Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 7
monis5 spune:
Bine Lavinia!
Adaug si eu un link util, cu drepturi si blablabla. E fain facut ca gasiti linkuri la diverse legi, OUG-uri samd.
monis 27+
acum si cu poze
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Garner Of, iar nu mai pot tine pasul cu voi. Sunt cu vreo 20 de pagini in urma si parca vad ca pana reusesc sa citesc mai scrieti 20. RamonaC, ma bucur mult ca esti bine. Ai grija de voi! Noi suntem bine. Azi am intrat in trimestrul 3. Nu-mi vine sa cred! Trece repede timpul. Intru mai tarziu sa mai citesc. Va ! Laura 27+ baby Nicholas James www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
Laura draga mea, ne bucuram pentru faptul ca ai trecut in al treilea semestru si iti dorim sa il duci pana la capat cu bine, fara probleme de orice gen. pupici
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+
Camera lui Rares
Poze
miany75 spune:
Monis si eu ma gandeam ca sunt mai scumpi acei "chiloti "...e acceptabil ..Cred ca o sa recurg la folosirea lor ...asa scap de o grija..
Ms de metoda de "confectionare"..
miany
27+ DAVID ANDREI
shtephy spune:
citat din mesajul lui krelia shtephy, iuupiii.....fan coca-cola.......ca pepsicoasele astea ne napadisera si eram singura impotriva lor (vreau sa te intreb si eu ceva, de curiozitate..unde e orasul asta "pe-aici prin tara asta" ....sau, nu vrei sa spui..sau ai spus si eu eram cu capu'?) |
Da asa e,sunt multe pepsicoase pe aici.Nu mai retin daca Simina (care iar nu stiu pe unde umbla ) e de-a noastra sau fan pepsi.
Cat despre orasul asta e cand Sinaia cand Brasov.Pana sa ma marit a fost Brasov, apoi Sinaia(m-am dus si io dupa barbat ca doar avea casa acolo) .In primavara ne-am achizitionat un apartament in Brasov si de ceva timp ,mai ales de cand a nascut sora mea locuim aici.Da mai mergem si in Sinaia.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+
ionelamaria spune:
Buna tuturor
Lavinia, multumim pentru informatii.
Legat de actele pt bebe eu am o problema. La noi exista probabilitatea ca tati sa ajunga acasa la cateva sapt dupa nastere.... suntem casatoriti... ma intreb daca voi fi nevoita in acest caz sa fac actele fara tati... si ulterior sa declare el ca e tati lu' bebe mic.... . Acum, intre noi fie vorba, mie mi s-ar parea amuzant sa las liber in dreptul lui tati.... ca as negocia ulterior daca ii dau si lui drepturi asupra lui bebe mic sau nu
23+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
shtephy spune:
Ma bucur din suflet ca esti acasa RamonaCopot,va fi bine,ok?
Acum fug la plimbare cu copilul meu care ma asteapta imbracata la usa.
la toate.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+
RamonaCopot spune:
Am apucat si am citit si eu din urma cate ceva, dar evident acuma nu mai stiu cui si ce vroiam sa zic . Dar am retinut pozele camerei lui Rares al LavinieiBlaga (am memorie fotografica mai buna) si vreau sa zic ca parca ar fi dintr-o revista sau din poveste , la fel ca si a lui Flavius al lui Camy. Superbe camerele acelea. Sunt convinsa ca vor mai fi bebelusi cu asa camere de vis, doar ca fetele mai asteapta inca sa le pregateasca, sau poate ca or se le astepte sotii cu ele pregatite...
Apropos...daca tot aveti camerele alea superbe si goale...pt inca cel putin 2 luni...nu ma cazati pe mine acolo ? Promit sa fiu cuminte...doar papa si pisu si laptopul si ma declar satisfacuta. Si promit sa nu cer papa din 3 in 3 ore ca bebe, dar la pisu nu ma pot tine de cuvant ca nu voi merge chiar mai des.
Sa aveti parte de clipe minunate in acele camere de vis alaturi de comorile voastre!
Ramona,
28+
noi 3
laviniablaga spune:
multam monis,
stiu ca probabil e foarte obositor sa cititi ditamai textul, insa, dupa cum bine ati observat, ieri, ascunderea linkurilor mi-a cam dat batai de cap si de aia am preferat sa copiez totul si postez ca atare, dar promit ca mai exersez si ca nu o sa va mai supun supliciului de a citi asa mult la fiecare postare a mea cu informatii.
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+
Camera lui Rares
Poze
monis5 spune:
citat din mesajul lui miany75 Monis si eu ma gandeam ca sunt mai scumpi acei "chiloti "...e acceptabil ..Cred ca o sa recurg la folosirea lor ...asa scap de o grija.. Ms de metoda de "confectionare".. miany 27+ DAVID ANDREI |
Pai io zic ca prima care ajunge la cumparaturi sau macar la privit de cumparaturi sa bage si aici un pret informativ.
Ionela - loooool
monis 27+
acum si cu poze
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Buna tuturor Lavinia, multumim pentru informatii. Legat de actele pt bebe eu am o problema. La noi exista probabilitatea ca tati sa ajunga acasa la cateva sapt dupa nastere.... suntem casatoriti... ma intreb daca voi fi nevoita in acest caz sa fac actele fara tati... si ulterior sa declare el ca e tati lu' bebe mic.... . Acum, intre noi fie vorba, mie mi s-ar parea amuzant sa las liber in dreptul lui tati.... ca as negocia ulterior daca ii dau si lui drepturi asupra lui bebe mic sau nu 23+ aniversarea nuntii noastre “Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera |
nu stiu exact daca are ceva faptul ca tati va veni acasa la cateva saptamani dupa nastere, asa cum ai observat, daca ai citit, numai la un an de zile, daca nu inregistrezi copilul iti va trebui sentinta judecatoreasca...daca nu, probabil ca va trebui sa achiti ceva taxe pe la oficiul starii civile, in cazul in care tati intarzie mai mult de doua saptamani de la nastere...insa vorba ta, in perioada respectiva ai timp sa te gandesti daca vrei sa ii acorzi drepturi asupra minunii
Camera lui Rares
Poze