Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 7

happymum spune:
alinaaaaaa am veniiiit si eu sa te felicit!!!!!
bravo bravo bravo.... sarcina usoara si sa fie fara probleme...
cum ti-am spus deja, tati sa tina una bucata ioana in bratica si pentru mami... ca sa o protejeze pe mami... ce bine, o sa aiba cu cine creste ioana... nu e singurica...
si, si, si, si, si........prin urmare si-asa deci... imi intra in casa o burtica... petrecreeee............
_
www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate
Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani
Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

stuart spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA M-A AJUTAT DE AM RAMAS INSARCINATA. ![]() Multumesc si voua fetelor. ![]() Intr-adevar testul a iesit POZITIV ![]() ![]() |
Alina, FELICITRI! Sarcina fara probleme si la termen!

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

stuart spune:
happymum, hai si tu cu testul pozitiv!!!!
oanka80, concediu placut si sa ai grija de fluturas!
Sarcini fara probleme si la termen tuturor gravidutelor de prunci pretiosi!
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

CoriMami spune:
Felicitari Ioana!! Sa fie un bebe sanatos si voios, care sa va bucure pe voi si pe Doamne Doamne!
Intrebare:
- eu am facut o singura eco. la 6 sapt si 5 zile, embrion bine, batea inimioara bum-bum.
- pt a doua m-am programat(4D=200RON) la 10 sapt si 5 zile. Credeti ca trebuia sa astept pana la 12? sa vad mai multe? Eu sunt ok, nu sangerari, doar greturi si arsuri la stomac la greu.
Pup
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
DPN 19 martie 2010

oanaiacovita spune:
Neata burtici!
Alina ina o data felicitari!
Ella ce e cu tine? De ce nu ma scrii asa des?
Cori la 4d se vede bine si la 10 saptamani. Acum cum simti tu.
Noi azi am facut 12 saptamani
Alina cu lista in ordinea DPN am mai discutat si nu are rost pentru ca el se va tot schimba.Mie mi se schimba dea eco la eco,deci nu e relvant. Pe cand UM este unul sigur.
Oana 12+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

ancadragoman spune:
citat din mesajul lui RAMONELLA Fetelor,la voi cum e cu temperatura bazala???Daca o iau dimineata,e 36,8 iar in cursul zilei creste pana la 37,5.Iar seara scade la 37.1La voi cum e??? Ramonel,mami de ![]() ![]() |
Aia de dimineata este concludenta.Mergi si fa un test de sange

anca

poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Ioanact MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA M-A AJUTAT DE AM RAMAS INSARCINATA. ![]() Multumesc si voua fetelor. ![]() Intr-adevar testul a iesit POZITIV ![]() ![]() Ma dau si datele mele pt a mi le trece pe listuta. (sau poate mi le voi trece eu). DN:30.10.1981 UM:13.07.2009 DPN:19.04.2010 (nu stiu sigur, asa arata calc DC). ALBUM POZE RECENTE 8 ![]() Ioana creste mare ALINA ![]() ![]() ![]() DOAMNE AJUTE-NE, sa ne nastem sanatosi! ![]() |
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anca

poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

andira spune:
Alina - felicitari!
Si eu as fi fost de parere sa se puna in ordinea DPN-ului, e mai usor de urmarit.
Oana - DPN-ul de luat in seama este cel de la prima ecografie, cand se poate da un estimativ. Intr-adevar dupa aceea se schimba, dar daca bb are retard de crestere de 2 sapt (cum mi s-a intamplat mie), nu inseamna ca se naste la 42 de sapt, ci doar va fi mai mic la nastere, la DPN care a ramas initial (de fapt tot dupa ultima UM ).

ancadragoman spune:
citat din mesajul lui CoriMami Felicitari Ioana!! ![]() Intrebare: - eu am facut o singura eco. la 6 sapt si 5 zile, embrion bine, batea inimioara bum-bum. - pt a doua m-am programat(4D=200RON) la 10 sapt si 5 zile. Credeti ca trebuia sa astept pana la 12? sa vad mai multe? Eu sunt ok, nu sangerari, doar greturi si arsuri la stomac la greu. Pup Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag! DPN 19 martie 2010 |
eu zic sa astepti sa faci 4d intre 12 si 14 saptamani ,asa faci si morfologia fetala

anca

poze si filmulete
povestea nasterii
Are mama o ratusca...

andira spune:
Ramonella - eu la prima sarcina am avut tot timpul temperatura in jur de 37, cam primele 4-5 luni. Nimeni nu-si dadea seama de ce, pana la urma al treilea medic mi-a spus ca s-ar putea sa fie de la tiroida. Fa-ti si tu niste analize.