Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
dienutze spune:
fetele cu solutii pt stomacul meu de nesimtita.
Sincer, azi noapte in durerile alea nu mi-a trecut prin cap decat nospa.
Dar metocloproamidul si dicarbocalmul nu stiu ce efecte aceau, imi trebuia ceva de digerat, gen triferment.
Acum au trecut durerile, slava Domnului! A fost cumplit.
Invatati de la un patit: dupa masa, oricat de mica e ea, miscati-va putin. Eu eram rupta de oboseala si m-am culcat, stomacul s-a facut un ghem dureros. Nu mai zic .... stomacul meu e intre sani mai nou
Lidia , nu mai fi amarata, eu cred in soarta si mai cred ca DD are pus pentru fiecare si ceva bun! o sa se intoarca roata, ai sa vezi!
Timo, multa sanatate!
De gusturi ciudate in sarcina!!! Am si eu pasarica mea: la orice placinta, prajitura, acum am budinca, mananc coaja, adica arsura!! E delicioasa :)
Bine, acum ar trebui sa nu mananc o saptamana, la ce dureri au fost azi noapte!
Va pup pe toate! Multa sanatate!
24+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
Pirelia spune:
Salutari si ici.
La mine este mai simplu, toate poftele i le-am teleportat viitoarei mele soacre. Asa ca stau linistita. De fapt aproape toate, pentru ca daca se vorbeste despre salata de vinete (preferata mea de cand ma stiu) ....... Se poate vorbi despre orice mancaruri in fata mea ca nu ma deranjeaza deloc.
Krelia, bine ca te-ai apucat de lista. Eu inca sunt lenesa. Cred ca abia prin octombrie o sa ma gandesc sa incep cumparaturile.
Viitoare mamica in culmea fericirii 23+ (21+) Petra Oana
shtephy spune:
Hello burtici! (viitoare burticoase)
Vad ca vorbiti de pofte de-astea extreme,hartie,pamant,var...Doamne fereste de asa ceva.Mi-a povestit si mie cineva ca ii venea sa linga varul de pe pereti groaznic.
Eu sunt mare dar mare fan Coca Cola .
Simonette vreau si io masaj.
Tinonino imi pare tare rau,multa sanatate.
Lidia , mult curaj si rezultate bune la analize.
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+
shtephy spune:
Pirelia imi aduc aminte ca acum ceva vreme ai fi mancat in continuu(scuze daca ma insel) si acum abia daca te atingi de mancare.Ce bine trebuie sa fie asa.
Cum a fost ploaia de stele?
_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+
elenic spune:
"Buna dimineata", cafeaua o refuz ca nu beau defel la viata mea. Pepsi insa...
A propos constipatie, eu in fiecare dimineata mananc lapte cu cereala si nu am probleme, merg la ... "asa" in fiecare zi. Rar se intampla sa sar cate una.
A propos mame denaturate, raportez ca duminica am mancat mici, luni am mancat de la KFC si am baut si Pepsi...
Iar a propos pofte, eu cam de 2 sapt mananc ZILNIC inghetata, un anumit fel si numai ala. Imi cumpar in fiecare zi si o mananc seara... Faza e ca inainte eu mancam doar de cateva ori pe an inghetata.
Si vreti sa stiti ce am mancat ieri? (parca a trecut faza cu greturile, nu? nu deranjez pe nimeni sper!) Pepene rosu, porumb fiert, inghetata...toate dupa ora 18:00!
In alta zi am mancat prune din pom (mai verzi, ca asa imi plac) si apoi inghetata! Inainte nu ma riscam la asemenea combinatii, neam!
Pareri?
21+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
Pirelia spune:
Da, se pare ca acum m-am temperat cu mancarea. Sper sa o tin tot asa cel putin pana la nastere.
Ploaia de stele a fost foarte frumosa si mai sper sa prind si in noaptea asta cateva stelute. Azi-noapte am stat putin, doar o ora, pentru ca sa nu cumva sa racesc si pentru ca era incomod pentru micuta mea sa stau intinsa doar pe spate. Dar l-am pus pe iubitul meu sa-mi promita ca la anul vom sta toata noaptea cu ochii pe cer.
Viitoare mamica in culmea fericirii 23+ (21+) Petra Oana
A_driana spune:
vad ca vorbiti de constipatie....ooo pai eu sunt mama constipatiei......
despre pofte nu am avut ceva iesit din comun, pot sa zic ca nu prea am avut deloc, adica nu mai mult decat inainte de sarcina....
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
23+ David
strumfulet + poza strumfulet
krelia spune:
dienutze, e clar..io-s dusa rau..si irecuperabila...pai mie-mi place arsura aia si ne-gravida fiind ..e buna rau..ce sa mai
Pire'...pai m-am apucat sa fac o compilatie intre enshpele liste pe care le-am tot primit de pe ici...de pe colo ...ma gandeam ca poate asa ma imping si eu de la spate sa ma apuc sa cumapr un biberon, un tampon, o pompa..o masline...ceva
shtephy, iuupiii.....fan coca-cola.......ca pepsicoasele astea ne napadisera si eram singura impotriva lor
(vreau sa te intreb si eu ceva, de curiozitate..unde e orasul asta "pe-aici prin tara asta" ....sau, nu vrei sa spui..sau ai spus si eu eram cu capu'?)
elenic, je am bagat mici luni ..pai daca fu ziua unui coleg...nu dadea frumos sa refuz, nu?..eh, cu inghetata, mi-ai facut pofta...din aia cu caramel de la mec
krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai
elenic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui krelia elenic, je am bagat mici luni ..pai daca fu ziua unui coleg...nu dadea frumos sa refuz, nu?..eh, cu inghetata, mi-ai facut pofta...din aia cu caramel de la mec [/font=Comic Sans MS][/purple] krelia 26+ si printesu' mic, Rares Mihai |
si eu tot cu caramel mananc, de la Häagen Dazs - Praline Cream, aia cu caramel si praline ZILNIC!
21+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze