Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 5
RamonaCopot spune:
Buna dragele mele burticute!
Se pare ca au functionat rugaciunile voastre, pentru care va multumesc din tot sufletul). Am revenit acasa cu bebelul tot in burtica. Deocamdata nu mai am contractii dar is pe tratament, Gynipral tableta 1xzi, la nevoie a doua seara, si Nospa de 3 ori pe zi. Dr a zis sa nu cumva sa le intrerup macar pana peste 2 sapt cand merg la control. Pericolul la contractiile astea este ca face colul sa se deschida si atunci nu-l mai putem tine pe bebe acolo. Ma rog la DD ca macar pana la 32 sapt sa stea acolo( ca atunci a zis dr ca ar fi ok). Ah...pe langa pastilute am si recomandarea REPAUS TOTAL LA PAT cu pauze doar pt wc si baita scurta cu apa calaie, sau dus , dar asezata iar masa sa-mi fie servita la pat.
Inca o data vreau sa va multumesc ca v-ati gandit la mine( chiar si din concediu prin tari straine). Sunteti minunate. SI eu in spital m-am gandit mult la voi, care cum mai e, ce mai face si cum sa tin legatura cu voi, ca eu ca o tuta ce sunt nu am salvat inca nici un nr de tel de-al vostru.
pentru toate burticile!
Ramona,
26+
noi 3
miany75 spune:
krelia, Elenic mi-ati adus aminte ca si eu eram fan inghetata "caramel"..eram in stare sa mananc un tort intreg o data ...Sper sa nu ma apuc iar ,ca sigur bat recordul la kg depuse...
miany
27+ DAVID ANDREI
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Buna dragele mele burticute! Se pare ca au functionat rugaciunile voastre, pentru care va multumesc din tot sufletul). Am revenit acasa cu bebelul tot in burtica. Deocamdata nu mai am contractii dar is pe tratament, Gynipral tableta 1xzi, la nevoie a doua seara, si Nospa de 3 ori pe zi. Dr a zis sa nu cumva sa le intrerup macar pana peste 2 sapt cand merg la control. Pericolul la contractiile astea este ca face colul sa se deschida si atunci nu-l mai putem tine pe bebe acolo. Ma rog la DD ca macar pana la 32 sapt sa stea acolo( ca atunci a zis dr ca ar fi ok). Ah...pe langa pastilute am si recomandarea REPAUS TOTAL LA PAT cu pauze doar pt wc si baita scurta cu apa calaie, sau dus , dar asezata iar masa sa-mi fie servita la pat. Inca o data vreau sa va multumesc ca v-ati gandit la mine( chiar si din concediu prin tari straine). Sunteti minunate. SI eu in spital m-am gandit mult la voi, care cum mai e, ce mai face si cum sa tin legatura cu voi, ca eu ca o tuta ce sunt nu am salvat inca nici un nr de tel de-al vostru. pentru toate burticile! Ramona, 26+ noi 3 |
Bine ai venit inapoi, sa stai cuminte aici, in fata DC-ului (daca-l poti tine in pat )
monis 27+
acum si cu poze
RamonaCopot spune:
Am schimbat si semnatura, avem azi 28 sapt si 4 zile . Acum parca mi se pare ca fiecare zi conteaza.
Ramona,
28+
noi 3
miany75 spune:
Ramona C. bine ai revenit!Multa sanatate! si stai cumintica la pat ...nu mai e chiar asa mult si cu noi alaturi va trece ..
miany
27+ DAVID ANDREI
krelia spune:
aahh, apropos de caramel & praline.....poate o stii pe asta:
www.alimentarata.ro/imagesM/nirvana-praline.JPG" target="_blank">inghetata
Citat: | ||
citat din mesajul lui elenic
si eu tot cu caramel mananc, de la Häagen Dazs - Praline Cream, aia cu caramel si praline ZILNIC! 21+ www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze |
krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai
Pirelia spune:
Ramona C. ma bucur ca te simti mai bine. Sa stai linistita in pat si o sa vezi ca o sa duci sarcina pana la capat. Acum este momentul sa-ti exploatezi soacra la maxim, iar daca nu face fata sa le cheme si pe rudele acelea care au fost in vizita la voi si te-au exploatat.
Legat de bagajul pentru spital: ce spuneti de chilotii de unica folosinta? Parca m-ar tenta mai degraba asa, decat sa cumpar din cei normali si sa ma chinui apoi sa le fac fata in cazul in care se pateaza. Sora mea i-a aruncat imediat.
Viitoare mamica in culmea fericirii 23+ (21+) Petra Oana
elenic spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui krelia aahh, apropos de caramel & praline.....poate o stii pe asta: www.alimentarata.ro/imagesM/nirvana-praline.JPG" target="_blank">inghetata
krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai |
n-o stiu, dar probabil ca e ca si aia care o mananc eu, cu caramel si nuci pecan. sau? ca vad ca tot asa se cheama
21+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
raluci_b spune:
RamonaC - Doamne ajuta ca esti bine acum, sa stai cuminte
fetele gata am mancat de pranz si baut
24+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
laviniablaga spune:
Ramona C, bine ai revenit printre noi si sa dea Dumnezeu sa ajungi si la saptamana 32 cu bine ca apoi sa treci si mai departe si sa iti fie bebele sanatos si tu de asemenea.
Eu am stat putin in patutu, si am dormit cam o ora, iar acum, am deschis frigiderul si m-am infruptat cu cateva praline de ciocolata. Am vazut ca vorbeati despre inghetata. In cazul meu, seara, cand ies cu sotul la terasa, mananc intotdeauna o inghetata gen sandwich, de cacao. Deja ospatarita stie cand ne vede, ca la mine primul lucru e inghetata
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 27+
Camera lui Rares
Poze