Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(47)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Calin Cristian, Maria Teodora, Anastasia, Sarah Ioana, Bebe de Gessy!!!

LA MULTI ANI Kary28!

Olga, mamica lui David iepurasul

LA MULTI ANI si de la noi!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

La multi ani !!!!

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Am citit ce am scris si eu mai sus, doamne cate litere incurcate... Bine ca nu ne da cineva nota la "caligrafie".. Apropo, mai tineti minte aceasta materie, caligrafia? In clasele 1-2 parca... La restul aveam 10, dar la asta numai 8, 8, 8 :)

Aris26,

eu nu am citit exact de ce nu puteti veni la munte, doar ce ai scris azi, voiam sa iti zic 1 chestie legata de perioada nashpa a sotului, daca este legata cumva de servici, la munte intra in contact cu altii, si poate stabileste niste conexiuni, oportunitati... Zic si eu asa, ca o idee...

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

am inebunit amandoua daca ne bucuram de plansetele lor. dar pe bune...sa il auzi ca pe un baietel mare...

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

si mutzu meu a fost mai marait ieri... eclar, e ceva in aer
ARIS si noi la fel am patit ieri... a tras un nasuc de umarul meu si s-a jelit cu vorbe... exact cum zici tu, ca un copil mare; nu plangea, tipa si bodoganea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

si la noi merge cu muzica tare data in masina..muzica cu multi basi..tudor sta f bine in scoica si e cuminte deobicei..dar cand se plictiseste dau muzik tare si se calmeaza imediat..:D

carla..eu ii dau branzica cu mere..deci nu are cum sa se constipe..ieri chiar a facut de 3 ori caca super..adik normal:D
tu cum faci branzica?..azi a mancat un mar ras cu 2 linguri de branzica..maine intrerupem..ca o sa-i dau cred borcanas..ma duc sa ma interesez care sunt bune si de care sa-i iau..

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

vai vai....trebuie sa imi fac o programare la un salon ceva. o sa se sperie omul ce face lauzia dintr-o femeie

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

floric ma bucur ca raru e bine

venim si noi cu voi in herastrau sapt viitoare..fara suparare pt celalate fete..dar pe olga si pe aris am pus ochii de la inceput de cand am pus toate poze pe picassa..eu ce-i drept..dar alin era ..asa ca s-ar putea sa vina si el..pacat ca avem toate baietei

biluta doarme..mami face bagaj!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

esti draguta:))

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

[

si mutzu face absolut la fel; de 2 saptamani mananca in disperare noaptea, uneori si la o ora, cand am noroc doar de 3 ori pe noapte -adica intre 12 si 6 consider eu noapte, ca la 11 daca cere, oricum nu dorm si nu-i problema sa-i dau; e adevrat ca a lut 400g in 8 zile, si nu l-am mai cantarit de 4 zile, imi e si frioca sa vad cat a mai pus; efectiv i-au ramas toate costumasele mici de la o saptamana la alta; puseu de crestere, cu presiune atmosferica nenorocita... cu ce-o mai fi, dar mutzu meu a luat-o la galop cu kg, si eu pic din picioare;

Si eu de 2 zile sunt f slabita. Vorba ta: abia ajungi dintr-o camera in alta. Dimineata sunt ok, dar cum vine ora 5-6...abia de ma mai ridic de pe scaun

Mamici...David, cel mai dolofan dintre ghiocei a ajuns la 9,5 kg Chiar nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu...Pediatra zice ca nu, daca este hranit la san. I-am luat si glicemia si este ok. Este un copil vioi...dar totusi 9,5 kg la nici 4 luni implinite...Imi rupe mainile. Abia de-l mai tin in brate. Noroc cu balansoarul ca ii place sa stea in el, ca de altfel ma cocosa.

Olga, mamica lui David iepurasul

deci pina la urma e normala "slabeala" asta, vad ca apare la mai multe fete acum... ei lasa ca trece si ea ca si altele; incercati sa dormiti pe zi cu motoceii

Oli, felicitari pentru ghiocelul voinic!
Cred ca te rupe de spate la atitea kile!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

ei,nu, e mai mult personala...de peste mari si tzari. din pacate nu cred ca s-ar simti prea bine nevorbind limba...si in engleza e mai complicat sa te exprimi. plus ca e nashpa sa nu prinzi glumele

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Am citit ce am scris si eu mai sus, doamne cate litere incurcate... Bine ca nu ne da cineva nota la "caligrafie".. Apropo, mai tineti minte aceasta materie, caligrafia? In clasele 1-2 parca... La restul aveam 10, dar la asta numai 8, 8, 8 :)

Aris26,

eu nu am citit exact de ce nu puteti veni la munte, doar ce ai scris azi, voiam sa iti zic 1 chestie legata de perioada nashpa a sotului, daca este legata cumva de servici, la munte intra in contact cu altii, si poate stabileste niste conexiuni, oportunitati... Zic si eu asa, ca o idee...

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

Calin Cristian, Maria Teodora, Anastasia, Sarah Ioana, Bebe de Gessy!!!

LA MULTI ANI Kary28!

LA multi ani si de la mine!

Multumesc petru gandurile si urarile voastre bune!

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Leloo21, am vazut ca ii dai cu mar, dar vroiam sa iti spun ca ii poti da si cu banana ( dar poate nu vrei ca nu e bio ).
Branza o cumpar de la o vecina , care are vaci( noi stam la 8 km de Oradea ) si stiu ca e curata si o prepara asa cum trebuie.

La noi( am mai scris in cap. trecute ) reteta se face asa:
- laptele proaspat muls se lasa 1 zi acoperit pana se face iaurt
- apoi se pune pe foc mic pana se branzeste
- dupa care se scurge de zer si gata.

Chatonel, vad ca inca nu tiai gasit cheile, ai cautat si in masina?

Olga, ai un baietel foarte frumos, la fel ca si mama lui sa iti traiasca ! Daca e alaptat numai la san si are atatea kg, nu iti fa griji, pentru ca inseamna ca laptele tau este foarte hranitor si anu are cum sa-i faca rau.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput