Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(47)*
Raspunsuri - Pagina 20
novus spune:
Olishka, mi-a venit o idee (stralucita ca de obicei
)
daca tot va intalniti voi maine, strange tu de la excursionistele vesele
cate 50 ron si adu-i miercuri la Deva
! ce zici ?
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
simina_kin spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
As veni eu Mami lui Alexandra (03.03.09) |
BUUUUUNNNNN

ABIA ASTEPT

26+ cu
Maya Andreeabebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Floric spune:
Hai spuneti-mi si mie cum sa mai pun poze pe picasa? Ca nu mai ma lasa.
AStazi m-am distrat cu raru pe cinste. De fapt, mi-a rupt mijlocul dar ce mai conteaza. A descoperit ca e mai bine in fundulet si NUMAI asa vrea sa stea. Evident ca in bratele mele sau intre picioarele mele, nu va ganditi ca sta in fund singur. Doamne, e disperat cand il pun lungit ca na, nu pot sa il las dupa el o zi in fund. V-am spus parca face in ciuda doctorilor...apuca jucarii, apasa. Citeam o revista cu el in brate si bine-nteles ca l-a tentat ...nu va spun cum arata revista acum. dar ce conteaza pentru dezvoltarea copilului.
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami
Kea spune:
Floric, eu habar n-am cum se pun poze, vroiam doar sa-ti zic ca ma bucur ca te-ai linistit, Ca Raru era bine, eu eram convinsa, am vazut ieri pozele si mi-a atras atentia cea in care sta pe burta cu capsorul sus de tot.
Al meu isi tine bine capul in orice pozitie, dar cand il pun pe burta, obosese imediat pt ca nu vrea sa se spijine pe maini. El, dragul de el, ridica si mainile si picioarele, se sprijina doar pe piept si se strofoaca tot sa-si ridice capusorul. Da-i grea treaba.
I-am zis lu` barbatu-meu ca daca continuam in ritmul asta, o sa ajungem ca o vecina de-a mea ce-si hranea copilul in leaganul din fata blocului. Hata hata, inca o gurita, iar hata hata, inca o lingurita
. La noi sta treaba cam asa: inainte de masa maraie copilul de zici ca abia asteapta sa manance. Fac lapticul si cand sa i-l dau se zbate, se arcuieste, tine gura stransa si altele asemenea. Pana sa-l fac sa manance, ii dau suzeta, apoi o scot repede si incerc cu lapte, alteori ii dau apa si inlocuiesc repede cu lapte, sau il plimb prin casa, il legan si pe neobservate barbatu-meu ii da biberonul in timp ce eu continui ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
Asta seara ii era foame, dar ii era si somn si uite asa am plecat la plimbare, la capatul strazii aproape adormise, ne-am gasit o banca si i-am dat laptele pe care il refuzase cu 10 minute inainte in casa. Parca vad ca ii fac diversificarea pe strada
Nu mai stiu, saby parca intreba de apa si kk. Da, daca bea mai multa apa, kk iese mai usor, e putin mai moale. Asta am observat si eu si mi-a zis si dr.
Am editat ca nu se intelegea nimic.
4 luni
Nicky09 spune:
Buna seara! Si eu sunt o mamicuta de aprilie 2009! Ma numesc Mina si am nascut anul acesta in aprilie un bobocel tare dragalas pe nume Nicholas Claudiu pe data de 10....dupa muuuuulte muuulte chinuri.....Dar in sfarsit...a aparut prin cezariana insa.Sunt incantata sa fac parte din clubul acesta si multumita daca o sa ma acceptati...multumesc bye bye

Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 3 luni