Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana- ce te-ai mai plimbat .Sincer nu ma mir,, cred ca am peste 40 de prieteni, aici in Bucuresti care sunt din bacau, iasi, roman .
Eu care sunt nascuta in Bucuresti, cred ca m-as obisnui usor in Bacau sau undeva in moldova. Singura problema este ca nu vreau sa ma indepartez de mare. Ideal pt mine as fi in Constanta, sau.... si mai si in alta tara pe malul marii sau al oceanului.

Denisa, s.7
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pe mine la Maria nu m-au durut ,se unflasera un pic dar fara durere.Insa acum simt ca imi plesnesc si ma ustura

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Io n-am nimika

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hehe..pai raluca, io tre sa ma pun pe treaba weekendul asta..:)si apoi om vedea...

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Oau ce de clujence in zona. Pai daca fertilitatea e asa mare pe acolo nu e de mirare ca si eu cand am fost acum pe acasa am ramas. Ce mi-ar place sa fiu si eu cu voi acolo

Mami si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Babyangel - multumesc de pont! ma duc sa imi cumpar alcool mentolat! la mine mai functioneaza si limonada si apa rece pe incheieturi!

Ancadragoman - sanii m-au durut rau pana in 7-8 sapt. Acuma e relax:) eram ca o statuie cu sfarcuri din beton armat

Selina_d pe unde esti in Germania? A mea jumatate a locuit 7 ani in Germania si ultimii trei in Hamburg doamne cat mi-a placut orasul ala! la un moment dat faceam o naveta intre Sibiu si Hamburg. S-a intors acasa de trei ani! Voi ramaneti cantonati acolo?

Pup fetele, Gaby

www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Gabi deocamdata stam intr-un orasel mic langa Aachen, dar trebuie sa ne mutam in curand. Inca nu stiu unde, da poate inapoi in Chemnitz langa Dresda. Am mai stat acolo si ne-a placut mult. N-am nici un chef sa ma mut, dar nu prea am ce face. Eu sincera sa fiu m-as muta inapoi acasa, dar cu criza asta e greu de gasit de lucru, mai ales ca noi amandoi suntem in academic si in Ro nu misca nimic prin universitati. Ofof. Sa vedeti ce o sa ma plang eu cand trebuie sa strang iar casa si sa ma mut

Mami si Victor (31.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Dragelor, eu m-am hotarat. Vreau sa nasc cu Dr. Ion Ionut la Giulesti. Este un medic de nota 2000 si merita toata increderea. Singura mea problema este spitalul. Nu imi place sub nici o forma.
dansul mi-a vazut astazi sarcina si eram sigura ca el ma lumineaza in toate problemele mele.
Mi-a spus inca de astazi ca are f multe operatii in perioada cand trebuie sa nasc eu si ca nu ma poate lua in evidentele dansului. EU.....binenteles ca nu ma las si tot cu dansul am sa nasc. Il mai las putin si iar ma duc la el......

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paps spune:

Mamici de bebici sa fiti vesele si relaxate, sa vedeti bebeii la eco si sa va bucurati de sarcina!

Eu plec o saptamana in concediu asa ca nu o sa va mai citesc dar sper cand ma introc sa gasesc numai vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyD spune:

Buna fetelor. Sunt noua pe forum si tocmai am citit mesajele voastre.M-am ingrozit! Ajutati-ma va rog!
Sunt o gravidutza in 7 sapt si am mers la dr. Violeta Dumitrache...sincer pana acum mi s-a parut ok...m-am speriat ce am citit aici desprea ea....mai ales ca sunt cu grupa sg si rh-ul pe invers decat sotul meu si nu mai am nici 20 de ani...
Vreau sa mai scrieti care mai stiti ceva de ea...va rog.
Ms multttt!
pupici burtici

Mergi la inceput