Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (80)
Raspunsuri - Pagina 18
ivanoiuadela9 spune:
Danielle02 ce antibiotic ai luat pt infectia urinara ?
Ungaras am incercat sa pun si apa calduta si degeaba 
si dr de familie e in concediu pana la sf lunii 
toate zmeurelele care au sosit intre timp.
Noi am inceput sa ne cam agitam , nu mai dormim asa bine . Vad ca le dati Debridat - eu mai am acasa o sticla neinceputa pe care am luat-o pt fetita mai inainte . Cati ml treb sa i dau si de cate ori pe zi ?

blanca000 spune:
Andreea, mersi de intrebare
..sunt asa si asa..azi-noapte ma durut rau de tot mi-a dat sotul ceai cald, galbenus de ou cu lapte cald, paracetamol, homeovox....dar degeaba. Acum tot ma doare dar suportabil,beau ceai cald cu lamaie multa....imi e un cald
.
Am fost la farmacie sa iau ceva si farmacista mi-a dat Salvigol..cica e singurul pe care il pot lua..ajunsa acasa am citit ca salvia incetineste productia de lapte si nu e indicata in alaptare..imi venea s ama duc inapoi sa ii dau cu ele in cap..dar luasem doua pastile deja. Le pastrez acum sunt 100% naturale si poate o sa le folosesc altcandva..si am dat pe ele vreo 35 lei//
Dar dau in alta..nu pot s aies la toaleta..ma chiui rau..nici cu supozitor cu glicerina nu am reusit..am bagat si un iaurt pe stomacul gol..nika...fructe nu prea manac, imi e frica sa nu ne doare burta si pe mine si pe bebe...ce sa fac?
Bebele meu e cumintica...ieri a dormit mai tot timpul de dupaamiaza incolo..am iesit afara, am mers cu masina am schimabato, ne-am intors acasa..ea somn...i-am bat tzitzi..ea somn..ne era ca sarim de baie daca tot doarme dar pana la urma sa trezit am facut baita (am sarit peste masajul cu ulei) si apoi tzitzi si somn pana la 5 dimineata..acum insa nu vrea sa doarma de azi dimineata..am reusit acum 5 minute sa o pun in pat sper sa
si sa apuc si eu sa atipesc un pic ca altfel sunt franta.
pentru ultimele zmeurici 
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
Giova spune:

