Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Nu va mai stresati cu declararea copilului. La maternitate obtineti certificatul constatator si tot in cadrul maternitatii este amenajat un birou al primariei unde depuneti dosarul pentru certificatul de nastere. Dupa un timp pe care vi-l spun la acel birou mergeti la primarie pentru a ridica certificatul. La primarie poate sa mearga si o ruda, dar sa aiba imputernicire scrisa si buletinul vostru, eventual. Daca sotii va las acasa actele lui de identitate nu aveti de ce sa va ingrijorati.

Viitoare mamica in culmea fericirii 23+ (21+) Petra Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

RAMONA draga multumesc de propunere. Sotul meu cateodata isi face cruce cand vede ca va citesc in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Mi se pare enorm, eu ma gandisem ca in jur de 5 lei sa fie..cu indulgenta. In loc de fiole din alea ma gandesc ca caut la farmacii ser fiziologic din ala ce se foloseste in spital la flacon mare si sa imi trag cu seringa din el cat imi trebuie si sa il tin la frigider. Oare o merge asa?

trebuie sa intrebam la mamici sa vedem ele cum or fi facut......pretul este mare intrade-var, mai ales la cate cheltuieli vom avea daca putem reduce

24+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

da, puteti lua ser fiziologic la punga si sa scoateti cu siringa, dar nu-l bagati in frigider. Trebuie sa fie la temperatura camerei cand ii spalati ochisorii. Sora si fratele meu asa au procedat.

Viitoare mamica in culmea fericirii 23+ (21+) Petra Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ramona C, bine ai revenit. Ramai printre noi cat mai mult, cu sanatate. Desi meriti o bataita. Te rog eu frumos lasa-ti numarul de telefon la cineva. Si ai grija, stai in pat, iti zice una care de 3 luni nu face altceva. Monis, multumesc, dar stii ce am aflat? Ca se gasesc gata confectionate deja. Fetele de la sept oct si-au comandat de pe net. Laura G., felicitari. Off, noi astea mai mici cat avem de asteptat pana acolo. Haideti la mai mare!A mai ramas acsenta Laurairina si asta nu-mi place deloc. 23 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Ramona, ma bucur din suflet ca sunteti bine si va doresc sa ajungeti la 32 saptamani fara probleme Ptr soacra ta (scuze, dar nu m-am putut abtine)

------------------------
28+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Uita-ti www.crunchgear.com/2009/02/18/baby-mop-cleans-floors-with-crawl-power/" target="_blank">aici ce mi-a trimis sotul pe mess.

------------------------
28+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

RAMONA draga multumesc de propunere. Sotul meu cateodata isi face cruce cand vede ca va citesc in continuare.

Lidia

apropo de soti care se minuneaza cand vad cat stam pe forum, al meu m-a intrebat de nu stiu cate ori ce vorbesc atat cu voi? replica mea a fost aceea ca ne impartasim experientele unele celorlalte si ca invatam chestii utile. intr-o seara a ramas deschis forumul si a inceput al meu iubit sa citeasca ce am tot scris noi pe acolo si a inteles ca nu pierdem timpul aiurea si ca fiecare informatie pe care o primim va conta mai devreme sau mai tarziu...asa ca acum nu mai zice nimic, imi aminteste doar sa nu uit sa inchid monitorul seara, cand ma asez tarziu in pat

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

da, e tot cu nuci si caramel

Citat:
citat din mesajul lui elenic

n-o stiu, dar probabil ca e ca si aia care o mananc eu, cu caramel si nuci pecan. sau? ca vad ca tot asa se cheama

21+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui krelia

da, e tot cu nuci si caramel
Citat:
citat din mesajul lui elenic

n-o stiu, dar probabil ca e ca si aia care o mananc eu, cu caramel si nuci pecan. sau? ca vad ca tot asa se cheama

21+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai

Si mie tot asta imi place! Hai ca imi sun sotul sa imi aduca...mi-ati facut pofta.

------------------------
28+ David

Albume foto

Mergi la inceput