Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(47)*
Raspunsuri - Pagina 10
Leeloo21 spune:
neata!
la multi ani sarbatoritilor!

adee sper sa se faca bine sotul repede!
imi place de olga ..avem cam acelasi prohgram de somn si noi doua dar si bebeii nostrii..
multi pt jucarioara! este super..rontaie la ea de mama focului
si normal pt tricoas!
plecam la mare astazi!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
Leeloo21 spune:
novus..mie imi place la craiasa muntilor mai mult dupa imagini dar si facilitati..
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09
nasterea in apa
pozici dragute
evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leeloo21 neata! la multi ani sarbatoritilor! ![]() ![]() ![]() adee sper sa se faca bine sotul repede! imi place de olga ..avem cam acelasi prohgram de somn si noi doua dar si bebeii nostrii.. multi pt jucarioara! este super..rontaie la ea de mama focului si normal pt tricoas!![]() plecam la mare astazi! ![]() Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |
Ma bucur ca ii place
SUPER ca plecati la mare
Distractie faina sa aveti 
Olga, mamica lui David iepurasul

dyana27 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Si o mare nedumerire pe care o am: cum de timp de 2 luni nu s-a mai trezit noaptea pt papa mai deloc (doar spre 4 dim, dar de cele mai multe ori la 5-6) iar de vreo saptamana mananca iarasi noaptea la 3 ore?? Puseu de crestere sau cum a spus Gina lui Ian, nevoia de diversificare??? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
si mutzu face absolut la fel; de 2 saptamani mananca in disperare noaptea, uneori si la o ora, cand am noroc doar de 3 ori pe noapte -adica intre 12 si 6 consider eu noapte, ca la 11 daca cere, oricum nu dorm si nu-i problema sa-i dau; e adevrat ca a lut 400g in 8 zile

, si nu l-am mai cantarit de 4 zile, imi e si frioca sa vad cat a mai pus; efectiv i-au ramas toate costumasele mici de la o saptamana la alta
; puseu de crestere, cu presiune atmosferica nenorocita... cu ce-o mai fi, dar mutzu meu a luat-o la galop cu kg, si eu pic din picioare;aaaaah, ca veni vorba , trebuie sa incep si eu cu niste sucuri, asa ca revin la un subiect discutat mai de mult... ce storcator aveti??????????? aseara am fost ata de moale ca nici macar nu am putut sa ies cu copilul la plimbare

, abia ajungeam dintr-o camera in alta, si ma gandesc sa fac o cura de sucuri... poate mai scade si
cu ocazia astawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
si mutzu face absolut la fel; de 2 saptamani mananca in disperare noaptea, uneori si la o ora, cand am noroc doar de 3 ori pe noapte -adica intre 12 si 6 consider eu noapte, ca la 11 daca cere, oricum nu dorm si nu-i problema sa-i dau; e adevrat ca a lut 400g in 8 zile ![]() ![]() , si nu l-am mai cantarit de 4 zile, imi e si frioca sa vad cat a mai pus; efectiv i-au ramas toate costumasele mici de la o saptamana la alta ; puseu de crestere, cu presiune atmosferica nenorocita... cu ce-o mai fi, dar mutzu meu a luat-o la galop cu kg, si eu pic din picioare;aaaaah, ca veni vorba , trebuie sa incep si eu cu niste sucuri, asa ca revin la un subiect discutat mai de mult... ce storcator aveti??????????? aseara am fost ata de moale ca nici macar nu am putut sa ies cu copilul la plimbare ![]() ![]() , abia ajungeam dintr-o camera in alta, si ma gandesc sa fac o cura de sucuri... poate mai scade si cu ocazia astawww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Si eu de 2 zile sunt f slabita. Vorba ta: abia ajungi dintr-o camera in alta. Dimineata sunt ok, dar cum vine ora 5-6...abia de ma mai ridic de pe scaun

Mamici...David, cel mai dolofan dintre ghiocei a ajuns la 9,5 kg
Chiar nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu...Pediatra zice ca nu, daca este hranit la san. I-am luat si glicemia si este ok. Este un copil vioi...dar totusi 9,5 kg la nici 4 luni implinite...Imi rupe mainile. Abia de-l mai tin in brate. Noroc cu balansoarul ca ii place sa stea in el, ca de altfel ma cocosa.Olga, mamica lui David iepurasul

Pisik06 spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei CALIN CRISTIAN, MARIA TEODORA, ANASTASIA, SARAH IOANA si BEBE DE GESSY
!
LEELOO, petrecere frumoasa la munte
. Sa ne spui ce reactii a avut bebe Tudor.
NOVUS, eu incerc sa iti dau raspuns cu privire la munte maxim duminica, sper ca nu e tarziu.
Nici nu stiu daca sa ma car dupa mine cu toate cele sa ii fac papica sau sa ii fac acasa si sa iau congelat cu mine. Asa pot lua legumele, dar marul copt si branzica nu. Sper sa ma descurc. Cat priveste sterilizatul, nu va faceti griji. Eu am sterilizator electric de la avent si il car cu mine peste tot.
Sper doar sa putem veni.
Fug sa fac merele si sa plecam in parc
Pupici si o zi frumoasa
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
novus spune:
Neata fetele !!!!
Pisik, e ok pana duminica pt ca doar luni o sa platesc avansul
Fetele excursioniste am gasit o superrr oferta zic eu
plus ca scrie si pe DC de pensiunea asta (de bine
)
E vorba de pensiunea ROUA DIMINETII MOIECIU
http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10#
pretul la cazare e super adica 70 ron are 20 de camere deci probabil ca o sa fim doar noi, ne si gateste
plus ca avem acces si la bucatarie
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Astept parerile voastre si daca e ok luni platesc avansul
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
olishka spune:
| citat din mesajul lui novus Neata fetele !!!! Pisik, e ok pana duminica pt ca doar luni o sa platesc avansul Fetele excursioniste am gasit o superrr oferta zic eu E vorba de pensiunea ROUA DIMINETII MOIECIU http://inmoeciu.ro/index.php?displayclient=10# pretul la cazare e super adica 70 ron are 20 de camere deci probabil ca o sa fim doar noi, ne si gateste plus ca avem acces si la bucatarieMami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
Foarte fain arata
Este super ca avem acces la bucatarie (pt fetele cu diversificarea).Impart si eu sterilizatorul meu electric. Si eu, ca si Pisik, il car peste tot. Asa ca nu va faceti griji. Oricum eu sterilizez doar suzetele in el.
Olga, mamica lui David iepurasul

dyana27 spune:
Calin Cristian, Maria Teodora, Anastasia, Sarah Ioana, Bebe de Gessy!!!
LA MULTI ANI Kary28!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David