Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(47)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Ms de raspuns Anca , abia astept sa ne vedem in parc, Olga si noi ne plimbam in ultimul timp mai mult prin herastrau.

Leeloo vin si eu in parc sapt viitoare asa ca o sa fim si doua fetite, a mea si a lui saby. Te rog sa-mi trimiti un PM cand se stabileste data si ora.

Novus mie imi plac amandoua. Sper duminica sa-ti dau raspunsul.

pup ne vedm maine.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem doua lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

galushca, multumesc

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

carla, inca n-am gasit cheile, din pacate; am cautat si in masina (anca, merci de pontul cu miniradar, dar nu stiu unde sa il gasesc si nici daca nu s-ar bruia cu alte frecvente de unde ce avem prin casa fara fir).

ilinca, si io am ramas cu impresia ca medicii de moda veche au "un dinte" impotriva laptelui matern. Probabil ca vine de la scoala lor de moda veche care zicea ca laptele artificial are aceleasi proprietati ca si cel matern (fals) si in minus toate problemele de oboseala (a mamei) etc. Aici, in maternitati, oricum laptele praf este dat gratis de catre fabricanti ... ne mai intrebam de ce oare se da cu nemiluita BBilor si se recomanda la tot pasul, imediat cum copilul plinge??!! pai astia nu vor sa aiba copil urlator pina se face laptele din colostru si nici mamici care cer sfaturi ... inseamna munca in plus.

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

aris, imi pare bine ca s-a rezolvat mersul in masina cu Mr Vitamina :)

Novus, io pe tine te pun responsabila si la poze, ca vad ca stii sa conduci un grup in directia pe care o doresti

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Salutari si multi pupici la toate fetele

Avem inca doi dintisori, si stam bine in fundulet, chiar vrem sa ne ridicam in picioruse.
Am pus cateva poze pe picasa comun.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

bine-ati revenit voiosi din vacanta! imi pare rau de clau ca s-a insolat, bine ca i-a trecut repede!

Ma duc sa vad printesa in poze!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

aaa si inca ceva stiti cumva cam cate fete o sa fim smbata asta in herastrau?

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem doua lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

LEELOO, sa stii ca stiam ca la mare mergeti, dar nu stiu ce a fost in capu meu cand scriam. PE drum spre parc ma gandeam "ma, io oi fi scris mare sau munte?" Sunt dusa rau....Distractie faina sa aveti

Venim si noi sapt viitoare in parc, asa ca vom fi trei fetite, ca maine nu stiu daca ajungem. Sa ne anuntati pt sa[t viitoare ora si locatia.

MONICA, bine ati revenit! Te asteptam cu mai multe povesti

Fetele care sunteti la al doilea bebe, poate stiti sa imi raspundeti si mie referitor la introducerea unui fruct nou. Ana papa deja o masa de mar copt (2 mere din care nu aleg mare lucru in final) cu o masura de cereale si, mai nou, o lingurita de branzica pe care o vom creste treptat. Daca vreau sa bag piersica sau banana (pe ranmd desigur) cum fac? Dau intai lingurita cu fructu nou si apoi continui cu borcanelul nostru de mar sau cum? Mercic

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Ma ajutati si pe mine cu parola si userul de pe picasa si yahoo? Iar le-am ratacit

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

gata, am trimis, ajunge luni. O sa te sune inainte, am dat nr tau de pe mailul comun, e ok? Un Vodafone. Stiu ca tu urma sa pleci, cand?

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

doar joi plec !!
mersi mult mult de tot !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
gata, am trimis, ajunge luni. O sa te sune inainte, am dat nr tau de pe mailul comun, e ok? Un Vodafone. Stiu ca tu urma sa pleci, cand?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
doar joi plec !!mersi mult mult de tot !!!Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
Cu placere!! Sper sa ii vina!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput