Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 10
RamonaCopot spune:
Pirelia sper sa fie asa cu actele astea, sa nu ne mai ingrijoram si pt ele. Oricum cred ca o sa-l trimit sa-mi faca procura din aia inainte sa plece, ca 6 luni e mult si cine stie pt ce o sa mai am nevoie de ea.
Serul ala am inteles ca dupa ce l-ai inceput trebe tinut la frigi, bineinteles inainte de utilizare tras in seringa si tinut la temp camerei, nu aplicat asa rece. Dar cineva zicea ca daca nu e tinut la frigi nu mai e bun pt utilizat. Si acum imi amintesc ca prin spitale nu era un frigi care sa nu aiba punga din aia de ser in ea. Cred ca data viitoare cand o sa ajung pe acolo ( sper ca mai tarziu la sf de oct asa ) o sa ma servesc si eu cu una din aia macar.
Ah...si daca tot o sa stau acasa in pat atata timp...cred ca pot sa-mi confectionez si eu tampoane din alea de vata cu tifon, ca nu e mare lucru de facut si pot sa-l fac si intinsa in pat, ca sper sa iasa mai ieftin asa decat daca le comand pe net.
Daca vreti va fac si voua si va trimit, fara sa taxez manopera...
Ramona,
28+
noi 3
krelia spune:
la asta ma gandisem si eu....eventual sa faca din timp o procura...ceva...I don't know ....ceva care sa-i ofere posibilitatea, poate chiar bunicii , sa mearga sa declare bb ..daca lu' mami ii va fi destul de greu, fie si dupa 14 zile...
Citat: |
citat din mesajul lui laviniablaga daca sunteti casatoriti nu cred ca e problema daca il declari tu, eventual poate ar trebui sa dea el o declaratie la notar ca e plecat din tara sa nu intampini probleme la starea civila. nu am gasit nimic care sa faca referire la asta, insa presupun ca daca unul din parinti il declara e suficient...amenzile pentru nedeclararea in termen de 15 zile sunt cam piperate...de la 30.000 Ron in sus... A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+ Camera lui Rares Poze |
krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai
Rony spune:
Eu de felul meu am probleme cu constipatia, insa in timpul sarciniii am mancat ff multe fructe ; adica 1 kilo de prune pe zi sau mult pepene sau 7-8 nectarine ; ieri am mancat la serviciu 1 kilo de mere varatice ,plus mananc in fiecatre dimineata lapte cu cereale si ma ajuta ff mult la digetie ; rezultatul: nu am fost absolut deloc constipata pana cum , adica pana in sapt 28 ; Multa sanatate!
citat din mesajul lui tinonino81 Buna fetele! Eu sunt tare suparata,de 2 zile si 2 nopti extrem de lungi,nu ma simt bine.Acum am venit de la spital,era dr meu de garda,mi-a facut control si mi-a zis ca sarcina e bine,colul e perfect inchis,si a vrut sa ma interneze.Atat mi-a zis ca sunt foarte constipata,si ca nu are ce sa-mi dea,in afara de no-spa si scobutil. Eu sunt singura aici,sotul meu e de servici pana dimineata,si o sa ma internez maine,daca nu ma simt mai bine.BIne ca nu are bebe nimic,azi noapte am si plans,eram speriata ca nu misca bebe,dar ca sa linisteasca mi-a dat niste lovituri... Va pup pe toate,sper sa fim bine toate : 27+ |
RamonaCopot spune:
Bai ce tare.... baby mop! Asa mi-l inchipuiam pe copilul prietenei mele care in 19 face un an. Imi zice ca merge in 4 si se baga sub pat, sub masa...peste tot si sterge parchetul. Eu i-am zis sa-i dea si cu niste spray pronto pe salopeta ca numai bine face si el ceva util si ea poate sa stea linistita ca e curat peste tot. Dar nu m-am gandit ca astia au si scos asa ceva.
Ramona,
28+
noi 3
krelia spune:
Exact la modalitatea asta ma gandeam si eu....de mers iti spun sigur ca merge. Nasa mea foloseste butelcute din alea din spital...sper sa-mi poata face si mie rost, cand o fi
Bine ca ai intrat cu vesti bune. Stai cumintica acolo si orice vrei, comanda
citat din mesajul lui RamonaCopot Fetelor, am citit pe undeva ca ochisorii bebeilor se streg cu picaturi de ser fiziologic si comprese sterile. Dar preturile la fiolele de ser fiziologic m-au fact praf. Stiu ca o fiola din aia o poti folosi doar odata. Deci zilnic macar ne trebuie cate una, daca bebe nu are probleme la ochisori. Am vazut ca is in cutii de 10 fiole undeva peste 25 lei. Mi se pare enorm, eu ma gandisem ca in jur de 5 lei sa fie..cu indulgenta. In loc de fiole din alea ma gandesc ca caut la farmacii ser fiziologic din ala ce se foloseste in spital la flacon mare si sa imi trag cu seringa din el cat imi trebuie si sa il tin la frigider. Oare o merge asa? Ramona, 28+ noi 3 |
krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai
RamonaCopot spune:
M-am mai linistit. Acum am citit si comentariul la poze si am vazut ca este doar o gluma asa cum glumeam si eu cu prietena mea, deci nu e chiar un produs.
