Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor,

azi minunea mea implineste o saptamana de viata !!!!!! este unul din cele mai minunate lucruri din viata mea ! si bineinteles ca mi se pare cea mai frumoasa fetita din lume !!!!!!!

deci ...martea trecuta la ora 7 m am prezentat la internari la Giuli, am spus ca sunt pt. cezariana la dr. IOn, mi au facut internarea, m au dus la travaliu (pt. ca toata lumea trece pe acolo indiferent de forma cum va naste...apoi am mers la terapie si de acolo dupa discutia cu anestezista am intrat prima la operat...imi era cam frica...n au putut sa mi faca rahie si mi au facut generala, pt. ca nu stiu ce au zis ca am la coloana...mi a parut rau ca nu mi vad fetita imediat...dar asta a fost...apoi la 8.55 se nastea minunea mea...apoi a urmat o zi de terapie intensiva , dureri orbile cu tot cu calmante, am inteles ca ne au facut si morfina, oricum dupa amiaza cand mi au adus o pe Daria si au pus o pe pieptul meu.......am plans si am uitat de tot.....nu o puteam vedea bine ca nu ma puteam ridica dar am pupacit o si am mirosit o si mirosea asa bineee, si ea voia sa facem cunostinta si ma cauta cu gurita ei mica, mica...apoi a doua zi am mers la abia la 12 la alaptat, caci nu ma puteam tine pe picioare, era sa lesin de cateva ori cand m am ridicat...doctorul mi a zis ca am pierdut inca\ o data cantitatea de sange normala la o cezariana pt. ca trebuit sa intre prin placenta si sa o taie ca sa scoata copilul...orcum a zis sa nu ma auda ca ma vait ca eu sunt f. "curajoasa" si prefer cezarienele.... nu i am mai explicat ca eu m preferat sa sufar eu mai mult decat copilul sa fie pus in pericol...oricum e bine cand totul se termina cu bine, si pt. binele asta ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa ! tati a venit si el in tara si aseara a facut cunostinta cu printesa lui....

cu ce nu ma impac este faptul ca nu prea am laptic, am putinel si in completare ii dau NAN, sper ca sa imi vina mai mult dar nu stiu...plus ca Darian nu prea la san si prefera laptele muls.....deee este o printesa si nu vrea sa munceasca....

Voi ce ati luat fetelor, cele care nu prea ati avut lapte ? eu am inceput sa iua Galafor pastile, dar nu mi se pare o ameliorare a secretiei considerabila...

si o sa pun poze curand

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.39 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

cezariana 11 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

MULTUMESC FETELOR TUTUROR PT. FELICTARI !!!!!!!!!!!!!Acum am citit pe sarite, sper sa am timp sa recuperez ce ati scris...

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.39 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

cezariana 11 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

blanca, ti-am spus ieri. incearca LACTULOSA pt constipatie

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibuga spune:

felicitari noilor mamicute Elena Adina,Nico29,Amariam,Dariaioana,Crixia,Mirclau si Lucialu--pina eu m-am tat scarpinat sa pun o poza mai mare cu al meu flacau sa nu spui ca-s zgarca uite ca ne surprinzi cu a ta bebelina!sa va traiasca si tuturor va doresc sa va aduca numai fericire!!!

noce--iti salut uriasul! de la o alta mamica de "urias"--cind mi l-au pus in brate dupa nastere am apucat sa spun "vai ce micut esti puiul lui mama"la care medicul"vai,doamna,da' e urias!" .tare mandra am fost si eu .cit cintariti acum?..intreb si eu pt ca mi s-a parut lenes la supt la inceput uirasul meu si a si scazut mult din greutate,pina la 3750 de la initialul 4070,dar acum dupa 2 sapt. masuram 4150.cred ca e bine..

felicitari ungaras!nu-ti fa probleme,in prima zi doarme bebita aproape toata ziua

moniland--dr din mat.mi-a spus ca scaunul verde poate insemna raceala...

steadya,lorelay_28,theea--

merci giovapt listuta!

felicitari eumada!refacere rapida,multa sanatate!

