Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (76)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Chiar asa, Simina, pe unde esti de toata ziua nu zici nika?

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Fetelor..am citit la mamicile de sept oct ca a nascut o tipa la 29 sapt si bebe avea greutatea de 19oo aproape. Se poate sa fie asa mare deja?
Eu is obsedata acuma de chestia asta cu greutatea bebeilor, ca stiu ca daca e sa masc prematur ii tine in spital pana ajung la greutatea celorlalti, adica nu mai jos de 2400g si ca in incubator nu cresc asa repede ca in burtica.

Ramona,
28+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Fetelor..am citit la mamicile de sept oct ca a nascut o tipa la 29 sapt si bebe avea greutatea de 19oo aproape. Se poate sa fie asa mare deja?
Eu is obsedata acuma de chestia asta cu greutatea bebeilor, ca stiu ca daca e sa masc prematur ii tine in spital pana ajung la greutatea celorlalti, adica nu mai jos de 2400g si ca in incubator nu cresc asa repede ca in burtica.

Ramona,
28+
noi 3

uau la 29 sapt de 1900.depinde de mamika cum mananca si de bebe cat de bine asimileaza am vazut copii care sau nascut prematur la 22-27 sapt intre greutatea 244 g --354 g si au supravietuit toti am sa incerc sa trimit linkul sa il vedeti. sotul meu de ex sa nascut la 7 luni si greutatea de 1800g depinde.
sa dea Domnul sa nu nasti si sa nu nastem prematur iar cat despre statul in spital nu trebuie sa ajunga la greutatea celor lalti ci daca ajunge macar pana la 2000gr (2Kg) si pot sa suga bine atunci ii dau drumul acasa fara probleme cel mai important e sa se simta bine si sa pape singur sa suga bine iar greutatea am ziso.
de ex sotul meu cand lau scos din spotal avea 2KG si un pik si nu manca bine era ft rau (a povestit sokrul) si uite a ajuns ca la randul lui sa aiba copii.bine ca ma tem ca e posibil sa nasc prematur mai ales acum ca am o taietura la uter si ca sotul a fost nascut prematur.

27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Acum am intrat si noi in casa,de fapt la mama acasa si normal ca tre sa vad ce ati mai povestit in dupa masa asta.

Asadar, chiloti de unica folosinta am vazut in Carrefour ,tot Tigex ,parca costau 15 ron.Io zic ca merita,nu mai pierzi timp cu spalatul,adica macar pentru zilele petrecute in spital ca dupa aia se mai linistesc apele (a se citi lohiile).Eu de bumbac cu 4 ron nu am vazut.

Inghetataaaaaa acum un timp as fi mancat de oricare, oriunde, oricand.Acum de ceva vreme mi s-a pus pata pe una de cioco si straciatela pe care nu o mai gasesc pentru ca s-a inchis pravalia respectiva .Asa ca nu mai mananc.

Parfumurile imi plac si suport tot ce imi placea si inainte.

Cu serul fiziologic vad ca s-au lamurit lucrurile.In noiembrie 2006 era foarte ieftin si la cateva luni s-a scumpit rau de tot,eu stiam ca 5 fiole costau vreo 25 ron.Am cautat din ala ce se foloseste in spitale da nu am gasit la vremea aia.Apoi am vazut in Carrefour o cutie cu vreo 20 fiole din plastic mult mai ieftine.Acum nu stiu ce s-o mai gasi dar e bine ca se gasesc butelcute mari.

Dana n haios baby mop

RamonaC urasc soacrele din ce in ce mai mult.

Andre aveti de umblat dupa acte nu gluma.Sper sa nu zica tati ce ai scris tu acolo.

Lorelix imi pare rau ca te simti ignorata.Eu am citit ce ai scris si cu greutatea lui bb si am vazut si linkul cu epidurala dar nu am zis nimic ,mi-a scapat probabil,nu din rea intentie.
sa-ti treaca supararea.

Monis multumim de info.Cred ca e destul de greu sa iei lista la puricat,dar poate o facem mai multe fete.Eu pot noaptea mai mult dar nici nu stiu exact cum sa o fac.
Fain cu cererea...incepi cu Doamna Monis

Magdaz ina ce-ai mai tras si tu.
La naiba cu replicile astea ...de unde le-or fi invatat frate asistentele astea?

