Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(47)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Novus, io pe tine te pun responsabila si la poze, ca vad ca stii sa conduci un grup in directia pe care o doresti

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

se rezolva !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

monica, bine ai revenit si week/end frumos! pe unde mai plecati? felicitari ptr progresele luanei

leeloo, distractie frumoasa la mare!

pisik, nu am experienta anterioara ca sunt la primul bb dar pot sa/ti spun ca eu am inceput cu mar apoi cand am trecut la piersica de exemplu asa am facut, i/am dat cateva lingurite piersica si in completare mar. noi n/am avut probleme cu nici un fruct. crina le tolereaza pe toate dar adora piersicuta.

fetelor care se intalnesc maine in parc plimbare placuta si sa faceti poze sa va vedem si noi.

noi suntem bine. crina are mereu stari subfebrile si roade tot ce prinde, deabia astept sa scapam de perioada asta cu dintisorii...
maine e ziua marinei si sper sa ajungem si noi un picut pe faleza la spectacol.
ptr cine are timp am crescut si mai mari si am mai pus niste poze la semnatura.

va pupam

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele n-am apucat sa citesc din urma tot..dar vreau sa zic ceva important
intalnirea din parc - vin sigur...cu cine ma intalnesc acolo??? Saby, Oly si altcineva???

La munte venim si noi.....daca nu mai sunt camere nu-i o problema, gasim in jur, da n-am apucat sa citesc dc ati facut deja rezervarile...si nici data exacta n-o stiu

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Silvi, mercic

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Chiar ca e o minune Crina!Sa va traiasca, aveti o domnisoara foarte eleganta si cocheta!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Pisigri , notat ! dar la anu' nu mai scapi

Mai astept raspuns de la : Aris, InaPreda, Simina si Pisik si bineinteles ca de la oricine altcineva interesat de excursia la munte !!!

nu va presez dar conteaza daca sunt 2-3 camere in plus, una hai ca mai strecuram

ca perioada, dupa cum zicea si Olishka, dupa preferintele exprimate se alege week-endul 11-13.09.2009 (Gigelica chiar imi pare rau ca nu ne vedem dar nu e timpul pierdut )
locatia Bran-Moeciu

Astept!!!!!!!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Gata ..am gasit raspunsul la intrebare

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Wow, am intrat si eu pe picassa (pierdusem parola- multumesc Pisik), acum ma delectez cu pozele ghioceilor.Multumim de aprecieri! Raluca, am vazut ca intrebai de pisoiul meu daca e norvegiana de padure, e un tomberonez combinat cu ceva de rasa, nu stim ce. Acum pisoiul meu e bolnavior, astept sa se faca ora 5 sa il iau de la dr. Are o infectie pe spate (probabil s-a lovit-asa zice dr, ma intreb unde ca sta numai in casa) si l-au anesteziat ca sa ii curete si sa ii coase rana. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Fetele n-am apucat sa citesc din urma tot..dar vreau sa zic ceva important
intalnirea din parc - vin sigur...cu cine ma intalnesc acolo??? Saby, Oly si altcineva???

La munte venim si noi.....daca nu mai sunt camere nu-i o problema, gasim in jur, da n-am apucat sa citesc dc ati facut deja rezervarile...si nici data exacta n-o stiu

26+ cu Maya Andreea

bebe

ok
rezervarile le fac de abia luni

se merge in week-endul 11-13.09.09 la Moeciu

http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10#

cazarea costa 70 ron/camera/noapte

avem si bucatarie pt noi, putem servi si masa acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Fetele nu stiu sigur daca pot ajunge maine in parc, am o zi super aglumerata si vin si socri pe la noi si nu sunt din Bucuresti, deci raman la noi, oricum daca ajungem o sun eu pe Cristina(Leeloo). Dar saptamana viitoare daca mai iesiti sigur venim si noi.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Ayla, bine ati revenit !!! asteptam povestile din concediu

si daca nu ai apucat sa citesti , se merge la munte in perioada 11-13.09.09 la Moeciu, veniti ??

Anamariame, mersi inca o data si te rog sa-mi trimiti si tu adrsa voastra pt ca si Alexandra are ceva pt Eva (cati cm are?)

Dyanna, am vorbit din nou cu doamna zice ca e ok si cu incalzirea

Uitati ce zice lumea de pensiunea unde vom sta

Comentariile vizitatorilor despre Pensiunea Roua Diminetii din Moeciu de Sus

Alina (28-06-2008)
8 / 10
Daca nu esti pretentios e ok.Un frigider in camera nu ar strica.Doamna care are pensiunea chiar isi da interesul

marius (03-09-2008)
10 / 10
In ultimele trei zile de concediu am ajuns din intimplare la Roua Diminetii ,dupa o lunga peripetie prin Arad,Timisoara,Turnu Severin si la vecinii nostri de peste Dunare(fosta Yugoslavie) totul find un fiasc total.Din fericire cele trei zile petrecute la Roua Diminetii mi-au ridicat moralul si sincer sa fiu stiu unde petrec urmatorul concediu.(CEL PUTIN DOUA SAPTAMINI)

avram alin (23-05-2009)
9 / 10
am petrecut un concediu la pensiumea roua dimineti din moeciu,unde ne-am simtit foarte bine preturile la masa si la cazare sunt atractive

carmen (03-06-2009)
10 / 10
Gazdele acestei pensiuni sunt foarte primitori si isi respecta oaspeti. Daca aveti ocazia sa ajungeti in aceasta zona, va recomand cu mana pe inima ca la aceasta pensiune va sunt oferite cele mai bune servicii.Intentionam sa poposim si in vara aceasta la dumneavoastra,pentru ca ne simtim foaret bine.

Mergi la inceput