al tin in camera..doar cel scot dim si seara) ![]() 26+ cu Maya Andreeabebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Moieciu de sus
o sa intreb si de cutu dar nu cred ca e o problema daca vii cu el
Aaaa sau tu intrebai daca ne deranjeaza pe noi ??1
pe mine una nu !
Mami lui
anamariame spune:
Novus, Eva are 40 cm la capsor! Am masurat-o si in lungime si are 69!!! Wow, ce-a crescut gazuta mea! 

Ultima data, adica pe la 3 luni, avea 64 cm. Acum nici nu are 4 implinite. Eu ma bucur ca e lungana, sper sa fie inalta, macar ea daca maica-sa nu-i
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
simina_kin spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Moieciu de sus o sa intreb si de cutu dar nu cred ca e o problema daca vii cu el Aaaa sau tu intrebai daca ne deranjeaza pe noi ??1 pe mine una nu ! Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Da eu de voi am zis sa nu va deranjeze..desi nu ar avea cu ce ca nu-l bag in camera la nimeni
ca-i obisnuit cu plimbarile
26+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!