Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(47)*
Raspunsuri - Pagina 14
Galushca spune:
Carla, branza din lapte crud, nepasteurizat, poate fi periculoasa pentru bebe. Nici tu nu trebuia sa papi din ea in sarcina, pericol de lysteria. Mai bine fierbe tu laptele si pune ceva in el (iaurt din comert, lamaie, calciu) si fa branzica.
Sau urmeaza reteta, dar nu cu lapte crud, ci fiert.
Dodo-pui spune:
Inca e socrul meu la mine![]()
Dupa amiza pleaca si ne revenim toti trei la programul nostru(sotul si-l respecta deja ca-i la servici).
poate intr-o zi/an o sa venim si noi la drumetii cu voi...poate daca vrea DD
.Sa va distrati si pentru noi ,sa faceti pozici...iar pentru persoane senile ca mine scrieti sub poze cine-i
abia asa o sa va observe si ochiul meu de baba![]()
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar 
pentru:
Bogdan
;Mihaita
;Sebi
;Ema
saby spune:
Novus mie imi plac ambele pensiuni din Moeciu, daca la Roua Diminetii poate sa ne faca si de mancare cu atat mai bine sa nu mai umblam noi, mai ales pt masa de seara, pe de alta parte cealalta pensiune avea restaurant si poate era mai simplu, oricum noua ne convin ambele.
Leeloo venim si noi sapt viitoare in parc, o sa ne simtim tare bine...o domnisoara intre atatea voinici frumosi, si mai ales daca spui ca vine si Alin cu atat mai bine ca nu o sa fie Adi singur cu atatea frumuseti ![]()
Olga te auzeam zilele trecute ca a inceput sa-ti cada si tie paruul, pai sa vezi la mine cum e. In ritmul asta in cateva luni ajung cheala, sper sa nu mai tina mult ca ma cam ingrozesc. Ma gandeam sa ma duc la salon si sa-mi iau ceva tratament profi poate ajuta putin.
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
pisigri spune:
Dodo, iarta-ma te rog, LA MULTI ANI !
...am vrut sa iti zic ieri si cum criam ceva se smiorcaia asta mica si ma grabeam sa postez si...am uitat.
La multi ani si sarbatoritilor de azi!
Subscriu si eu la chestia cu pozele de la intilnire; va luati na-na daca nu puneti poze multe si frumoase. Daca toti bebeii sint ca a mea, plingaciosi, si se si declanseaza cind aude alt copil plingind....o sa fie nebunie mare
Aris, eu te inteleg perfect la faza cu sotul; nu e motivul pentru care nu venim anul asta, dar si eu patesc la fel cind ma intilnesc cu amici din studentie, noi palavragiiiiim, si el ramine pe dinafara ca nu e la curent cu povestile noastre.
Chatonel, fie cum zici tu, noi am incercat sa mincam cite o prajitura si sa bem cite un fresh pe o terasa...si ne-a iesit, pe rind: unul plimba copilul, celalalt minca

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ayla21 spune:
Salutari si multi pupici la toate fetele!
Trec scurt pe aici sa va spun ca suntem bine, un pic bronzati. Ieri seara am ajuns acasa. Azi am bagat hainutele la spalat si ne apucam de alte bagaje, ca in w/e iar plecam (e Sf Maria).
La mare a fost superb, cu mici peripetii.
Luana nu a fost deloc incantata de stat la plaja, nu as putea spune ce nu i-a placut. Dar s-a rasfatat cu tati la piscina. M-am bucurat eu si Claudiu in voie de plaja, castele de nisip si valurile marii.
Claudiu a facut insolatie, si vreo 2 zile am stat moderat... la umbra. In rest toate au fost minunate.
Nu am reusit sa citesc din urma, nu stiu daca stiti de la Bogdana ultimele vesti.
Avem inca doi dintisori, si stam bine in fundulet, chiar vrem sa ne ridicam in picioruse.
Am pus cateva poze pe picasa comun.
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!
Leeloo21 spune:
ayla..ma bucur ca sunteti bine..si noi plecam la mare azi..felicitari pt dintisori! clau sper ca e bine acum 
care sunt ultimele vesti de la bogdana?
ma duc sa pap..k doarme iar bebelul
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
arata super bine; poti sa-i intrebi daca au incalzire??? ca la cum se anunta vremea, e posibil sa avem nevoie de ceva caldura... eu sper sa nu, dar poate-i intrebi daca sunt dispusi sa ne dea vreo 2 ore de incalzire, la cati bebei sunt ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
foarte buna intrebarea !!!o sun pe doamna dupa amiaza si o intreb ! oare altceva ar mai fi ?
Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Inca e socrul meu la mine Dupa amiza pleaca si ne revenim toti trei la programul nostru(sotul si-l respecta deja ca-i la servici). poate intr-o zi/an o sa venim si noi la drumetii cu voi...poate daca vrea DD .Sa va distrati si pentru noi ,sa faceti pozici...iar pentru persoane senile ca mine scrieti sub poze cine-i abia asa o sa va observe si ochiul meu de babaoo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* ![]() ![]() ![]() Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta!*oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar ![]() pentru: Bogdan ;Mihaita ;Sebi ;Ema![]() |
Dodo tu de ce nu vii? cazarea nu va costa nimic v-o platesc eu ca si asa tot vreau sa ajung sa pun ceva bani in cont dar nu apuc , iar cu mancarea deasemenea se va rezolva sunt convinsa
Deci in afara de impedimente financiare ar mai fi ceva?

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
anamariame spune:
gata, am trimis, ajunge luni. O sa te sune inainte, am dat nr tau de pe mailul comun, e ok? Un Vodafone. Stiu ca tu urma sa pleci, cand?Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)