Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ivanoiuadela9

Danielle02 ce antibiotic ai luat pt infectia urinara ?

nu mai tin minte ce antibiotic am luatdaca nu era numit in engleza poate stiam.de obicei nu ma uit cum se numesc medicamentele,daca mi le-a dat doc le i-au si gata,ma intereseaza mai mult cum sa le i-au,la ce intervale de ore/cu mancare/fara etc
nici macar tratamentul pt gripa porcina nu stiu cum se numea.
mereu arunc ambalajele/cutiile la cos si nu ma uit cum se numesc medicamentele de acu o sa ma uit pt orice eventualitate

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

au plecat ai mei si am ramas iar singura urat tare pe langa ei si sotul a fugit in tara pt o saptamana cu trebi.dar nui` nimic ca imi scot eu parleala,abia astept sa vina ca l-am lasat cu puradicile si am taiat aerul la sorela pt un weekend.cica facem petrecere(eu cu ea) luam doo sticle cu vin/bere ori orice inchidem usile si ne facem prastie 2 zile sunt suficiente sa ne revenim noi si sa ne intoarcem pe baricade.macar atat.la cluburi/discoteci nu sunt fan,mai degraba ma imbat acasa ca ajung repede in pat si nu ma vede nimeni

am copiii cuminti,nu ma pot plange,insa una vrea afara la joaca non-stop,una e mica si la masa` lor ii e lene sa iasa afara din barlog.oricum mult nu prea mai pot sta ca trebile striga dupe mine:(((

ca sa nu dea afara ce a mancat(melissa),o pun sa ragaie obligat fortat dupa fiecare masa.daca o las fara ragaiala,in 5-10 min da afara tot laptele ce l a baut.si asa scapam de vomitat si avem stomacul plin,iar eu pot sa imi fac somnul de frumusete in continuare langa Ebonee.
joi vine pediatra si abia astept sa vad cat a mai crescut.oricum,e o lunga si o silueta ca sorasa`.

am fugit sa ma intind si eu pe ziua de azi.dorm amandoua

felicitari noilor mamici!!!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Precum cowboys aia din filmele cu john wayne, mi-am suflat fumul de pe tzeava fiecarui boob, progenitura a picat rapusa in pat si io ma dau pe forum vreo juma de ora, ma oblojesc la bidoane si pana pic si io in acelasi pat, la fel de rapusa...

Cred ca are puseul de crestere de la 6 saptamani ca azi m-a rontait la mare arta, cum n-a mai facut-o de cateva saptamani, mi-am amintit de vremuri apuse, ca melancolic. Partea trista, noi ne bazam doar pe-un boob jumate, ca unu-i ramolit rau, chiar cam jumate cat celalalt. Da' trec ele cateva zile, dup-aia ne reglam.

Ori sa fi fost caldura? Azi a venit vara si la noi... 30 se simtea 40 cu humidexul (cica pleaca sambata, bat-o vina). Vedem cum o fi maine...

Ieri am dus copila mare la tabara in Muskoka, am calatorit vreo 550 de km. La mers a dormit Oliver mai tot timpul, am oprit doar la un walmart sa-l hranesc chiar inainte de a ajunge. La intoarcere, ne-am oprit la un resort, a mancat, apoi am mers intins pana in satul lui mos craciun, unde am oprit iar. Acolo ne-am dat cu caruciorul un pic, a dormit butuc, l-am hranit langa lac pe acorduri de colinzi , bagau aia la ringhishpiruri cu falalalala de se-auzea pana la cabanele alora de peste lac. M-a bagat in toti sperietii un chipmunk, veverita de-aia pitica, s-a urcat pe geanta cu aparatul foto pe carucior si-o hataia. Sa ma loveasca guta cand a tzasnit de-acolo odata ce-am admis ca n-am vedenii si am inceput si eu s-o hatai in contratimp. Oprim si sambata viitoare acolo daca vrea copila, ca era o chestie faina de urcat in copaci. Am plecat si-am mai venit vreo suta de km, l-am hranit iar, am mancat ceva si noi si pana acasa drum intins. A rezistat foarte bine, mai ales ca el nu e genul de iubitor de masina precum erau astilalti.

Am vazut pozele puse pe-aici!

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Sa continuam...minunica mea e cuminte si mancacioasa......

Sa vedeti acu`povestea maipe scurt...
vineri la ora 7.30 eram l spital...s-au facut formele....m-am internat si sa astept sa ma opereze....m-aluat groaza..am intrat atat de terorizata in operatie.....oricum era prezentat pelvin..si...
Cumplite momente...mi le-am blocat deja in memorie....
Primele 12 ore au fost si alea critice....analgezicele obisnuite nu au avut efect rezultatul e ca am urlat vreo ora..inclusiv ca dau divort si ca imi urasc sotul...a vent profesorul....si mi-a administrat fortral...trei fiole.....apoi mialgin apoi iar fortral...cumplit...oribil.....
Spre surprindera tuturor, a doua zi..mi-am revenit..pe la 12 eram in rezerva cu copilul langa mine...sambata seara faceam deja ture....am fost singura care s-a recuperat atat de repede incat mi-a facut externarea ieri dimineatza...."mama si copilul...perfect.."ba mai bine zis m-au dat si ca exemplu...de recuperare....