Draga Simina ia vino tu repede incoace sa zici ce-ai facut tu toata ziua.Ai scutire au ba?
Si inca ceva :esti tovarasa cu mine si cu Krelia in clubul Coca Cola? .Vad ca si DCul ne saboteaza ...nici un emoticon cu Coca Cola

burticutele

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Kathy stiu si eu ca is o gramada de copii nascuti la 7 luni. Dar e f important la cate saptamani mai exact. Ca 7 luni inseamna si 28 sapt si 32 sapt. Dr meu a zis ca daca il putem tine pana la 32 sapt o sa fie bine...daca nu mai devreme... nu a zis ca nu garanteaza, dar asta a lasat de inteles din tonul lui.
Sper sa fim toate bine si sa nu nasca vreuna dintre noi sub 32 sapt, sau macar 31, sa ne ajute DD.
Si fratele meu cel mare e nascut la 7 luni si avea 900 grame, dar din pacate mama nu mai stie sa-mi zica cate sapt avea exact, ca au trecut de atunci vreo 36 ani.

Ramona,
28+
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

am copiat semnatura dar nu mi-a iesit ... stiu sa pun dar nu stiu caruciorul albastru iar la copiere exact astea 2 nu au iesit... bine, nici ce e aia replay mesaj nu stiu, eu am dat copy+paste din taste.

la mine mi-a scris la morfofetala la 19 saptamani ca are bebe 927 gr; m-am si speriat, 1 kg are la 28 de saptamani; pana la urma mi s-a parut rezonabil sa cred ca a fost asistenta obosita si neatenta si a scris 9 in loc de 2, ca se mai confunda doua cu noua; 227 de grame e mai realist la 19 saptamani. astept sa vad greutatea la urmatoarea ecografie; oricum acum nu se incadra nici macar in marja de eroare de 15% a ecografului si pana la urma sa fie bebe sanatos, asta conteaza.

si tu ramona o sa ai un bebe perfect la 40 de saptamani, nu te mai gandi la greutate mica.

Magda 21+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Stefy, Monisaici sunt
N-am avut timp azi sa intru pe net
Am citit in mare parte cam pe diagonala , sa vad ce-mi mai aduc aminte
Ramona ma bucur ca ai ajuns acasa cu bebe la purtator.Acum stai cuminte!!
Krelia, Stefy tot fan coca-cola sunt, da mai scap si pepsi dc nu am cola.......cred ca la incadrarea "mama denaturata v-am intrecut pe toate pt ca numai asa ceva beau, daca mai pun si tigarile..sper sa nu mai vada Raluci ca iar scoate pumnii

oooofffff am uitat ce mai era de zis
Mai revin

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

pt. cine e interesat de carucioare eu abia acum am vazut prezentarea de la "Carucior de bebe, voi ce ati alege din astea 3?"
cu ocazia asta m-am lamurit si eu la ce foloseste un fermoar de la caruciorul nostru care pana acum mi se paruse inutil; de, noi nu l-am luat cu prezentare...

Magda 21+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Stefy, Monisaici sunt
N-am avut timp azi sa intru pe net
Am citit in mare parte cam pe diagonala , sa vad ce-mi mai aduc aminte
Ramona ma bucur ca ai ajuns acasa cu bebe la purtator.Acum stai cuminte!!
Krelia, Stefy tot fan coca-cola sunt, da mai scap si pepsi dc nu am cola.......cred ca la incadrarea "mama denaturata v-am intrecut pe toate pt ca numai asa ceva beau, daca mai pun si tigarile..sper sa nu mai vada Raluci ca iar scoate pumnii

oooofffff am uitat ce mai era de zis
Mai revin

26+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Aha, te-am prins. Ia baga o lectie mica la Magda, ca io-s varza la pedagogie. Pls.

monis 28
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Kathy stiu si eu ca is o gramada de copii nascuti la 7 luni. Dar e f important la cate saptamani mai exact. Ca 7 luni inseamna si 28 sapt si 32 sapt. Dr meu a zis ca daca il putem tine pana la 32 sapt o sa fie bine...daca nu mai devreme... nu a zis ca nu garanteaza, dar asta a lasat de inteles din tonul lui.
Sper sa fim toate bine si sa nu nasca vreuna dintre noi sub 32 sapt, sau macar 31, sa ne ajute DD.
Si fratele meu cel mare e nascut la 7 luni si avea 900 grame, dar din pacate mama nu mai stie sa-mi zica cate sapt avea exact, ca au trecut de atunci vreo 36 ani.

Ramona,
28+
noi 3

ramona parerea mea e sa nu te mai gandesti atata ca ai sa vezi ca o sa fie bine si NU ai sa nasti prematur relaxeazate odihnestete si totul va fi bine vezi tu tu ce ii palce lui bebe ca sa se relaxeze si el incearca sa il cunosti de pe acum daca tu exti incordata si stresata e la fel si bebe asa ca respira adanchai nu te mai gandi la asta cum o vrea Dumnezeu stii cum e nu te poti pune cu vointa Lui daca El vrea ca bebe sa vina mai devreme va veni oricat ai incerca tu sau eu si alte fete tre sa ne rugam Lui si va fi bine ai sa vezi.

27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput