Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 16
RamonaCopot spune:
Buna seara Kathy...sau dimineata, cum vrei tu!
Lasa ca le faci tu pe toate..c.a deja is rutina la tine. Ia zi umbli dezbracata acuma prin casa? De bucurie ca a plecat socrul?
Sper sa nu fie vb de viermisori sau alte lighioane la Andrei al tau...ca eu am avut viermisori cand eram mica si erau tare pacatosi. Iti dai seama ce pacatosi erau aia de ii tin eu minte de cand eram mica.
si o zi usoara sa ai!
Ramona,
28+
noi 3
Lidia74 spune:
Da MONI. Chiar te rog. Medicul meu mi-a spus ca cel mai bine ar fi la Bioclinica dar aici nu se fac gratuit cu trimitere de la medicul de familie. Da...intreab-o daca poti pe sotia colegului tau daca la Coltea se fac bine analizele. Intreb-o si ce parere are de Fundeni. Dr Tutunaru de la Elias spune ca astia de la Fundeni au un fix sa scoata pe toata lumea cu probleme de coagulare a sangelui.
Katyuscha21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Uita-ti www.crunchgear.com/2009/02/18/baby-mop-cleans-floors-with-crawl-power/" target="_blank">aici ce mi-a trimis sotul pe mess. ------------------------ 28+ David Albume foto |
asta da asa ai si tu un ajutor mik
27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui RamonaCopot Buna seara Kathy...sau dimineata, cum vrei tu! Lasa ca le faci tu pe toate..c.a deja is rutina la tine. Ia zi umbli dezbracata acuma prin casa? De bucurie ca a plecat socrul? Sper sa nu fie vb de viermisori sau alte lighioane la Andrei al tau...ca eu am avut viermisori cand eram mica si erau tare pacatosi. Iti dai seama ce pacatosi erau aia de ii tin eu minte de cand eram mica. si o zi usoara sa ai! Ramona, 28+ noi 3 |
da stau si ce bine e si racoare pai dor cum vreau stau cum vreau prin casa fac ce vareau pai seara stau cum vreau-nu trebuie sa ma imbrac cu pantaloni si bluze pana la gat si cu usa inchisa la dormitor acum EVA ma vad aseara eram pe pat dupa dus si sotul imi zice mama da ce pozitie ai iar eu ii zic ca ii dau aeriar tu saliveaza.
iar cat despre Andrei asa sper si eu sa nu aiba nimik ka e posibil sa iau si eu si nu e bine a zis doktorita.vad ca acum nu se mai scarpina dar am sa ii cumpar ceea ce mi-a dat sa ii dau in caz daca are sa am la indemana.
ma crezi ca m-am trezit cu durere de cap?nu stiu de ce dar am o durere de nu stiu pe unde sa o iau.cred ca ma gandesc prea mult cum sa le impart pe toate ca sa le termin azi ca mi sa acrit de facut treaba
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 Da MONI. Chiar te rog. Medicul meu mi-a spus ca cel mai bine ar fi la Bioclinica dar aici nu se fac gratuit cu trimitere de la medicul de familie. Da...intreab-o daca poti pe sotia colegului tau daca la Coltea se fac bine analizele. Intreb-o si ce parere are de Fundeni. Dr Tutunaru de la Elias spune ca astia de la Fundeni au un fix sa scoata pe toata lumea cu probleme de coagulare a sangelui. Lidia |
Uite am sunat si zicea femeia ca e ok clinica lor de hemato si ca are mare incerede in ei. A zis ca e una - doctor Anca Lupu care e f dedicata. Poate incerci sa afli mai multe si pe alte cai, ca mai multe nu pot sa zic. E ce am aflat si eu....
monis 27+
acum si cu poze
Katyuscha21 spune:
fetele vreau sa va intreb ceva:
cand stau in picioare sau cand ma ridic bebe ma apasa in jos si ma doare la problema si parca simt asa ca se mareste.mie un pik rusine ca va zic astea da nu stiu ce e si am chestia asta de ceva timp.
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 MONI multumesc frumos. Lidia |
N-ai de ce Lidia, chiar n-ai de ce, ma asteptam sa aflu mai multe... nu stiu de ce...
monis 27+
acum si cu poze
monis5 spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina am si eu o rugaminte:cum imi pun caruciorul albastru la semnatura? Magda 21+ cu |
Uite, de proba. Dai reply la mesajul meu si copiezi semnatura la tine in profilul personal (acolo unde schimbi nr de saptamani).
monis 28
acum si cu poze