dariaioana--la mine functioneaza f f bine granulele omeopate URtica Urens--o fiola costa doar 5 lei si ceaiul de soc.cind simt ca sanii nu se mai umplu f bine,ma mulg dupa ce suge bb.cu cat te mulgi mai mult cu atat sporesti productia de latte.sotul mi-a luat aparat de muls electrica de la nuk,sa nu faceti si voi greseala.aproape deloc n-am folosit-o,ma doare groaznic la mulgere,aproape nimic nu iese din san,pe cind cu mana nu e dureroasa doar ca dureaza.si a costat o gramada de bani,nu stiu ce sa ma fac cu ea...

lucialu--try this
http://farm3.static.flickr.com/2558/3810870097_cf0936f031.jpg
stiu,acu'-s zgarca ca am bagat doar una,dar stii tu sint chemata la datorie de dragostea mea mica

vabibuga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Buna mamicutelor si gravidutelor,
V-am citit cu interes de la inceput , v-am indragit pe toate si am urmarit cum fiecare puisor a rasarit,am trait cu voi emotiile nasterii asa cum ati povestit voi aici...si a fost frumos si emotionant.
Eu sunt o mamica de o printesa de 5 anisori si o zmeurica in burtica care trebuie sa apara pe la sfarsitul saptamnii acesteia.
Va doresc multa sanatate voua si piticilor vostri, celor care in ca sunt in asteptare le doresc multaaaaaaaaa rabdare (imi lipseste si mie).
Va imbratisam cu drag pe toate.

Mami de printesa Iulia-decembrie 2003 si bebe Isabella in burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Felicitari noilor mamici,sa va traiasca zmeuricile!
Nu nominalizez ca poate sar pe careva si nu e frumos.

Noi duminica am avut botezul,tare frumos a fost,Alex a plans numai cand l-a scos din apa asa cum face dupa fiecare baita.Poze o sa pun zilele urmatoare ca deocamdata nu le-am luat de la fotograf.

In rest aceleasi probleme ca si voi,colicile lui,parca nu mai sunt asa rele,dar tot apar.
Cu constiparea am crezut ca doar eu ma confrunt dupa nastere,vad ca a trecut o luna jumate si tot cu supozitorul rezolv,cred ca se regleaza tranzitul dupa ce nu mai alaptam.O sa incerc si eu lactuloza.
Si daca tot ne-am botezat ne punem pe plimbari,in weekendul asta o sa plecam la munte si saptamana viitoare la mare la bulgari cat rezistam.Sper sa ii placa lu Alex.

Fetelor pana la urma la ce vaccin ati optat sau veti opta la 2 luni?

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

danielle, multumesc mult. O sa incerc si eu tetinele nuk, poate o sa am mai mult succes.
bibuga, sa fie raceala fara niciun semn? doar scaun verde.. Ai un puiut tare dragalas.
daria, nici eu nu am succes cu galafor.

de Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Blanca, eu zic sa incerci cu fructe.Eu mananc zilnic peene si nectarine, mai beau si-un milkshake cu banana si n-am probleme. Stiu ca se zice ca poate sa-i faca rau lui bb, dar pana nu incerci nu stii. Eu am mancat fructe de la inceput si n-am avut probleme.
Daca mai vrei un argument, teoriile vegetariene spun ca tocmai hrana moarta (fierturile) si animala fac rau in alaptare si pot duce la colici sau alte dureri de burtica si ca este preferat un regim cu cat mai multa hrana vie, fructe si legume.
Eu am mancat si salate si vinete si bb e ok. Doar un compot de prune l-a suparat si pe asta l-am eliminat din alimentatie.

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogos

blanca, ti-am spus ieri. incearca LACTULOSA pt constipatie

Lactulosa/Lactulose i-au eu acum fiindca nu alaptez si e ok pt constipatie,insa isi face efectul in vreo 2-3 zile.
Blanca nu cred ca are voie sa ia fiindca alapteaza.e interzis daca alaptezi sau esti insarcinata.asa mi-a zis doc.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

mie mi l-a recomandat medicul. si si-a facut efectul in 2 ore si nu a fost nevoie sa-l folosesc o perioada indelungata. am luat de 2 ori si nu am mai avut nevoie. am luat si dupa ce am nascut-o pe Ana si acum. si alaptez.
acum nu stiu ce sa zic. mai bine intrebi un medic, blanca. sau poti da un search pe net, ca gasesti informatii despre lactuloza. eu nu am gasit ca r fi interzis in sarcina sau alaptare.

Mergi la inceput