Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(47)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

olga- esti o dragutzapur si simplu m-ai lasat muta. dar din pacate trebuie sa stau pe coada mea anul asta. sotul trece printr-o perioada un pic cam nashpa si vreau sa fiu alaturi de el,poate se potriveste sa plecam e undeva sa isi mai abata gandul un pic si al doilea motiv pt care ash ramane aici este ca sora-mea se muta in casa noua si ash vrea sa fiu aici in week-end-uri sa ii mai ajutam si noi cu cate ceva ca ei ne-au tot ajutat la cele 3 case pe care le-am construit si daramatpana acum. dar hai ca vin in parc in cursul saptamanii. voi pe la ce ore iesiti si unde? ca va caut eu. si eu tare ash vrea sa le facem cunostintza flacailor...ca sa nu mai zic ca eu de abia ashtept sa cunosc o mamica frumoasa
merci mult inca o data. apreciez gestul

25 martie 2009

Noi iesim, mai nou, in hrestrau. ar fi super sa veniti. Poate ne vedem saptamana viitoare

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Oliska si starndul Moghioros,

da, eu de la ora 4-4,30 ma intorc in drumul taberii si o sa pot sa vin la strand. Tu sa vii pe linia lui tramvaliului 41, ca data trecuta, mergi tot drept, dupa ce se termina podul grant tot drept mergi, e bine pe banda stanga sa stai ca dupa ce treci de vreo 4 intersectii si ajungi in zona Cora, e un pasaj subterna si e mai bine sa intri in el, apoi tot drept, cum iesi din pasaj e o intersectie, cea cu Plaza Mall, apoi tot drept, treci de zona/parcul Moghioros, apoi tot drept si la urmatoarea intersectie [numita Tricodava] faci la dreapta [finally], si cam la 500 m este strandul, deci cum faci dreapta, mergi max 1 min si cauti loc de parcare [sunt]. Intrarea este 200.000 lei vechi sau 20 roni pt tine, bb e si copiii sub 7 ani gratis. Partea cu brazii este in dreapta, o sa ii vezi. Sunt sezlonguri, deci nu-ti trebuie decat costum baie si prosop. Eu zic sa ne intalnim direct la sezlonguri, eu nu sunt niciodata punctuala la minut, si nu are rost sa stam pe afara :).

Cine mai doreste la strand, asteptam cu drag!

IlincaM, ma bucur tare sa vad ca lui Sophi ii merge f bine, , eu am scris faza cu laptele matern DOAR pt bebeii cu probleme, ori prea slabi, ori constipati [aveam in gand pe Saby], etc... Sigur ca pentru un bb dezvoltat minunat doar cu lapte matern nu o sa renunti la alaptat.

Floric,

ce bine ca te-ai linistit cu bb!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

floric ma bucur ca raru e bine

venim si noi cu voi in herastrau sapt viitoare..fara suparare pt celalate fete..dar pe olga si pe aris am pus ochii de la inceput de cand am pus toate poze pe picassa..eu ce-i drept..dar alin era ..asa ca s-ar putea sa vina si el..pacat ca avem toate baietei

biluta doarme..mami face bagaj!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bravo!!!felicitari. acum sper ca te-ai linistit complet.
cum adica pe cine sa asculti? pai pe medicul de specialitate,clar!
au, ce boala am eu pe medici de familie....i-ash taia pe toti care se baga. fiecare om cu specialitatea lui. mare inventie si porcaria asta romaneasca cu medicina de familie...sau ma rog, cu ce au inteles medici de familie din ea. nu sunt decat nishte generalisti si ar trebui sa se comporte ca atare.

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Neata! Gata. Am fost la dr neuro dis de dimineata. Rezultatul "vi se pare ca asta e copil care nu isi tine capul????" si cu o fata din aia de se uita pe sun ochelari la noi. Mai avea putin sa ne controleze pe noi. I-a testat simturile - prezente, eviednt, s-a jucat cu el - a colaborat, dar pana intr-un punct cand a inceput sa planga. Initial, mai smiorcait de si dr a intrebat Daca asta e plansul lui?, dupa care si-a intrat in drepturi si a urlat de toti banii de parca intelesese mesajul dr.
Prin urmare, copil normal, dupa spusele dr. mai trebuie stimulat. Si inca ceva, mi-a recomandat sa il asez intre perne. Eu pe cine sa ascult pe ea sau pe dr de fam (care la ult vizita mi-a zis sa nu il pun intre perne) Si asa intre perne cum este sa ii dau jucarii in fata ochilor ca sa poata el sa isi incordeze muschii gatului sa le apuce. Intelegeti voi miscarea.
Si ca sa nu pleci de la dr ca de la gara mi-a dat sa ii dau un complex de vit B sirop iar dupa o luna sa revin la control.
O sun dupa amiaza pe dr de fam sa vad ce sirop imi recomanda. Oricum vit nu fac rau.
Si ca in ciuda medicilor Raru de aseara nu mai are astampar. Trage ce ii pui in fata>Il duc pe balcon smotoceste florile, il tin la masa, apuca obiectele mari, chiar a lovit cu telecomanda in masa. Vorba mamei mele. Tu esti nebuna, copilul nu are nimic. Mama mea e oarecum impotriva internetului si mereu imi spune Bine ca citesti pe desteptul ala si vii la copil ca nu stii ce are. Mai bine cauta despre mama nebune.

