Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(47)*
Raspunsuri - Pagina 11
Leeloo21 spune:
novus e super pensiunea!!! 
pisik..plecam la mare..
nu la munte..esti scumpik:)
olga 
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Neata fetele !!!! Pisik, e ok pana duminica pt ca doar luni o sa platesc avansul Fetele excursioniste am gasit o superrr oferta zic eu E vorba de pensiunea ROUA DIMINETII MOIECIU http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10# pretul la cazare e super adica 70 ron are 20 de camere deci probabil ca o sa fim doar noi, ne si gateste plus ca avem acces si la bucatarieMami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
arata super bine; poti sa-i intrebi daca au incalzire??? ca la cum se anunta vremea, e posibil sa avem nevoie de ceva caldura... eu sper sa nu, dar poate-i intrebi daca sunt dispusi sa ne dea vreo 2 ore de incalzire, la cati bebei sunt

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
arata super bine; poti sa-i intrebi daca au incalzire??? ca la cum se anunta vremea, e posibil sa avem nevoie de ceva caldura... eu sper sa nu, dar poate-i intrebi daca sunt dispusi sa ne dea vreo 2 ore de incalzire, la cati bebei sunt ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Buna idee!!! David al meu e tare friguros
Olga, mamica lui David iepurasul

aris26 spune:
neatza
dyana - eu am cumparat un philips. a fost vreo 350 lei. sunt destul de multumita de el. nu are decat 3 piese mari de spalat, pulpa o colecteaza separat si e uscata uscata si sunt multmita ca are putere f mare si stoarce morcovii in 3 secunde.
cat despre cura de sucuri ca sa slabesti...hmmmm...nu stiu ce sa zic. eu stiu ca ingrasha rau de tot,mai ales sucurile de fructe. de aia nu pricep de spun fetele ca sucul de fructe pt bebe nu are aport caloric.
spor la facut planuri...suna asa bine,sincer imi pare rau ca nu vin si eu
25 martie 2009
olishka spune:
Aris ce-ai zice daca te-am lua cu noi cu masina? De incaput sigur incapi, caci avem un Mercedes Vito cu fotolii care este f spatios si numai bun pt excursii. Mie una tare mult mi-ar placea sa ma joc cu vitamina

