Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Adriana concediu placut, vreme frumoasa si apa calda. Sa va intoarceti negri acasa.

Oana 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Buna fetelor...azi am facut si noi 6 sapt.
M-am trezit pe la 7 dimineata si am avut eu senzatia ca nu ma mai dor nici sanii...nu am simptome...si m-a apucat plansul, panica...
Acum tocmai m-am intors de la eco, inca nu se vede nimic...doar saculetul, care de luni a crescut cu 3 mm. Ieri tot din cauza stresului care ma chinuie rau mi-am facut Bhcg si era 2208, fata de 530 cat am avut vinerea trecuta, deci teoretic....crestem.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu starea asta de incertitudine, sunt terminata, era sa izbucnesc in plans cand am iesit de la eco astazi.
Ideea este ca acum o sapt am avut ceva greturi, somnolenta, sanii durerosi, dar acum nu mai simt nimic, am ajuns sa ma trag de tzatzi sa vad daca ma dor. Vai de capul meu...
Voi cand ati vazut la eco embrionul sau cand ati auzit pulsul?

5 +

Mergi la inceput

Am schimbat si semnaturica!

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Msymo - ieri am fost si eu la eco, la fel se vedea doar saculetul, la 5 sapt si 2 zile.
Mi-a zis sa vin peste 2 sapt, pt ca pana atunci nu se poate pronunta.
Nu ti-a zis medicul cand sa revii?
Nu-ti fa probleme, de sapt viitoare o sa-l vezi sigur . Si eu sper la fel pt mine, peste 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Msymo asa am patit si eu ca tine.Doua zile am fost intr-o stare perfecta:nu greturi ,nu ameteli,nu dureri de sani.Am fugit la eco si toltul era ok.Nu te impacienta ca mai sunt si pauze.
Oana nu ma certa ca scriu rar.Va citesc insa ma simt tare rau de duminica.Daca sapt trecuta incepusera sa se mai amelioreze greturile saptamana asta m-au doborat la propriu.Varsm si imi e o greata incomensurabila, am palpitatii si caderi de tensiune ceea ce e normal in sarcina .Asta e motivul pt care ma urnesc greu din pat.Ieri am fost la dr de fam sa iau reteta pt utrogestan si mi-au facut si carnet de gravida.Si am avut ceva de asteptat ca era aglomerat si mi s-a facut si rau de la mirosuri umane.....un deliciu!
Intrebare:maine avem de sarbatorit sf Maria si o facem la gratar.Ce am voie sa mananc din lista asta:vinete,icre,frigarui de pui,muschi de porc,mici(astia nu ca imi e sila de miros)?
Azi am baut o cafeluta ca simteam ca ma prabusesc.M-am si constipat intr-un mare hal sunt si balonata si cu psihicul tzandari.Ma gandesc doar la bebe si asta ma face sa zambesc.Merita sacrificiul.

Va pup pe toate fara exceptie,concediu placut celor care pleaca acum.Cele care vin la mare sa stiti ca ziua e bine insa seara e recisor asa ca fiti pregatite cu hainute.

O ZI MINUNATA!

10+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

MSymo stai calma, ca nu faci bine deloc. Ce ai face Doamne fereste daca ai sangera sau ai avea scurgeri maronii cum multe de aici am avut? Trebuie sa inveti sa ai incredere ca totul va fi bine, eu am mai zis, stresul da contractii, chiar daca tu nu le simti. Ocupa-ti timpul in asa fel incat sa nu te mai gandesti atat. Crede-ma ca iti vrem doar binele.

Ella off imi pare rau ca nu ti-au trecut greturile. Poti papa mai tot mai putin mici si carne de porc doar un pic. Pupici sa treaca greturile si ai grija mare de tine.

Oana 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Andira, Ellanik merci de sustinere. Eu am fost prima data luni si aveam 5s4z si evident ca m-a chemat peste 2 sapt, dar ... eu n-am mai rezistat si azi m-am dus sa vad daca a aparut ceva...
Imi vine sa ma inchid undeva, ca am o stare de-mi vine sa-mi dau pumni de una singura.

6 +

Mergi la inceput

Oana ai dreptate, dar e asa greu... Multumesc mult pt sfaturi.
Vai si cand il vad pe logodnicul meu care este asa de entuziasmat, spune la toata lumea, deja stie ca e baiat....imi vine sa ma dau cu capul de un perete poate imi revin.

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo

Am inceput sa ma mai linistesc.. Am incercat sa gandesc la rece si mi-am dat seama ca ma stresez degeaba cu analizele atata timp cat eu nu am inca un medic. Asa ca am inceput sa cercetez.Sa va spun drept eu imi doream foarte tare sa nasc la Municipal.. este si aproape de casa si cunosc persoane care au nascut acolo.. apoi a venit vecina cu propunerea de Caritas.. m-am gandit la varianta asta si ma gandeam sa ma duc sa vad cum e si in cazul in care nu-mi place sa caut alt medic..dar parca totusi nu ma incata prea tare ideea... mi-am stresat sotul cu telefoane si m-am mai linistit.. mi-a zis sa ma gandesc in primul rand sa fie o maternitate care sa imi inspire incredere si sa ma simt bine... asa ca m-am intors la vechea mea dragoste...Municipal.. acu tre sa mai gasesc si medic.. vad ca este laudat DR Badiu Alexandru. Daca mai este cineva la dansul sau la alt medic in municipal astept sugestii

este foarte laudat si bun dar FOARTE, FOARTE aglomerat.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Msymo - serios, nu-ti mai fa atatea griji, chiar n-are rost. Mai ai putintica rabdare - 1 sapt, adica. Nu te consuma doar pt asta, bb e acolo si abia asteapta sa-l vezi (si sa-ti faca cu manutza)

Mergi la inceput