pe cand ma bucuram ca am bb cuminte, care de 2 sapt. nu plange seara, uite ca mi-a facut show de 2 ore aseara
, cu pauze normal...acum sper ca urmeaza pauza de cel putin o sapt. de liniste...asa e la noi.
Mai stam si sapt. asta in Alba....disper ca nu am depus actele...am alte treburi de rezolvat si eu frec menta aici...adica ma relaxez
.
deja sunt 2 sapt. de cand nu am cantarit bebele. toata lumea zice ca s-a ingrasat, lungit...eu nu-mi dau seama.
Blanca imi pare rau ca nu te simti bine. continua cu astea naturale, baga miere multa si-ti va trece durerea de gat.
Ma bucur ca ai o bebitza cuminte...lasa ca asa creste mare...daca doarme mult. al meu si acum la 6 sapt. doarme mult de tot, putin sta treaz.
Alinutza hai mami lasa plansetele si depresia. stiu ca te-ai pregatit/documentat mult, mai inceraca, dar daca nu vrea sanul nu e capat de lume. bine ca ai laptic si poti sa il dai din bibe.
stai linistita cu vomatul. la fel a fost si marco, la fel e si Edi...imi vine lapte mult la inceput, el bea lacom si repede si cred ca mai mult decat trebuie, recurgita, iar dupa un timp vrasa. ai grija sa nu fie pe spate, ca se poate ineca cu el...dupa ce papa eu il pun intotdeauna pe o parte, asa riscul e mic.
Moniland al meu are scaunul mustar...un galben spre verde...nu si-a schimbat culoarea defel.
Felicitari Ungaras pt. asa o nastere rapida! Bine ai venit pe lume Maria Catalina! ma bucur ca sunteti bine si acasa.
Nico icterul tine cateva zile.
ma bag la actualizarea listei.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Moniland spune:
Noi am fost azi la preot si apoi am inaugurat caruciorul
. De maine imi incep si mie plimbarile zilnice. Alta viata...
Giova, scaunul Laurei e un verde ce bate in mucegai
. Cand are bobite de mustar ma bucur ca zic ca e ok, dar sunt si cand e complet verde. Nu-mi dau seama de la ce i se trage. Al Irinei e perfect normal, galben mustar cu bobitele aferente.
Am impresia ca Irina vomita de la biberon ca isi face greata. Folosesc biberoanele avent si acum am incercat Chicco cu valva anticolici. Ce alte variante ar mai fi?
de
Laura Ioana
Irina Maria
pogos spune:
buna fete!
felicitari celor care au nascut! bun venit pe lume puilor!
blanca pentru gat eu am luat faringosept, si culmea mi-a trecut. si mai poti lua hexoraletten. pt constipatie e f buna Lactuloza si e permisa in sarcina si alatare. mi-a fost recomandata de medicul gineco.
bafta fetelor care au mai ramas pe ultima suta de metri.
noi ne peregatim de botez. il avem pe 30 august. sper sa iasa totul bine.
si apoi am vrea sa mergem intr-o minivacanta la bulgari. sa vedem...am profita si noi ca e bebe cumintel.
va pup!
Laura, mami de
Ana Catinca (25.09.2006)
si de
Tudor Petru (22.07.2009)
Giova spune:
Naiba stie ce am facut la lista...am omis vreo [ sau ceva ca iar bolduit mai mult decat trebuie
. ma dor ochii de cat am verificat...mai incerc maine sau mai tarziu.
Daca nu va vedeti in lista, sau nu sunt complete datele, va rog trimiteti un PM, caci nu-mi pot nota intotdeauna cand citesc si omit date tehnice importante.
Nu am datele lui Eumada de ex. si nici timp sa caut in urma.
Moni pe mine m-a intrebat pediatra daca e verde scaunul...dar nu stiu de ce. I-am spus ca nu si nu a mai continuat.
si edi isi mai face greata de la bibe, dar cand nu il bag cum trebuie in guritza, sau cand nu mai vrea. si noi tot Avent avem. Chicco am folosit la marco sunt ok si asemanatoare cu Avent.
Plimbari placute sa ai cu printesele.
Pogos foarte bine ca plecati...profitati cat puteti. spor cu pregatirile pt. botez.
gata, plec la matusa sa pap gomboatze cu prune.
poate diseara iar imi face show Edi.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
blanca000 spune:
Pogos vad ca deja va preocupati de botez
..ati gasit locatii libere? Unde faceti ?
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
eumada spune:
BUNA SEARA.Am ajuns acasa dupa o recuperare rapida de doua zile....
Am0o frumusete de fetitza cu care voi pune poze in curand bruneta cu parul cret si ochi bleumarin..cuminte..papa doarme trei ore apoi zambeste putin si iar papa....
A terorizat spitalul cu foamea ei......mancacioasa si in rest cuminte si linistita....de nu-mi vine sa cred...
Partea cu operartia a fos cumpliita,....va voi povesti alta data sau mai pe noapte.....dar am avut noroc ca cel ce m-a operat este maestru si nici nu se cunoaste si in plus.....toate pacientele lui se refac repede.Multumesc lui dumnezeu....o sa va povestesc mai pe LARG..
va pup
CriPOD spune:
Felicitari, unguras! Sa va bucurati de fetita, sa fie fericita!
Patricia, ce scumpete de copilas! O papusica! De fapt doua, ca si Rebecca e o dulce! Mamica fericita esti.
Scanurile din carte sunt in sent intems la contul comun, le mut la inbox.
Pana se stabileste lactatia e important sa dai de papa cat de des. Eventual nu-i mai da supliment si o sa-ti ceara mai des, ca rezultat tu o sa ai mai mult lapte.
Pt agitatie, poate sa fie si confuzia de la bibe, dar si foamete. Ideal sa fie hranit cand inca e calm, inainte de plans. Alinutza, la fel, poate de asta te wrestle Eric. Dar ocazional si-al meu face asta.
Asa cum zice Giova, e de incercat, dar daca nu merge, nu-i sfarsitul lumii.
kk verde, cele mai comune cauze ar fi: bb alaptat... primeste prea mult lapte de inceput, mami ia anumite suplimente de fier, bb pe formula... lapte praf suplimentat cu fier.
varsat: bb suprahranit sau bule de aer prinse pe la inceputul mancarii, bb ne-ragait. Daca devine problematic, mult si des, e bine de mers la dr.
Sa nu uitati ca laptele de san se digera mult mai repede, bb papa mai des.
Eu asa stiu cu astea, or mai fi si altele.
Am obosit (si v-am obosit
)... pauza
Edit, am trimis poze noi, dac tot motrosam pe-acolo...
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Noi am fost azi la preot si apoi am inaugurat caruciorul . De maine imi incep si mie plimbarile zilnice. Alta viata...Giova, scaunul Laurei e un verde ce bate in mucegai . Cand are bobite de mustar ma bucur ca zic ca e ok, dar sunt si cand e complet verde. Nu-mi dau seama de la ce i se trage. Al Irinei e perfect normal, galben mustar cu bobitele aferente.Am impresia ca Irina vomita de la biberon ca isi face greata. Folosesc biberoanele avent si acum am incercat Chicco cu valva anticolici. Ce alte variante ar mai fi? de Laura Ioana Irina Maria |
moni,eu folosesc de la nuk.le-am schimbat si eu fiindca si a mea isi facea greata de la celelalte si nu respira cum trebe cand o hraneam.de cand i-am luat sticlute de la nuk e mult mult mai bine:
http://shop.nukbaby.co.uk/products.aspx?pid=31
sticlute:
http://shop.nukbaby.co.uk/products.aspx?pid=91
in magazin nu am gasit sticlute mai mari decat asa micute,m-am enervat rau ca pe site erau

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici