Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 6

andira spune:
Anca - si pe mine m-au durut sapt trecuta
Liliana - spitalul poate nu arata cine stie ce, dar medicii sunt foarte buni, iar sectia de neonato foarte bine dotata. Eu zic ca e o alegere f buna (nu mai stiu daca tineti minte, dar Andreea Marin a nascut acolo ).

vladimirescu spune:
Lady D, nu te speria asa de tare, a nu cred sa existe medic care sa nu greseasca... Femeia a facut o facultate, nu e doctor degeaba. Oricum,chiar daca o fi un medic prost, nu inseamna ca deja putea sa-ti faca rau. Nu-ti fa probleme din asa ceva, daca nu mai ai incredere in doctorita, ai tot timpul din lume sa mergi la altcineva.
Liliana, imi pare tare rau ca ai tras asa sperietura... Sa stii ca si eu am fost o data in situatia ta, un medic sa-mi zica ca gata, s-a terminat, al doilea sa-mi zica ca ba nu, totul e ok... Eu n-am stiut pe cine sa cred, asa ca am mai asteptat citeva zile si am ales sa ma duc la un al treilea doctor, la un ecograf transvaginal care avea reputatie bune.
Va doresc numai bine la toate!
A! Si pt cele care au probleme sa-si tina mincarea in stomac: mese dese, inghitituri mici si rare, mincare RECE, nu calda, chiar de la frigider... Recele calmeaza spasmele stomacului... Plus niste Nospa, ajuta si asta :) 8+
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

ladyD spune:
Multumesc mult pentru incurajare....sunt poate dezamagita mai mult...nu m-am speriat pentru faptul ca ar fi putut sa-mi faca rau doar ca sunt un pic "debusolata" pentru ca sincer mie mi-a placut mult de dna dr....si acum....uooofff...in fine
multumesc mult!
sarcina usoara tuturor!

freedelia spune:
Salutari burticutze -- azi am avut o zi cam nasoala, greturi, un feeling tare ciudat la stomac. Of, de-ar trece mai repede saptamanile astea din primul trimestru, sa ma pot bucura din plin de sarcina...
LadyD, nu-ti face griji, eu la sarcina a doua am schimbat doctorul chiar cu o luna inainte sa nasc -- nu e niciodata prea tarziu. Intereseaza-te si daca nu ai incredere in ea, esti abia in primul trimestru, ai timp berechet sa faci schimbari.

andira spune:
LadyD - bine ai venit si nu-ti fa probleme, cum spunea Freedelia, poti sa schimbi dr oricand, pana la urma.
La ce spital e medicul tau?

RAMONELLA spune:
Fetelor,la voi cum e cu temperatura bazala???Daca o iau dimineata,e 36,8 iar in cursul zilei creste pana la 37,5.Iar seara scade la 37.1La voi cum e???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
7+Doamne ajuta

Ioanact spune:
MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA M-A AJUTAT DE AM RAMAS INSARCINATA.
Multumesc si voua fetelor.
Intr-adevar testul a iesit POZITIV .
Ma dau si datele mele pt a mi le trece pe listuta. (sau poate mi le voi trece eu).
DN:30.10.1981
UM:13.07.2009
DPN:19.04.2010 (nu stiu sigur, asa arata calc DC).
ALBUM
POZE RECENTE
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTE-NE, sa ne nastem sanatosi!

RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA M-A AJUTAT DE AM RAMAS INSARCINATA. ![]() Multumesc si voua fetelor. ![]() Intr-adevar testul a iesit POZITIV ![]() ![]() Ma dau si datele mele pt a mi le trece pe listuta. (sau poate mi le voi trece eu). DN:30.10.1981 UM:13.07.2009 DPN:19.04.2010 (nu stiu sigur, asa arata calc DC). ALBUM POZE RECENTE 8 ![]() Ioana creste mare ALINA ![]() ![]() ![]() DOAMNE AJUTE-NE, sa ne nastem sanatosi! ![]() |
FELICITARI!!!!!!!!!!SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!
Ramonel,mami de

ellanik spune:
Ioanact felicitaaari!!!!Sa ai o sarcina usoara si o nastere la termen a unui bebel sanatos!Ce ma bucur pt tineee!!! 10+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!

Ioanact spune:
Gata, am adaugat datele.
RAMONELLA , ellanik multumesc mult!
Stiti ce ma gandeam (cele care se ocupa de prima pagina) sa aranjam lista in ordinea DPN-ului? Ce ziceti?
Eu nu am timp acum, si ma simt si obosita.
ALBUM
POZE RECENTE
8 si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
4+ - IUSTIN/IUSTINA
DOAMNE AJUTE-NE, sa ne nastem sanatosi!