Floric spune:
Neata! Gata. Am fost la dr neuro dis de dimineata. Rezultatul "vi se pare ca asta e copil care nu isi tine capul????" si cu o fata din aia de se uita pe sun ochelari la noi. Mai avea putin sa ne controleze pe noi. I-a testat simturile - prezente, eviednt, s-a jucat cu el - a colaborat, dar pana intr-un punct cand a inceput sa planga. Initial, mai smiorcait de si dr a intrebat Daca asta e plansul lui?, dupa care si-a intrat in drepturi si a urlat de toti banii de parca intelesese mesajul dr.
Prin urmare, copil normal, dupa spusele dr. mai trebuie stimulat. Si inca ceva, mi-a recomandat sa il asez intre perne. Eu pe cine sa ascult pe ea sau pe dr de fam (care la ult vizita mi-a zis sa nu il pun intre perne)
Si asa intre perne cum este sa ii dau jucarii in fata ochilor ca sa poata el sa isi incordeze muschii gatului sa le apuce. Intelegeti voi miscarea.
Si ca sa nu pleci de la dr ca de la gara mi-a dat sa ii dau un complex de vit B sirop iar dupa o luna sa revin la control.
O sun dupa amiaza pe dr de fam sa vad ce sirop imi recomanda. Oricum vit nu fac rau.
Si ca in ciuda medicilor Raru de aseara nu mai are astampar. Trage ce ii pui in fata>Il duc pe balcon smotoceste florile, il tin la masa, apuca obiectele mari, chiar a lovit cu telecomanda in masa. Vorba mamei mele. Tu esti nebuna, copilul nu are nimic. Mama mea e oarecum impotriva internetului si mereu imi spune Bine ca citesti pe desteptul ala si vii la copil ca nu stii ce are. Mai bine cauta despre mama nebune.
Ce frumos trebuie sa fie in excursie
dar lasa ca trece ea criza si voi merge si eu (vreodata) cu gasca. Noi sa fium sanatosi ca belelele curg.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
Galushca spune:
| citat din mesajul lui aris26 poate uitasem sa va spun dar cu ajutorul unei tipe dupa forum am rezolvat problema crizelor de plans in mashina. si nu numai ca am rezolvat-o dar uite ca am ajuns in extrema celalata . |
pai zi-ne si noua secretul, ca a mea ii urlacioasa rau in masina
a, eu am patit cu o casa cum ai patit tu cu caruciorul :)
olishka spune:
| citat din mesajul lui Floric Neata! Gata. Am fost la dr neuro dis de dimineata. Rezultatul "vi se pare ca asta e copil care nu isi tine capul????" si cu o fata din aia de se uita pe sun ochelari la noi. Mai avea putin sa ne controleze pe noi. I-a testat simturile - prezente, eviednt, s-a jucat cu el - a colaborat, dar pana intr-un punct cand a inceput sa planga. Initial, mai smiorcait de si dr a intrebat Daca asta e plansul lui?, dupa care si-a intrat in drepturi si a urlat de toti banii de parca intelesese mesajul dr. Prin urmare, copil normal, dupa spusele dr. mai trebuie stimulat. Si inca ceva, mi-a recomandat sa il asez intre perne. Eu pe cine sa ascult pe ea sau pe dr de fam (care la ult vizita mi-a zis sa nu il pun intre perne) Si asa intre perne cum este sa ii dau jucarii in fata ochilor ca sa poata el sa isi incordeze muschii gatului sa le apuce. Intelegeti voi miscarea.Si ca sa nu pleci de la dr ca de la gara mi-a dat sa ii dau un complex de vit B sirop iar dupa o luna sa revin la control. O sun dupa amiaza pe dr de fam sa vad ce sirop imi recomanda. Oricum vit nu fac rau. Si ca in ciuda medicilor Raru de aseara nu mai are astampar. Trage ce ii pui in fata>Il duc pe balcon smotoceste florile, il tin la masa, apuca obiectele mari, chiar a lovit cu telecomanda in masa. Vorba mamei mele. Tu esti nebuna, copilul nu are nimic. Mama mea e oarecum impotriva internetului si mereu imi spune Bine ca citesti pe desteptul ala si vii la copil ca nu stii ce are. Mai bine cauta despre mama nebune. Ce frumos trebuie sa fie in excursie ![]() ![]() www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog Poze Raru Raru, tziparul lui mami |
Ce ma bucur ca Raru este bine!!!

dyana27 spune:
si mutzu meu a fost mai marait ieri... eclar, e ceva in aer

ARIS si noi la fel am patit ieri... a tras un nasuc de umarul meu si s-a jelit cu vorbe... exact cum zici tu, ca un copil mare; nu plangea, tipa si bodoganea
![]()

![]()

![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
aris26 spune:
olga- esti o dragutza
pur si simplu m-ai lasat muta. dar din pacate trebuie sa stau pe coada mea anul asta. sotul trece printr-o perioada un pic cam nashpa si vreau sa fiu alaturi de el,poate se potriveste sa plecam e undeva sa isi mai abata gandul un pic si al doilea motiv pt care ash ramane aici este ca sora-mea se muta in casa noua si ash vrea sa fiu aici in week-end-uri sa ii mai ajutam si noi cu cate ceva ca ei ne-au tot ajutat la cele 3 case pe care le-am construit si daramat
pana acum. dar hai ca vin in parc in cursul saptamanii. voi pe la ce ore iesiti si unde? ca va caut eu. si eu tare ash vrea sa le facem cunostintza flacailor...ca sa nu mai zic ca eu de abia ashtept sa cunosc o mamica frumoasa
merci mult inca o data. apreciez gestul

25 martie 2009

plus ca avem acces si la bucatarie