In fine a dat dumnezeu si ma simt bine...se pare ca zi dimieatza a venit ceva laptic,putin dar ceva ceva..tot e....

sI UITE ASA A APARUT PE LUME MINUNICA MEA EVA-MARIA....COPILUL PROGESTERONULUI ...STITI POVESTEA...

va pup pe toate

Madalina de minune mica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fete,

ma termina constipatia asta....si supozitoarele astea nu au nici un efect....e greu .
Am senzatia de facut kk dar cand ma duc la toaleta nu iese nimic..si simt ca e acolo...si ca trebuie sa fac...si imping si nimic...nasol, nasol, nasol.
Nu e permis nici un laxativ..nimic? Voi nu ati patit asa?

Tre' sa fac kk neaparat...

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Blanca000 la mine au avut efect in spital supozitoarele cu glicerina , pe cand acasa ...le-am bagat degeaba ca nu au mai avut nici un efect . Am inceput sa mananc iar fara paine , mult iaurt , struguri si compot de prune si vad ca acum m-am mai reglat cat de cat . Eu in schimb nu pot face pipi ca ma ustura de mi vine sa ma urc pe pereti ...nu stiu ce oi avea ... parca sunt si rosie inauntru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Urata de tot constipatia, eu ma pricopsisem si cu niste hemoroizii de toata frumusetea si nu am mai iesit cu scaunul app o spt.Mie mi-a spus moasa sa incalzesc sub jetul de apa calda o carpa ceva si sa o pun pe pelvis ca cica ar ajuta........si intradevar a ajutat !
succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Blanca,eu o singura data am fost constipata rau-rau,imediat dupa ce am nascut-o pe Timea,in spital....ce m-a ajutat,pe langa supozitor,era o cafeluta si o tigara....s-a rezolvat rapid si nu am mai avut problemePooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

am trimis cateva poze pe contul comun,cu minunea mea

LUCICOOOOOOOOOOOOOO unde esti?

Madalina de minune mica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui hera01

Urata de tot constipatia, eu ma pricopsisem si cu niste hemoroizii de toata frumusetea si nu am mai iesit cu scaunul app o spt.Mie mi-a spus moasa sa incalzesc sub jetul de apa calda o carpa ceva si sa o pun pe pelvis ca cica ar ajuta........si intradevar a ajutat !
succes

Ai spus ma pricopsisem cu hemoroizi, cumva ai scapat de ei? Cum>? Ca si eu dupa nastere...si e groaznic, nu ies afara cu scaunul decat cu supozitor Fetelor, stiti careva leac pentru astia, uratii? Tare ma enerveaza...

La noi, adica Isabelle si eu nu avem inca un program fix de nani si papa, dar aproape: cam la 3 ore mananca, dar sunt dati cand se trezeste mai repede. Noaptea se trezeste de vreo 3 ori si vrea papa, schimbat si adoarme de obicei la loc, dar aseara s-a hotarat sa mai stea treaza vreo doua ore si tot cerea tzitzi si tot plangea cu ea in gura, am decis ca-i alintatura nu alta, si ca ii era somn de numa, am pus-o in patucul ei asa treaza si culmea, a adormit! Altfel, a luat in greutate foarte bine - 800gr de la iesirea din spital, adica in 2 sapt!! O grasuna! Asta inseamna ca mami are laptele bun. Acum vreo 2 zile in schimb, m-a speriat de moarte, caci tot voia tziztzi mereu si m-am speriat c anu e laptele bun, i-am dat formula, a adormit, intre timp eu m-am muls sa vad cat curge si a fost...100ml in juma de ora.Mai mult l-am gustat eu si era dulce, plus am pus intr-o lingura la fiert sa vad daca se strica si nu, toate bune si frumoasee. Asa ca atunci cand s-a trezit i-am dat lapticul meu cu bibe si cum ea a supt o cantitate mai mare in timp prea scurt cred ca si-a deranjat stomacul si a varsat. Eu, imediat am pus-o la tzitzi ca de, avea stomacul gol, dar nu trebuia asa repede(mi-a spus dr pe urma) si iar a varsat, si iar la tzitzxi si iar varsat....Plangeam pe langa ea, ca ce are fata mea....Am sunat dr si mi-a spus sa nu-i mai dau sa manance vreo ora macar sa i se calmeze stomacul si pe urma sa vedem. Si a avut dreptate, se deranjase la stomacel de la supt prea repede. A fosat bine pana la urma, mai mult sperietura mamii.

M-am intins cat o zi de post...negru

Mai felicit si eu proaspete mamici, sa va traiasca zmeuricile si sa va bucurati de ele!!

la toti si toate...

Corina de printzesa www.dropshots.com/corinamargarint#" target="_blank">Isabelle(29.07.2009)

Mergi la inceput