Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (76)
Raspunsuri - Pagina 15
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina sa va mai povestesc faza tare din cele 6 luni si jumatate de stat la pat: vine, pe la inceputul acestei perioade, socrul meu sa stea cateva zile la noi ca avea de facut injectii. stiti ce-a facut cele 3-4 zile cat a stat? s-a plans la mine ca "toata lumea vine si pleaca, numai noi ramanem in casa, vai, ce greu e sa stai in casa!"; inclusiv dupa ce i-am spus ca eu ce as mai putea sa zic cand mai am "n" luni de stat in casa la pat, tot asa a continuat sa ma incurajeze. super-extra dragut din partea lui! 21+ |
Cine a avut grija de tine si de casa in timpul asta? Daca-mi raspunzi ca sotul...chiar ma lasi muta in seara asta.
Ramona,
28+
noi 3
magdaz_ina spune:
si pentru cele care mai au deja copii: cum ati scapat la nastere de clasica remarca a asistentelor de genul: "nu te mai vaita atata, draguto, ca atunci cand ai ramas ti-a placut!"?
eu credeam ca fiind cezariana nu e cazul de asa ceva la mine dar m-am inselat...ca inainte de cezariana a fost procedura de dezinfectare "acolo", facuta de genul hai repede sus pe masa, tac-pac cu pensa aia sau ce-a fost, si daca am spus au! ca m-a surprins senzatia de raceala (si oricum eram moarta de frica), m-am trezit cu faimoasa replica: "penisul unui barbat e mai gros decat instrumentul respectiv de dezinfectat!". Ca sa vezi! Oare sa aiba ele, dragutele de asistente, un repertoriu asa de variat de astfel de replici incat nu pleci acasa fara macar o mostra?
21+
vias spune:
citat din mesajul lui monis5 Pe repede-inainte ca plec si eu acasa: Subsemnata (...) angajata a SC (...), aflata in concediu de maternitate din data de (….) solicit a-mi aproba plata diferentei dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care am dreptul, conform urmatoarelor prevederi legale: Contractul Colectiv de Munca Unic la nivel national pe anii 2007-2010, incheiat conform Art. 10 si 11 din Legea nr. 130/1996, republicata, inregistrat la Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei cu nr. 2895 din 29.12.2006, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, partea a V-a, nr. 5cc din 29.01.2007. Art. 66. - (1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumit#259; perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul. (2) Perioada pe durata careia sa acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani. Art. 101 - Drepturile prevazute in contractele individuale de munca nu pot fi sub nivelul celor stabilite prin contractele colective de munca. In cazul in care se refuza prezenta cerere, va rog a-mi preciza in scris temeiul legal in mod explicit pe baza caruia se fundamenteaza acel raspuns de refuz si persoana care isi asuma prin semnatura aceasta decizie. Va multumesc. monis 27+ acum si cu poze |
bag-o si pe asta la link
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
27+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
magdaz_ina spune:
sotul, da. a albit, s-a ingrasat de la stres, a zis ca altul nu mai vrea dacat de la un an, dar uite ca au trecut toate si acum, cu noroc, vom reusi sa avem si pereche.
21+
RamonaCopot spune:
Doamne ajuta-va Magda. Cat timp are primul vostru bebel? Scuze daca ai zis deja asta, dar nu retin.
Ramona,
28+
noi 3
Lidia74 spune:
LILI_A multumesc pt raspuns. Se pare ca cei de la Fundeni nu fac prea bine analizele referitor la coagularea samgelui. Nu stiu de cei de la Coltea. Dar oricum multumesc pt informatie.
monis5 spune:
citat din mesajul lui Lidia74 LILI_A multumesc pt raspuns. Se pare ca cei de la Fundeni nu fac prea bine analizele referitor la coagularea samgelui. Nu stiu de cei de la Coltea. Dar oricum multumesc pt informatie. Lidia |
Lidia, nevasta unui coleg de birou e asistenta la Coltea, e drept la urgente, ATI, dar vrei s-o intreb daca stiu aia sa faca analize ca lumea?
monis 27+
acum si cu poze
Katyuscha21 spune:
mama da cat am de recuperat din urma revin.
eu abia mama trezit si am o groaza de treburi de facut tre sa merg la banca tre sa fac mancare si curatenie
27+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
www.youtube.com/watch?v=QbBCUbt_DO4" target="_blank"> O melodie superba
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
monis5 spune:
citat din mesajul lui magdaz_ina sa va mai povestesc faza tare din cele 6 luni si jumatate de stat la pat: vine, pe la inceputul acestei perioade, socrul meu sa stea cateva zile la noi ca avea de facut injectii. stiti ce-a facut cele 3-4 zile cat a stat? s-a plans la mine ca "toata lumea vine si pleaca, numai noi ramanem in casa, vai, ce greu e sa stai in casa!"; inclusiv dupa ce i-am spus ca eu ce as mai putea sa zic cand mai am "n" luni de stat in casa la pat, tot asa a continuat sa ma incurajeze. super-extra dragut din partea lui! 21+ |
- nu pune la inima nika. . Cat despre asistente, daca am auzit asa ceva cand va fi sa fiu acolo, s-a terminat. Cat scandal vor avea de la mine, nu vor avea in viata lor. Dar stiu ca pi aici pi la capitala au cam disparut stilul asta de moase... incet-incet s-au mai civilizat... sau or fi dat mai des de nebune de astea ca mine
monis 27+
acum si cu poze