Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(47)*
Raspunsuri - Pagina 9
anamariame spune:
Olga, Ilinca si Pisigri...la noi presiunea atmosferica s-a manifestat ieri. Eva a plans fara metoda de alinare vreo ora si ceva, desi era ora ei de masa, refuza biberonul, iar seara a adormit foarte greu. Astazi a fost ok, foarte vesela toata ziua, iar acu pe seara a adormit relativ usor. Insa nu doarme foarte profund, se tot trezeste agitata.Si o mare nedumerire pe care o am: cum de timp de 2 luni nu s-a mai trezit noaptea pt papa mai deloc (doar spre 4 dim, dar de cele mai multe ori la 5-6) iar de vreo saptamana mananca iarasi noaptea la 3 ore?? Puseu de crestere sau cum a spus Gina lui Ian, nevoia de diversificare???Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Adee spune:
Fetelor, va rog sa imi dati si mie parolele de pe picasa si de pe mail, ca nu le mai am
Multumesc 
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
Adee spune:
Am vazut ca ati stabilit cat de cat intalnirea. Anul acesta nu o sa putem veni, pentru ca a avut sotul accident cu motorul si acuma se recupereaza dupa o ruptura de clavicula, dar anu viitor sigur vom veni![]()
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009
poze
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Chato, nu stiu daca te ajuta, dar eu mi-am pierdut la un moment dat cheia de la posta in...pantofi. Si erau unii sport de-a lui barbatu-meu pe care nu-i purta chiar toata ziua. Ma tot miram unde o puteam pierde, ca in mod normal auzi cand pica o cheie pe jos. Si zi-ne frate cate fete sunt pe loc la frantuz. Ca-s curioasa cat de stransa e concurenta. Dodo, la multi ani si multe multe bucurii! ![]() Pupam si ghioceii sarbatoriti! Sa creasca mari si sanatosi! ![]() Keutu cheliutu 4 luni |
kea, buna poanta cu pantofii! sa ma bag si-n ei :)
francezu n-are succes deloc! printese zero la orizont; inaltimea creca o are pe la 1m78.
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui pisigri Anca, pe mine nu m-ai enervat; eu cred ca depinde extrem de mult calitatea laptelui si de alimentatia mamei, si de starea ei generala. Dar nu degeaba se recomanda sa NU se intirzie diversificarea dincolo de virsta de 6 luni; nevoile unui organism de 7kg sint altele, e firesc, copilul nu creste "la fel" tot timpul (un exemplu extrem de simplist este cresterea preponderent in lungime sau preponderent in greutate in luni diferite). Poate parea poveste, am vazut cindva o emisiune medicala cu un baietel de 3 ani si ceva adus la camera de garda pentru ca acuza grave dureri la nivelul membrelor si al coloanei, si dupa o caruta de analize au descoperit aia ceva boala distrofica; ma rog, in final, parintii au spus ca de 3 ani de zile copilul lor maninca DOAR lapte cu gris...ca era mofturos si nu l-au chinuit sa ii dea altceva. Fireste, e un caz extrem, dar cred ca spune multe despre necesarul unui organism intr-o crestere atit de importanta ca cea din primii ani de viata. If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
complet de acord!
pup broscute si brotaci suparati si nelinistiti, deranjati si plingaciosi

Famille Dragoon cu
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Pisigri, Olishka, sa stiti ca ceva a fost in atmosfera, nu stiu ce, presiune atmosferica mare, astre aliniate cash (cu "a" ca in "manz", nu ca in cash de oaie Gaza, abia astept sa vad poze!! mami de Sophia-Diana (Sophiphi) http://community.webshots.com/user/Ilinca_M ![]() |
va spun io situatia astrelor: luna in noaptea asta era joasa de tot, parca era felinar pe drum;azi dimi erau si soarele si luna pe cer, se nunteau

noi veniram de la resto acu o ora... asa ca dragoana a fost deranjata din program dar cu motiv, eram pe terasa si am staaaatttt!!!
Famille Dragoon cu
Karina26 spune:
sarbatoritilor de maine: Calin Cristian,Maria Teodora,Anastasia,Sarah Ioana, bebe de Gessy
KARINA
pisigri spune:
| citat din mesajul lui chatonel noi veniram de la resto acu o ora... asa ca dragoana a fost deranjata din program dar cu motiv, eram pe terasa si am staaaatttt!!! Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Oare cum e sa stai la terasa...? Cu bebe alaturi..?

Stiu...e BINE !
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI Calin Cristian, Maria Teodora, Anastasia, Sarah Ioana, Bebe de Gessy!!!
LA MULTI ANI Kary28!
Adee sper ca sotul sa se refaca rapid
Of si eu am asa niste emotii cand pleaca Cristi in oras cu scuterul 
Olga, mamica lui David iepurasul