Ce frumos trebuie sa fie in excursie dar lasa ca trece ea criza si voi merge si eu (vreodata) cu gasca. Noi sa fium sanatosi ca belelele curg.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Oricum vit nu fac rau.

Pe mine m-au supradozat (creca asta e cuvantul) cu vitamine toata copilaria, ca eram sub grafic. Si acum au ai mei vreo 30 cm de prospecte(in inaltime) Ale mele toate.
Acum sunt perfect in grafic, dar cat doua persoane.
Nu-i da daca nu-i lipsesc.
Vitaminele pot face mult rau date in exces...

Mergi la inceput

e f simplu. dai muzica tare, tare.
stiu o sa zici ca sunt nebuna. sa vezi ce au luat-o in balon pe parinti intreaba/parinti raspund pe tipa care mi-a dat ideea.
nu ma intreba care e logica dar in secunda in care dau muzica tare se calmeaza de zici ca a luat rudotel si in scurt timp ori adoarme ori se hoaca cu vreo jucarie de nici nu ma mai vede. intr-o zi vorbea cu un ursuletz si il strangea in brate, il de parta, ii spunea ceva apoi radea.....am oprit masina pe dreapta si ne-am uitat la el 10 minute. am crezut ca lesin de ras.
incearca! sper sa mearga

Citat:
citat din mesajul lui Galushca

Citat:
citat din mesajul lui aris26
poate uitasem sa va spun dar cu ajutorul unei tipe dupa forum am rezolvat problema crizelor de plans in mashina. si nu numai ca am rezolvat-o dar uite ca am ajuns in extrema celalata.

pai zi-ne si noua secretul, ca a mea ii urlacioasa rau in masina

a, eu am patit cu o casa cum ai patit tu cu caruciorul :)

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
a, eu am patit cu o casa cum ai patit tu cu caruciorul :)

pai atunci sunt o norocoasa ca am patit doar cu caruciorul

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

noi veniram de la resto acu o ora... asa ca dragoana a fost deranjata din program dar cu motiv, eram pe terasa si am staaaatttt!!!

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Oare cum e sa stai la terasa...? Cu bebe alaturi..?

Stiu...e BINE ! Poate experimentez si eu binele asta cindva....

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

eiii, pisicogri, nu crede ca am fost chiar statici!
Am stat la terasa 4 ore dar dragoana a fost plimbata, data hutza, iar plimbata in carut de asta (noaptea ii e frica de umbre, deci e mai bine in carut, e pe "teritoriul" ei).E adevarat ca a si dormit vreo ora. Dar, per total, a fost ok, i-a placut si ei si noua. Mai greu e cu mincatul, ca deh, la resto vor sa ai un "tempo" pe care noi nu il tinem

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Leloo21, eu ii dau de o saptamana branzica cu banana, o fac pasta bine de tot si o mananca cu mare placere.
Atentie insa daca are tendinte spre constipare pentru ca banana constipa mai rau.

Saby cu mare placere, dar atat mai mult avand in vedere ca este alimantata Maia mixt, ar fi bine sa incepi cu sucurile si treptat cu supa de zarzavat, pireurile de fructe si legume.

anca nicolae, perfect de acord cu ce ai scris aici, nu trebuie sa ne cramponam cu orice pret de ceea ce ne spun pediatrii, cartile, pentru ca noi ca si mame cunoastem cel mai bine copilul si simtim cum e mai bine pentru el.

Floric, , ma bucur pentru Raru! incearca sa-l tii pe burta supravegheat, pentru ca si asa isi intareste muschii de la gat.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!

LA MULTI ANI Calin Cristian, Maria Teodora, Anastasia, Sarah Ioana, Bebe de Gessy!!!

LA MULTI ANI Kary28!

Olga, mamica lui David iepurasul

LA MULTI ANI si de la noi!

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput