Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

te amuzi Monis. Dar trebuie sa aiba si sotul meu un stres... nu? adica .... altfel unde ar fi distractia? I-am spus sa-l roage frumos pe bebe mic sa-l astepte ca asta nu mai tine de mine

23+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Ionelamaria si eu is in aceeasi situatie. El o sa plece si o sa revina la mai multe luni dupa nasterea mea. Noi fiind casatoriti sper sa pot sa il decalr eu pe bebe, o sa imi ramana buletinul si certificatul lui de nastere in orginal acasa asa ca sper sa nu fiu pusa in situatia de a trage liniuta. Oare tre sa fie tati prezent in persoana musai sa-si declare bebele? De sapt viitoare il trimit la primarie si maternitate sa intrebe si sa stim ce e de facut.
Nu aveti cunostinta de cazuri din astea, daca se poate sa fac eu toate actele in absenta lui?

Ramona,
28+
noi 3

Mergi la inceput

Shtephy ...acum ca m-am vazut acasa si am vazut ca nu sunt singura care a avut parte de contractii parca m-am mai linistit. Oricum suport moral am din partea voastra enorm de mult... si am incredere ca o sa fie bine, macar pana la 32 sapt.

Ramona,
28+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

daca sunteti casatoriti nu cred ca e problema daca il declari tu, eventual poate ar trebui sa dea el o declaratie la notar ca e plecat din tara sa nu intampini probleme la starea civila. nu am gasit nimic care sa faca referire la asta, insa presupun ca daca unul din parinti il declara e suficient...amenzile pentru nedeclararea in termen de 15 zile sunt cam piperate...de la 30.000 Ron in sus...

am mai gasit o informatie utila...monis...sa vad daca imi iese treaba cu linkul...daca nu...sorry...are legatura cu laptele praf...in cazul in care nu vom avea laptic pentru bebei

click aici: lapte praf

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+

Camera lui Rares
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

RAMONA ma bucur ca esti bine. Sa dea DD sa ajungeti peste 32 de sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

Dar nu v-am zis ce am.Ma doare pe sub burtica foarte tare,nu prea pot sa stau pe scaun,si cand ma ridic din pat,sau cand ma intorc in pat de pe o parte pe alta,e foarte rau.

: 27+

Offff, incearca cu multe lichide cereale si multa miere. Mierea treb sa isi faca efectul la constipatie
Succes si sanatate multa

cea mai fericita cu 27+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

RAMONA ma bucur ca esti bine. Sa dea DD sa ajungeti peste 32 de sapt.

Lidia

Multumesc de sustinere .
Eu vreau sa te propun la un premiu pentru cea mai fidela sustinatoare a noastra .

Ramona,
28+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele daca tot de fumat numai fumez de baut nu mai beau, astazi mi-am luat un parfum, voi cum le mai suportati?

mie nu-mi mai plac toate cele de dinainte de bebeloi

24+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Fetelor, am citit pe undeva ca ochisorii bebeilor se streg cu picaturi de ser fiziologic si comprese sterile. Dar preturile la fiolele de ser fiziologic m-au fact praf. Stiu ca o fiola din aia o poti folosi doar odata. Deci zilnic macar ne trebuie cate una, daca bebe nu are probleme la ochisori. Am vazut ca is in cutii de 10 fiole undeva peste 25 lei. Mi se pare enorm, eu ma gandisem ca in jur de 5 lei sa fie..cu indulgenta. In loc de fiole din alea ma gandesc ca caut la farmacii ser fiziologic din ala ce se foloseste in spital la flacon mare si sa imi trag cu seringa din el cat imi trebuie si sa il tin la frigider. Oare o merge asa?

Ramona,
28+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Buna dragele mele burticute!
Se pare ca au functionat rugaciunile voastre, pentru care va multumesc din tot sufletul). Am revenit acasa cu bebelul tot in burtica. Deocamdata nu mai am contractii dar is pe tratament, Gynipral tableta 1xzi, la nevoie a doua seara, si Nospa de 3 ori pe zi. Dr a zis sa nu cumva sa le intrerup macar pana peste 2 sapt cand merg la control. Pericolul la contractiile astea este ca face colul sa se deschida si atunci nu-l mai putem tine pe bebe acolo. Ma rog la DD ca macar pana la 32 sapt sa stea acolo( ca atunci a zis dr ca ar fi ok). Ah...pe langa pastilute am si recomandarea REPAUS TOTAL LA PAT cu pauze doar pt wc si baita scurta cu apa calaie, sau dus , dar asezata iar masa sa-mi fie servita la pat.
Inca o data vreau sa va multumesc ca v-ati gandit la mine( chiar si din concediu prin tari straine). Sunteti minunate. SI eu in spital m-am gandit mult la voi, care cum mai e, ce mai face si cum sa tin legatura cu voi, ca eu ca o tuta ce sunt nu am salvat inca nici un nr de tel de-al vostru.
pentru toate burticile!

Ramona,
26+
noi 3

Doamne, bine ca esti bine Ramona
Doamne ajuta sa stea bb acolo in burtica cat mai mult. sa vb cu el sa-i spui sa nu se mai grabeasca ca mai sunt multe de cumparata si pregatit

cea mai fericita cu 27+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput