Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (80)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

buna,
intru si eu la raport,
azi e o zi mare, prietena mea a produs un test cu 2 liniute!!!! mi-am amintit toate emotiile, grijile, intrebarile si agitatia... Sa fie intr-un ceas bun, Doamne ajuta!
noi tot 2in1 si mai frustrate ca ultima oara
azi o noua amanare: am sunat la dr., s-a intors din concediu (sa-i fie de bine!) am intrebat de ora de programare pentru data de 20, evident si-a amintit exact (si eu cu aceasta ocazie) ca ramasese sa ne vedem "dupa 20" (in ideea ca pana pe 20 nu era ideal sa nasc...) si mi-a dat 2 alternative ne vedem la cabinet sapt viitoare sau direct la spital pe 26.
am ales sa ne vedem totusi si la cabinet - de unde programare marti pe 25...offf
nu prea am inteles de ce fix 26 (si nu alta data), oricum a luat in calcul data UM, intrucat nu am optat pt. cezariana, probabil se gandeste la inducere?!
eu oricum sper ca bebe nu ia in seama detaliile astea tehnice si vine el in voia lui mai devreme, of course
lorelay, theea, 4mykids sunt alaturi de voi, va tin pumnii

Adya 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141228

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Felicitari Steadya, prietenei tale sa fie intr-un ceas bun si sa stea bebita acolo pana in saptamana 40.
O sa scot si eu majoretele pentru tine si pentru celelate fete ramase, poate se hotarasc sa vina odata...tare grea e asteptare!!!

Mami de printesa Iulia-decembrie 2003 si bebe Isabella in burtica.

Mergi la inceput