Ramona,
28+
noi 3
Andrecluj spune:
De ma apuc sa va povestesc cum facem noi cu actele va imprastiati de ras. La noi tati tre sa vina sa declare obligatoriu bebele pentru cetatenie. Apoi avem nevoie de apostile de la ... ginecologul meu, caruia i-am promis ca scapa de mine anu' asta. Apoi ne trebuie apostile de la tribunal, dupa care trebuie sa mergem la Timisoara la consulat. Dupa care tati tre sa vina dupa noi ca nu mai facem si fitzuica prin care se declara de acord sa mergem la el in Italia. Dupa care cred ca tati, prin ianuarie asa, o sa zica "stii ceva? Romania ti-o trebuit?No acolo sa stai". Ramona, nu te las in pace pana nu lasi un nr de tel. 23 + Chiara Ada
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui Andrecluj De ma apuc sa va povestesc cum facem noi cu actele va imprastiati de ras. La noi tati tre sa vina sa declare obligatoriu bebele pentru cetatenie. Apoi avem nevoie de apostile de la ... ginecologul meu, caruia i-am promis ca scapa de mine anu' asta. Apoi ne trebuie apostile de la tribunal, dupa care trebuie sa mergem la Timisoara la consulat. Dupa care tati tre sa vina dupa noi ca nu mai facem si fitzuica prin care se declara de acord sa mergem la el in Italia. Dupa care cred ca tati, prin ianuarie asa, o sa zica "stii ceva? Romania ti-o trebuit?No acolo sa stai". Ramona, nu te las in pace pana nu lasi un nr de tel. 23 + Chiara Ada |
lasa ca nu e chiar asa de grav, pentru ca pana la urma mai este timp sa adunam toate informatiile necesare pentru toate procedurile pe care va trebui sa le intreprindem. cat despre faptul ca tati va zice sa ramai in Ro, eu zic ca nu va rezista sa nu te aiba pe tine si pe bebe alaturi, asa ca ...keep on thinking pink
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+
Camera lui Rares
Poze
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui Andrecluj De ma apuc sa va povestesc cum facem noi cu actele va imprastiati de ras. La noi tati tre sa vina sa declare obligatoriu bebele pentru cetatenie. Apoi avem nevoie de apostile de la ... ginecologul meu, caruia i-am promis ca scapa de mine anu' asta. Apoi ne trebuie apostile de la tribunal, dupa care trebuie sa mergem la Timisoara la consulat. Dupa care tati tre sa vina dupa noi ca nu mai facem si fitzuica prin care se declara de acord sa mergem la el in Italia. Dupa care cred ca tati, prin ianuarie asa, o sa zica "stii ceva? Romania ti-o trebuit?No acolo sa stai". Ramona, nu te las in pace pana nu lasi un nr de tel. 23 + Chiara Ada |
O sa aiba de umblat cu actele astea nu gluma. Asa ca sa zica merci de "relax-ul" asta de acuma.
Andre draga, nr de tel l-am trecut si eu de ceva vreme la contacte pe contul comun de gmail. Oricine poate sa-l ia de acolo, ca asa nu stiu cu-i sa-l trimit personal. Acum intru si eu sa-mi bag in agenda numerele de tel de la fetele ce le gasesc acolo, ca in spital chiar as fi avut nevoie sa vb cu cineva la tel si nu aveam nici un nr. Bine ca am vb zilnic cu prietena mea, dar ea e cu bebe mic, cu program, si mai nou ala mic se supara cand vb mami mai mult la telefon, cred ca se simte neglijat.
Ramona,
28+
noi 3
bobocel_07 spune:
RamonaCopot imi pare bine ca sunteti in regula si tu si bebe.In legatura cu soacra si cu faptul ca nu iti aduce de mancare nu pot sa spun decat sa nu pui la suflet toate astea da-ti comanda de papica de pe net si stai linistita in pat.In viata asta roata se intoarce mai devreme sau mai tarziu.Ai grija de tine si de bebel
alexia_07